Min datter er i dag blevet klippet ved Frisør Hos Peter i Hobro. Hun vil gerne have lavet etager, så hendes lange hår fik et naturligt fald. Det forstod frisøren. Så det blev ligesom min datter ønsked... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg ankommer til salonen på vejlevej 14/7 kl 15.40, med mig har jeg min søn og min datter. Det er min søn som gerne vil have studset håret. Døren står åbent og vi når blot 3 skridt ind, inden da... Voir plus
Jeg har været kunde hos Frisør hos Peter på Vendersgade i flere år efterhånden og får altid ordnet mit hår af Christina, som altid leverer et flot resultat. Jeg går altid derfra tilfreds og kan klart... Voir plus
Hos Peter Vejlevej Fredericia. Fantastisk glade, positive og dejlig atmosfære i salonen. Personalet er altid hjælpsomme. Min Frisør deromme er Karen. Hun er en fantastisk frisør. Altid god tid,... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 31 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Kører gerne for de gode resultater
Jeg kan varmt anbefale frisør hos Peter, Vejlevej, Fredericia. Jeg bor i Randers, jeg kører gerne den lange vej for de fine resultater og gode service. Det er mit 4 besøg . Sidst blev jeg betjent af Karen, hvor jeg fik vask (skøn massage) lyse striber og klip. I dag har Samira lavet permanent og klip. Jeg har fået en super service. Stor faglighed , venlighed og god stemning
Peter Vejlevej
Stor anbefaling til Peter på Vejlevej i Fredericia. Jeg blev betjent af Karen.
Jeg fik lavet reflekser med tone. Hun var meget omhyggelig og nærværende. Det er virkelig blevet flot og sommerklar. Så kæmpe anbefaling :)
Taknemlig
Jeg er en pige, som går meget op i mit hår.
Jeg kom ind, da jeg ikke var helt tilfreds med det en anden frisør havde lavet….
Det tog godt imod mig, og fik næsten tid med det sammen. Jeg forklar dem at jeg har mange dårlige erfaringe, og derfor godt kan virke skeptisk. Jeg blev virkelig lyttet til! Og jeg fik lige præcis det hår jeg ønskede. Så tusind tak! Og tak for god service!
Hos Peter i Næstved
Hos Peter i Næstved
onsdag den12/3-25 kl.16.30
Jeg ringer og bestiller en tid til klip og vaske fortæller dem at jeg ville have klippet spidser og etager.
Jeg kommer ind i frisør salonen i Næstved
hvor frisørerne havde siddet og snakket om at de håber ikke at det var en udlands kvinde (Pga mit navn) der kom ind i salonen da de som regl har tykt og langt hår
(Frisøren fortæller mig at de havde snakket om mig)
Efter klipning og vask af håret siger frisøren at nu skal vi jo begynde med “H…ede”da hun skulle tørre mit hår fordi det er langt
Da jeg skal betale regner jeg med at jeg skal betale 390kr som står på hjemmesiden, der står ikke noget om ex tillæg for langt og tykt hår -
Jeg måtte betale 495kr for klip og vask samt tillæg for langt og tykt hår selv om det ikke står på hjemmesiden.
Da jeg gik derfra sagde jeg farvel og god aften, men ingen sagde noget selv om der stod 3 frisør og kiggede på at jeg gik ud af døren.
Hos Peter vejlevej fredericia er Karin…
Hos Peter vejlevej fredericia er Karin den bedste og super sød.
Hun er omhyggelig og har kunden i fokus
Hun er smaddergod til at aflæse et billed af en frisure og klippe efter
Mine varmeste anbefalinger til Karin 😍
Jeg havde booket tid til striber hos…
Jeg havde booket tid til striber hos Frisør hos Peter i Viborg hos Olena d 28 aug 2024. Jeg skulle foruden striber have en toning i mit hår for at få det til at samle sig. Det var først da jeg sad ved vasken, at jeg opdagede at noget var helt galt, da Olena sagde at hun var meget opmærksom på ikke at farve min udvoksning, som på det tidspunkt var omkring 10 cm. Jeg blev helt chokeret, da det gik op for mig, at hun havde lavet striber fra mit farvede hår og ikke min udvoksning. Jeg har aldrig hørt, at man gjorde det, da det ikke giver mening kun at lægge striber i det farvede hår og ikke i udvoksningen.
