Frisør Hos Peter Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Imødekommende, kompetente og helt igennem fantastisk personale i Slagelse afdelingen, der gør alt hvad de kan for dig. Lotte er super dygtig til både klip, farve, opsætning, krøller og råd/vejledning... Voir plus

Min datter er i dag blevet klippet ved Frisør Hos Peter i Hobro. Hun vil gerne have lavet etager, så hendes lange hår fik et naturligt fald. Det forstod frisøren. Så det blev ligesom min datter ønsked... Voir plus

Jeg ankommer til salonen på vejlevej 14/7 kl 15.40, med mig har jeg min søn og min datter. Det er min søn som gerne vil have studset håret. Døren står åbent og vi når blot 3 skridt ind, inden da... Voir plus

Jeg har været kunde hos Frisør hos Peter på Vendersgade i flere år efterhånden og får altid ordnet mit hår af Christina, som altid leverer et flot resultat. Jeg går altid derfra tilfreds og kan klart... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 31 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

99 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Verdens bedste frisør!

Verdens bedste frisør!
Super søde medarbejdere, og de laver et godt arbejde 😆

8 mars 2024

Mange tak

Jeg har ingen oplevelse fået endnu

Jeg har ingen oplevelse fået endnu, da jeg havde brug for råd vedr. køb på jeres webshop. I denne forbindelse står der absolut ingen kontakt-information, så man kan skrive en mail med eventuelle spørgsmål.
Kunne I ikke lige skrive kontakt-information til forespørgsler vedr. webshoppen på jeres site?
(I må gerne lige skrive en e-mail adresse her, jeg kan skrive til mht. webshoppen tak)

19 février 2024

Hej Lise.
Tak for din besked. Du kan finde
vores kontaktoplysninger, herunder mailadresse, under “Handelsvilkår” på hjemmesiden 😊.

Hos Peter i Horsens

Hos Peter i Horsens
Jeg fik igen ordnet mit hår ved Maibritt. Som altid forklarede Maibritt hvad hun ville lave. Lavede fine striber i mit grå hår. Jeg synes det blev hammer godt.

9 février 2024

Frisør Hos Peter (Fredericia City)

Frisør Hos Peter (Fredericia City)

Jeg vil ikke sætte en specifik dato på for min oplevelse; for det her er et sted jeg elsker at komme.. 😍 man bliver altid mødt med smil og åbne arme og så er det de absolut sødeste piger i verden, der arbejder i salonen. 🤍🌸
Jeg er særligt glad for Christina og det bånd jeg har fået knyttet med hende, gennem mine efterhånden mange klipninger.
Yderligere ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra. ♥️

Den valgte dato var jeg inde for at få farvet bryn og vipper, og jeg er simpelthen så glad for det fine resultat.
Det er langt fra sidste gang jeg kommer igen.

6 février 2024

God oplevelse

For 1 time siden
Dygtig frisør 🙏
Jeg og vores søn kom lige en ad døren og var meget heldig at vi lige kunne komme til med det samme .🙏🍀😉.
Anja klippede sønneke super flot ,
Jeg fik min "faste" Samira og hun klippede atter mig til fuld tilfredshed .
Altid dejligt og komme på Vejlevej.
De piger (alle) har styr på deres sakse og kan i den grad deres håndværk 💇💆.
Af hjertet tak for en god oplevelse ,2 store 5 taller herfra

1 février 2024

Fuld tilfredshed😊

Har idag fået klippet og lavet striber i mit hår af Maibritt fra hos Peter Horsens det er mega flot .Til pigerne tusind tak for rådgivning, ekspertise, skøn dialog og rigtig fin behandling.
Kan varmt anbefale stedet
Kommer helt sikkert igen🤗
Mvh Sabrina

11 janvier 2024

Hos Peter i Aalborg

Hos Peter i Aalborg er en rigtig hyggelig salon, med en rigtig sød, ærlig og dygtig frisør.
Mellani er fagligt vanvittig dygtig og giver en god og ærlig vejledning af hvad der vil klæde dig, men hvis du insisterer så får du selvfølgelig hvad du efterspørger men min erfaring er at Mellani ved bedst

Jeg kommer helt fra Thy for at blive klippet og farvet og har gjort det i flere år da det har stor betydning for mig at have en frisør som forstår mine ønsker og behov men som også er ærlig omkring hvad hun mener så jeg går altid derfra glad og tilfreds med resultatet

Så er det også værd at nævne at priserne er rigtig fornuftige så alle har råd til at få en fantastisk klipning af en meget kompetent frisør

10 janvier 2024

Hos Peter Vejlevej

Jeg fik lavet lyse striber i mit hår ved Hos Peter Vejlevej i Fredericia.

Hvor jeg her bliver mødt af en utrolig sød og snakkesalig frisør, Karen. Det endelige resultat er uden tvivl det flotteste hår jeg nogensinde er gået fra en frisør med. Og ovenikøbet til en FANTASTISK pris og service! Alt i alt en fantastisk, dygtig og professionel behandling.

