Beste verkoper, ik heb schoenen besteld, maar nog niks gezien. Heb via de creditcard betaald, komen de schoenen niet, wil ik graag het bedrag terug van € 34,95 Anders ga ik over tot aangifte bij poli... Voir plus
Hiky Mode
Lisez les avis des autres
Zo wat voel ik me enorm belazerd door dit bedrijf, onder het mom helaas moeten wij stoppen 50% korting. Zogenaamd orthopedische schoenen besteld waren er slechts 4 op voorraad.Haha vandaag ontvangen... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Schoenen die mooi zijn en er nog niet zijn
Beste verkoper, ik heb schoenen besteld, maar nog niks gezien. Heb via de creditcard betaald, komen de schoenen niet, wil ik graag het bedrag terug van € 34,95 Anders ga ik over tot aangifte bij politie
Helaas 1 ster is nog veel te veel
Helaas 1 ster is nog veel te veel! Wat een ordinaire oplichters, kwaliteit made in china. Orthopedische sneakers besteld, zijn gewoon plastic sneakers zonder enige pasvorm. Geld terug, vergeet het maar je mag die plastic zooi houden en krijgt 30% retour omdat ze zogenaamd afgeprijst zijn! Wie, wat, waar stopt deze oplichtersbende?
Erbarmelijke kwaliteit
Na een paar dagen lopen ging de zool aan de zijkant rafelen en na twee weken brak de zool in stukken. Ik heb een email gestuurd en de reactie was dat ik te laat was voor een retourzending, waarover ik niet eens geschreven had! Schandalig!
Deze oplichters opereren nu onder de…
Deze oplichters opereren nu onder de naam Caviera.nl/ collections. Wees gewaarschuwd!!
Helaas 1 ster moeten aanklikken om iets…
Helaas 1 ster moeten aanklikken om iets te kunnen schrijven, dit zijn rasechte oplichters! Trap er niet in! Retourneren kan niet en je krijgt maar een klein percentage terug! Dit zijn pure oplichters!
Slechte ‘orthopedische’ schoenen
Slechte ‘orthopedische’ schoenen. Lijken totaal niet op de foto op de website.
Dan krijg je een ‘aanbod’ 30% retour en 30% korting op een volgende aankoop.
Je zou niet eens gratis willen hebben.
Oplichters!!! Je geld ben je kwijt!
Wat een oplichting
Wat een oplichting. Had orthopedische schoenen v 49 euro besteld. Blijken het schoenen van zeer goedkope slechte kwaliteit te zijn . Waar niks orthopedisch aan te ontdekken valt. De schoenen waren zo strak in plastic gebonden dat de neus helemaal ingedeukt zit en niet goed te krijgen is . De maattabel klopt ook niet.
En het ergste is dat is 14 euro terug gestort krijg en de schoenen mag houden omdat ze niet meer verkoopbaar zijn ivm korting .terwijl zr gewoon nog te bestellen zijn !
Wat een chinese oplichting . Niks geen amsterdam ! Om misselijk van te worden om zo je geld te willen verdienen .bah! .
Tassen besteld
Tassen besteld.
Er stond "leren tas". Dan verwacht je leer! Wat ik kreeg is van het slechtste plastic soort voor tassen wat ik ooit gezien heb!
Wel een "leren" prijs moeten betalen. Deze gaan retour, eens zien wat er dan gebeurt!
In het zak gezet.
Na lang wachten, 75€ armer en pas nadien de review te lezen heb ik mijn schoenen. Ze ogen mooi, maar zijn zelfs geen 7€ waard. Had ik bij SHEIN of Alibaba of om het even welke goedkope schoenenzaak even goed kunnen vinden. In het zak gezet. Isolatie zolen: isomo
Dit bedrijf is nog geen ster waard, Hiky mode
Dit bedrijf is nog geen ster waard, je moet helaas 1aan duiden om een review te kunnen schrijven. Ook ik was aangedaan door hun verhaal dat ze hun bedrijft in Amsterdam moesten stoppen om familiale reden.Ook ik heb mij weer eens laten vangen door een bedrieglijke firma, orthopedische schoenen verkopen aan de helft van de prijs. Na meer dan 20 dagen onderweg te zijn geweest(zogezegd van uit Amsterdam) heb ik ze aangekregen. Puur plastieken Made in China. Zonder retourbon en als je mailt mag je ze zelfs houden( ze kunnen niet meer verkocht worden is de uitleg) 🤣🤣🤣 ze willen wel 30% terug storten en 30% korting op de volgende aankoop 🤣🤣🤣 alsof dat ooit nog gaat gebeuren. Jammer dat Facebook niet beter controleert of de sites wel betrouwbaar zijn.
OPLICHTERS!!!!