Efterfølgende kontaktede jeg Frisør hos Peter igen og kom ned til dem d 11 sept 2024, hvor Olena lagde en bundfarve i min længere udvoksning, og lagde nogle få lyse striber foran til ved pandehåret, da det åbenbart ikke kunne lade sig gøre at lægge yderligere striber, så det passede til resten af mit hår.
Det var jeg af gode grunde ikke helt tilfreds med og kom derned igen. Jeg spørger igen om hvorfor det ikke kan lade sig gøre at få lavet striber i udvoksningen og får igen at vide, at det kan man ikke, og så farver Olena de få lyse striber mørke igen.
Til sidst vælger jeg at tage kontakt til en anden frisør dernede og få hende til at kigge på det. Hun mener heller ikke at man kan lave striber i den udvoksning, selvom den var lidt over 10 cm.
Jeg havde ialt betalt 2391 kr for den behandling med et ufærdigt hår samt, at jeg jo snart skulle have lavet striber igen, da kontrasten var for stor, da Olena ikke farvede min udvoksning til at begynde med. Derfor mente jeg, at det kun var rimeligt, at vi delte udgifterne til de kommende striber, jeg skulle lave lavet. Det mente de ikke og henviste mig til deres chef. Efter den oplevelse og det mangelfulde resultat, tog jeg kontakt til ham og havde en kort dialog med ham i tlf og sms og blev oplyst om, at de ikke kunne eller ville hjælpe mig med mit hår, selvom det var ufærdigt, og det beklagede han.
Det er under alt kritik med den behandling og det mangelfulde resultat.
Jeg er desværre nødt til at give jer 2…
Jeg er desværre nødt til at give jer 2 stjerner for jeres salon i Søndergade i Odense.
Det er en af de værste klipninger, jeg har fået i mit liv. Det tog så også kun frisøren 15 minutter - der er aldrig nogen, der har klippet mig på under en halv time. En mere omhyggelig klipning/at have brugt mere tid, havde måske resulteret i nogle flere stjerner.
Og inden I kommer med svaret om at komme ind i salonen: Jeg er ikke interesseret i at få endnu mere hår af - der vil udskyde muligheden for en ordentlig klipning.
Jeg blev kun klippet der, der fordi det var akut - fordi min egen frisør ikke havde tid, når jeg havde.
blev klippet hos petri og fik den…
blev klippet hos petri og fik den skæveste fade nogensinde og kom ud lignene en ananas uden hår i baghoved vill ABSELUT IKKE ANDBEFALE

Réponse de Frisør Hos Peter
For 3 måneder besøgte jeg for første…
For 3 måneder besøgte jeg for første gang frisør Peter på Vejlevej og blev betjent af Samira. Jeg skulle permanentes og har stadig de flotteste krøller efter 3 måneder. Idag kom jeg tilbage for at blive klippet og sikken oplevelse. Samira er den mest omhyggelige frisør jeg har kendt og sikken en hovedbunds massage jeg fik i forbindelse med hårvask
Salon Peter kan være stolt af så omhyggelig og dygtig frisør. Jeg er så glad for at hende samt Salon Peter på Vejlevej i Fredericia
Bettina i Køge får altid 5 stjerner
Alt er i særklasse hos Bettina i salonen i Køge: Faglighed - service - omhu. De 5 stjerner siger det hele.
Fra trist og livløst hår…til farverig og og opløftende ny frisure
Havde den dejligste oplevelse forleden dag hos “Frisør hos Peter” på Vejlevej i Fredericia.
Havde lige afl. Børn og vidste at om ganske få dage, skulle jeg til jobsamtale.