30 décembre 2023

Hos Peter i Næstved

Jeg vil bare fortælle, at jeg skrev en negativ anmeldelse, og blev ringet op, at de undskylde og jeg kunne komme og pengene tilbage 😊

Det er totalt god kundeservice, og helt sikkert at jeg vil anbefale Hos Peter, til hver en tid 😊

30 décembre 2023

Hos Peter - Horsens afdeling

Hos Peter - Horsens

Der blev brugt 10 min på at glatte mit hår ud, 5 min på klipning hist og pist, og 10 min på at krølle det igen.
Også var min tid ligesom opbrugt!

Som resultat, har jeg stadig spaltede spidser og utilfreds resultat af mit hår!

Det er virkelig en trist oplevelse, at gå ud af frisøren uden at føle at man lige er blevet klippet og har fået lækkert dejligt hår!

Hos Peter - Horsens er ikke et sted jeg vil besøge igen!

28 décembre 2023

Hej Merve

Det er jeg ked af og hører.

Du kom jo desværre for sent til din første tid og måtte have en ny tid, som så vi gav dig.
Majbrit gjort alt for at gøre dig tilfreds, men når du kun vil vil have 1.5 cm af håret og det trængte til mere, vil der jo være spaltet spidser stadigvæk.
Der er brugt 29 min på din klip, kan jeg se på vores videoovervågning , så din tidsbeskrivelse, forstår jeg ikke helt.
Du er meget velkommen, til og få lidt mere af gratis, hvis du ønsker dette.

Rigtig godt nytår.

Hos Peter på Vejlevej I Fredericia får…

Hos Peter på Vejlevej I Fredericia får man en super god service hos Samira 🤩 hun er altid i godt humør og god for en snak. Jeg er kommet en del år hos Peter og har altid været glad for at blive klippet af Samira.
Jeg er lidt perfektionist og det er Samir også. Hun er ferm med en saks ✂️
Vh fra en meget tilfreds kunde Marianne

14 décembre 2023

Hos Peter,Vejlecej Fredericia

Hos Peter, Vejlevej Fredericia
Helt sikkert den bedste frisør jeg længe har været ved. Fra første besøg fik jeg den bedste imødekommende frisør, som så mig og kunne se hvad der ville klæde mig. Sætter aldrig mine ben ved andre, trods jeg kører helt fra Sønderjylland 😊

11 octobre 2023

Vejle afdelingen Frisør Hos Peter - ekstremt dårlig klipning

Vejle afdelingen: ualmindeligt dårlig klipning. Sonja klippede min søn på 6 år. Hun fik både vist billede og forklaret, at der absolut ikke må tages for meget, han kan godt lidt at have lidt længere hår. Hun vælger så at tynde ud og tynde ud og klippe helt kort, så han næsten ser helt skaldet ud. Og jeg stoppede hende også til sidst. Det på trods er det stadig ufatteligt grimt hår, han har fået, med nærmest skaldede pletter (trods fyldigt hår normalt) fordi hun gik sådan amok med både maskinen og udtynder saksen.
Min datter på 14 med langt, fint og tykt hår blev klippet af Amanda . Det var kun spidserne der skulle tages. Det er fuldstændig ujævnt med forskellige længder og virkelig dårligt håndværk.
Absolut aldrig mere! Hold jer væk fra denne salon i Vejle

23 novembre 2023

Hejsa

Du har sendt til forkert butik. Frisør Hos peter har ikke været ejer af den her butik i 4 år.
Amanda ejer den nu.
Er du sød og slette din anmeldelse 🙏😊og lave den til https://xn--frisramos-o8a.dk/amanda-2/

Mvh
Frisør Hos Peter

Farvning af lyse striber og klipning

Var til frisør hospeter i Næstved og skulle ha klippet spidser og farvet lyse striber i håret. Frisøren gir en meget hård behandling fx bliver håret redt ud meget hårdt, vand i ansigtet ved vaskning og ingen frisør råd overhovedet da man skal vælge farve og går efterfølgende hjem med en skuffelse da man næsten ikke kan se en forskel

16 octobre 2023

Dårlig oplevelse

Hos peter i næstved. Jeg havde et foto med af store bløde krøller. Frisøren sagde ja det kunne han godt lave. Jeg fik små krøller istedet. Jeg har været dernede og frisøren siger bare han tog hans største spoler. Jeg fik ingen medhold og han vil ikke indrømme at jeg ikke fik de krøller jeg bad om og som frisøren lovede. Ps det er længere i højre side så klippe pænt og lige kan han heller ikke. Så mega grimt har mit hår aldrig set ud før

9 octobre 2023

Hos Peter i Aalborg er en enormt…

Hos Peter i Aalborg er en enormt hyggelig salon, med en rigtig sød, ærlig og dygtig frisør. Det er højt til loftet og der er plads til kunderne.
Mellani er fagligt sindssygt dygtig og giver en god vejledning i hårfarvning og klipninger.
Efter en dårlig oplevelse med en anden frisør i byen, er jeg nu stamkunde hos Hos Peter.
Så er det også værd at nævne at priserne er overkommelige også for en studerende.

29 septembre 2023

Hos Peter

Hos Peter, Svendborg.
Endelig har jeg fundet en frisør, der kan klippe mit hår, som jeg ønsker det. Ved andre frisører ender jeg altid med at sætte håret op efter to-tre dage ved, men ikke her. Er blevet klippet der to gange. Selv mine piger er fuldt tilfreds 💪

4 mars 2023