Oh my God
Oh my God
Wat ben ik toch weer goed van vertrouwen geweest
Had ik nu toch eerst maar deze reviews opgezocht
Iedereen thuis van schoenen voorzien
Wat een flut schoenen
Vooral die van mijzelf zijn echt heel slecht en niet die van de foto
OPLICHTERS
OPLICHTERS
Hiky-fashion.nl is een drop-shop. Claimt onterecht in Amsterdam gevestigd te zijn. Producten uit China. Lage trustscore (51/100).
Wij hebben hiky-fashion.nl onderzocht en vinden het volgende:
Domein is geregistreerd bij Hostnet, Amsterdam
Webshop wordt gehost door Shopify, Canada
Webshopeigenaar zou gevestigd zij in Dubai, United Arab Emirates.
Webshopeigenaar werkt bij/ is J&O FUTURES LLP.
J&O FUTURES LLP is gevestigd in Londen, Engeland.
Volgens de FAQ is het bedrijf gevestigd in Hong Kong.
Webshop suggereert een Nederlandse webshop te zijn (misleiding).
Webshop suggereert in Amsterdam te zitten (geen bewijs gevonden).
Mobiel telefoonnummer in gebruik bij meerdere webshops
Producten zijn afkomstig uit China.
Invoerkosten en aanvullende BTW voor rekening klant.
Uitsluitend garantie van de (Chinese) fabrikant.
Lange levertijd (30 dagen) door verzending vanuit China.
Ontbindende voorwaarden mogelijk vervallen voor u het product ontvangt (14 dagen).
Onduidelijk bij wie u koopt.
Bestellingen gekoppeld aan SMS- abonnement (SMSBump Inc.).
Bestelling alleen 30 minuten na bestellen te annuleren.
Retourneren voor rekening koper (met T&T) naar China (duur)
Retourneren na aanvragen informatie/formulier via mailcontact (risico).
Retourskosten niet vermeld (strijdig met wetgeving).
Klantenservice contact alleen via email of webformulier mogelijk.
Webshop suggereert onterecht WebwinkelKeur.
Lage trustscore (51/100). Trustpilot: 100% negatieve reviews
Wat een oplichterij zeg.
Wat een oplichterij zeg.
Schoenen heel slecht gewoon plastic terwijl ze voor comfortschoenen worden verkocht.nog geen 5 euro waard.
Snap niet dat dit bedrijf nog mag verkopen!
En dan zielig doen met helaas moeten wij sluiten!Bahbah
Koop niet van Hiky - caviera
Dit bedrijf haalt goedkope producten uit China, verandert continu hun Naam. Heet nu caviera.
Kwaliteit is slecht, maat valt kleiner uit! Niet ortopedisch
Max 30 % cashback.
Ze verdienen op ieder verkocht product zo 10 euro.
Ook mij overkwam het “een zielig…
Ook mij overkwam het “een zielig verhaal van een familiebedrijf dat hun voorraad schoenen moest uitverkopen” ik dacht echt dat het uit Nederland zou komen. Ik wil absoluut geen rommel uit China want daar heb ik me al eerder aan bekocht. Deze firma zijn echte oplichters. Ik snap Facebook niet dat ze zulke bedrijven toelaten met hun misleidende advertenties.
Ik kan “ter compensatie” 30% van m’n factuurbedrag krijgen + 30% korting op een volgende bestelling 🤣😡
Gesponsorde Facebookadvertentie
Ik begrijp niet dat Facebook deze promotie toestaat. Ze schijven een zielig verhaal dat de LEREN tassen verkocht moeten worden. Tas is geleverd, maar dit is geen leer maar stink plastic uit China! Misleiding! Een retourformulier wordt niet meegeleverd ook niet als je er via de mail om vraagt. Geen reactie. Ik ga kijken of ik hier iets mee kan doen, er mogen niet meer mensen de dupe van worden! Ik heb i.i.g. de pagina bij Facebook gerapporteerd.
Zeer slecht
Zeer slecht . Niet gekregen wat ik besteld had . Zogenaamd was het 50%korting en krijg wel 30%cash back. En 30%korting op mijn volgende bestelling.
Bestel hier niet ! Ik heb te laat deze reviews gelezen helaas .
Pure oplichting Hiky
Al hetgeen wat je leest over Hiky klopt volledig hier zelfs iets geleverd in een andere kleur dan de kleur dat ik besteld heb.
Idem antwoord dat ik niet kan retourneren en slecht 30 procent van het bedrag kan terug krijgen.
Het zijn dieven schandalig hoe ze de mensen erop leggen.
Ik ben toch aan het kijken wat ik verder kan doen als stappen om mijn geld terug te krijgen.
En savoir plus sur les différents types d'avis.