Kiggede mig i bakspejlet og så bare mit triste og livløse hår. Tænkte ved mig selv. Måske skulle jeg tage chancen og se om der var ledigt og lige hører en af frisørerne om der var noget der kunne gøres inden jeg satte mig i stolen.
Jeg blev mødt af Samira som lyttede og efterfølgende snakkede vi om forskellige muligheder.
Jeg valgte efterfølgende lidt hættestriber, lidt dameklip og farve på mine bryn.Alt sammen for at få mig til at føle mig som en million.
Og…Må bare lige sige, at dette møde, blev det helt rigtige valg for mig.
Derud over fik jeg kaffe, vask af hår og super dejlig hovedbunds massage.
Var så glad og tilfreds med hele besøget, mit nye farverige og opløftende frisure, at jeg blev nødt til at dele det her på trustpilot.
Super dygtigt og professionelt både før- under og efter.
Kommer helt klart igen😊
Med tak fra Vibeke
Har idag været ved frisør Hos Peter vejlevej i Fredericia på…
Har idag været ved frisør Hos Peter på Vejlevej i Fredericia. Sikke en fornøjelse. Samira er en super fantastisk frisør, og ved lige hvad der skal gøres. Jeg gik idag derfra med en masse lyse striber, og det flotteste styret hår. Tak for den ALTID gode behandling, hovedbundsmassage og dit altid dejlige humør. Samira er bare dygtig
Det tog mig ind tidligt
Det tog mig ind tidligt, lørdag morgen, søde frisør, de kom med et godt forslag til en ny frisyre, kort hår, af en ærlig mening, og god vejledning, jeg vil absolut, bruge dem igen 😊 Prøv dem
Var 23.12 hos frisør Peter i Nykøbing…
Var 23.12 hos frisør Peter i Nykøbing Falster hvor jeg havde en dårlig oplevelse udover at møde en IKKE smilende frisør samt sidde og vente 20 min selvom frisøren ingen kunder havde, butikken fremstår beskidt med hår og støv liggende
Der var en kort periode tidligere i år, hvor der var en frisør/butikschef fra Hobro her var der styr på tiderne, der var smilende personale og salonen fremstod strålendede ren
Slet ikke som ønsket
Slet ikke som ønsket, ubehøvlet og uprofessionel personale.
For en uge siden tog min søster og jeg til Frisør Peter i Ringsted i håb om hårfarve og klip.
Til vores overraskelse var det samme dame som skulle ordne os begge med vi tænkte det lidt underligt men ok. Vi snakker så om de farver vi gerne vil have. Jeg ønskede en skarp mørk pink som jeg fik lavet sommeren 2023 af deres elev dengang så jeg vidste at det ville være muligt da det ikke er en anden frisør salon. Mit hår ender så med nu at være orange efter farve er færdig. Hun vælger at tage noget shampoo med farve i for at give mit lidt pang men stadig slet ikke hvad jeg har ønsket mig. Efter en kold vask er mit hår nu skrigende orange. Det skal lige siges at jeg ikke er klippet eller farvet siden jeg sidst var hos jer.
Min søster ønskede chokolade hår og havde sort box farve rester i halvdelen af sit hår så vi vidste godt at hele håret ikke kunne blive chokolade men fra nakke og op kan. Hun siger at hun godt at lave farven men efter hun er færdig har min søster nu stort hår med rødt skær i toppen????
Da farven også kom i blev min søster hevet rigtig meget i hovedet. Hun har fået det farvet hos andre frisører mange gange og aldrig oplevet at blive hevet i sådan.
Mens farven var i håret havde vi stadig farve på panderne som ikke blev tørt væk før efter 20min hver.
Damen bliver ved med at fortælle hende "det bare lystet her inde" og tager endda min søster udenfor for at se der men det er det samme men vil ikke indrømme hun har gjort det dårligt. Min søster bliver så fortalt at "hun skal selv vaske det ud derhjemme for at få sin farve". Det da ikke meningen at man skal skylle ud derhjemme for at få den ønskede farve det er virkelig uprofessionelt.
