Hornslet Flytteforretning Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Jeg flyttede den 22. August, og havde den bedste oplevelse! Flink og omhyggeligt flytteteam, alt gik perfekt, så de får min allerbedste anbefaling!

Bestilt til kl.09.00, men allerede 10 min før var de klar og i løbet af ingen tid var flyttebilen pakket og klar til afgang. Fremme blev tingene sat på plads og alt gik planmæssigt, vi kan kun give d... Voir plus

En flytning fra et parcelhus i Hornslet til en lejlighed på 4. sal i Randers: 160 tunge flyttekasser + en del møbler. Fire flyttemænd, tre flyttebiler, 5½ time. Ingen uheld, alle aftaler overholdt,... Voir plus

. . . Tak for en gnidningsløs flytning fra Åbyhøj til Ringkøbing bymidte. Effektive folk med godt humør, der gik lige på opgaven. Humor og ironi er en væsentlig del af konceptet og vi følte os guidet... Voir plus

1. Déménageur

Écrit par l'entreprise

Go´ gammeldaws service i en digital verden. Lovpligtigt tilladelses nummer Færdselsstyrelsen 12779641, 12779642 Gyldig til 31.10.2032 Vi påtager os kun det vi kan klare, men så lover vi til gengæld en ustresset og ukompliceret flytning eller kørsel. Vi har øvet os siden 1999 på at gøre flyttedagen til positiv oplevelse for kunden- det er det i betaler os for. Der gives altid skrifteligt tilbud uden skjulte gebyrer eller tillæg. Udover selve flytteopgaven tilbyder vi også opbevaring i egne opvarmede og sikrede lokaler. Håber på vi får lov til at give dig eller jer et uforpligtende tilbud. Bedste hilsner os fra Hornslet Flytteforretning

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vel udført flytning

Vel udført flytning. Alt har fungeret med stor tilfredshed. Lige fra første kontakt, hvor firmaet aflægger besøg og vurderer opgavens omfang og aftaler om dato og pristilbud afgives og efterfølgende afleverer forventet flyttekassebehov og viskestykker til særlige indpaknings behov ( mange viskestykker!). Dernæst selve flyttedagen, hvor veloplagte flytte folk professionelt og tidsmæssigt præcist udfører opgaven i godt humør og med imødekommenhed sørger for at alt klapper. Stor tilfredshed. Kan kun anbefale!

15 février 2025

Super oplevelse

Helt igennem god oplevelse både med selve flytningen og ikke mindst meget serviceparate og meget humoristiske flyttefolk
Vi fik også et godt tilbud vi kun kunne være tilfredse med
Ruth og Harry Lockhart

30 janvier 2025

Hornslet Flyttefirma kan anbefales

Hornslet Flyttefirma var en rigtig god oplevelse. Ansvarlige og påpasselige medarbejdere. Mødte 10 min før aftalt tid. Sikrede sårbare møbler og malerier. Tilpassede tiden til at opgaven kunne klares med størst mulig hensyn til inventar. Søde og venlige medarbejdere med glimt i øjet.
Vi anbefaler på det varmeste at benytte Hornslet Flyttefirma.
Mvh. Dorte Rasmussen & Jørgen Nielsen.

15 janvier 2025

Fantastic experience

Fantastic experience, very friendly movers, incredibly professional. Moved a large amount of stuff in a very short time, and were very careful with all of the boxes and walls etc. when moving. They were also able to help out on very short notice in the holiday period, which was much appreciated!

3 janvier 2025

Vi havde en super god oplevelse med…

Vi havde en super god oplevelse med Hornslet flytteforretning. De kom til undsætning i en presset situation og var venlig, imødekommende, samt servicemindede. Vi har ikke en finger at sætte på deres arbejde.

Det var dog letter belastende at vi flere gange er blevet spurgt om vi ville give en 5-stjernet anmeldelse på Trustpilot. Det er mere ærligt hvis man spørger om en anmeldelse uden at ville diktere hvad anmeldelsen skal være, derfor blev det “kun” en 4-stjernet anmeldelse.

29 novembre 2024
Logo de Hornslet Flytteforretning

Réponse de Hornslet Flytteforretning

Hej Rikke. Beklager jeg anmodede om 5 stjerner. Men I fik da 2 måneders gratis opbevaring og en billig flytning. .....Tillykke med det dejlige hus 🎅

Tiptop flytteservice

Tak til René og hans gode folk for hjælpen i dag med flytning af vores hjem. Der var god opfølgning på aftalen fra start til slut, og fremfor alt så var der super god stemning og humør i sjakket, på trods af et stort læs bøger og krukker.
Bedste anbefalinger fra Marie og Flemming

14 novembre 2024

En god flytteoplevelse

En god oplevelse med dygtige flyttefolk der havde god energi og godt humør.
De var forsigtige og omhyggelige.
Og til en rigtig god pris.

8 novembre 2024

Tak for fantastisk flyttehjælp

Tak for fantastisk flyttehjælp!
Så enkelt kan det siges:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meget søde mennesker, let planlægningsproces, super hyggelig stemning under selve flytning og effektiv håndtering af stort og småt.
Hurra for jer!

4 septembre 2024

Super god service

Super, hurtig og rigtig god service. René var meget hjælpsom og effektiv. Jeg er meget tilfreds og giver min bedste anbefaling.

23 août 2024

Super god service
Søde, effektive, og hjælpsomme flyttemænd som kunne hjælpe mig med det hele og fik mig hjulpet godt tilrette

30 juillet 2024