Udover farverne bliver jeg fortalt at mine spidser skal klippes ellers falder de af efter bleach. Jeg siger nej tak da jeg ønsker at grø længde selvom jeg ved mine spidser trænger til det. Damen halvgriner så lidt og prøver at få mig til at blive klippet men siger stadig nej.
Min søster bliver klippet i spidserne bagved i mindre end 2 minutter men til slut skal hun stadig betale fuld pris for en dameklip for 290kr?????
Guskelov at jeg sagde nej til mine egne spidser ellers var det jo også kommet ekstra på.
Vi begge fik glattet hår men der blev heller ikke brugt nogen form for heat protection. Det kan ødelægge ens har og har aldrig oplevet en frisør ikke bruge det.
Derudover blev vi aldrig tilbudt noget at drikke. Efter at have været der i over en time er der en anden kunde til venstre for mig som blev tilbudt noget at drikke af deres elev og jeg spurgte om vi også måtte få noget. Først der fik vi noget.
En ekstra ting den ældre kvinde som blev tilbudt drikkelse var selv overrasket over hendes hårfarve. Hun ønskede mahogoney men havde skarp rød og eleven som lavede hendes hår skubbede det til siden med "jamen du har grå hår så de tager mere af farven"
Så 3 kunder indenfor 3 timer var ikke tilfredse med deres hår.
Så ja alt i alt er vi meget utilfredse. Vi fik ingen discount eller noget som helst. Ville give -5/5 hvis jeg kunne.
Mit profilbillede er de 2 forskellige farver.
Venstre sidste sommer og højre en uge siden.
Tag ikke til deres frisør I Ringsted hvis du skal farves.
Hos Peter Vejlevej kan helt klart…
Hos Peter Vejlevej kan helt klart anbefales 😊 Altid søde og dygtige frisører, hvor man altid føler sig velkommen selv om der er travlt. Jeg har været der mange gange og fået lavet lyse striber og alle gjort det godt .. specielt kan Samira anbefales, hun er altid omhyggelig med at få striberne ordentligt i bunden.
Fantastiske 1. Besøg
Kom ind for første gang, hos Peters på Vejlevej.
Venter kort tid og kommer til hos Karen! Sikke en god oplevelse.
Hun så mig og mit hår..
Jeg skulle egentligt bare klippes, meen hun kom med forslag til mit grå/mørkebrune hår.
Hun fik lagt smukke striber mit hår, så jeg blev mere jævn gråhåret, klippet, så den smule naturkrøl jeg har,blev smukt også i længderne.🤩
Jeg er fremadrettet, Karens faste kunde 😊
Tak for en fantastisk oplevelse, Karen 🤩
Fantastisk
Fantastisk, er den beste måde at beskrive oplevelser hos frisør hos Peter.
Deres fantastiske frisør Samira har farvet og klippet mit hår siden jeg var 15-16 år, og nu er Samira og Frisør Hos Peter blevet til en helt familie ting, da både min moster og mor også bliver klippet der.
Forsinkelse uden besked
Ankom fem minutter før tid. Bliver budt velkommen med et hej. Venter til ti minutter efter tiden. Da jeg henvender mig til den ene frisør i salonen får jeg besked om at der er forsinkelse og at det ikke vides hvornår jeg kommer jeg til.
Da jeg tidligere på året fik lov at betale efter jeg ikke kunne nå en aftale, er jeg noget utilfreds med denne oplevelse.
Frisør hos Peter i Slagelse
Frisør hos Peter i Slagelse. Jeg er blevet klippet der i cirka 17-18 år, også selvom jeg er flyttet væk fra byen. Er altid tilfreds. Rigtig gode priser. Dygtige frisører. De er gode til at vejlede i hvordan man passer bedst på sit hår. Har intet dårligt at sige. Rart sted af være. Man føler sig meget velkommen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.