Frisør Hos Peter Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Imødekommende, kompetente og helt igennem fantastisk personale i Slagelse afdelingen, der gør alt hvad de kan for dig. Lotte er super dygtig til både klip, farve, opsætning, krøller og råd/vejledning... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Min datter er i dag blevet klippet ved Frisør Hos Peter i Hobro. Hun vil gerne have lavet etager, så hendes lange hår fik et naturligt fald. Det forstod frisøren. Så det blev ligesom min datter ønsked... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg ankommer til salonen på vejlevej 14/7 kl 15.40, med mig har jeg min søn og min datter. Det er min søn som gerne vil have studset håret. Døren står åbent og vi når blot 3 skridt ind, inden da... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været kunde hos Frisør hos Peter på Vendersgade i flere år efterhånden og får altid ordnet mit hår af Christina, som altid leverer et flot resultat. Jeg går altid derfra tilfreds og kan klart... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 31 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

99 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hos Peter, Horsens

Er blevet klippet tre gange ved Hos Peter i Horsens, to gange af Maya og senest af Majbritt. Alle besøg har været yderst tilfredsstillende. Der bliver lyttet og Majbritt var god til at spørge.

4 juillet 2024

Værste frisure

Kom desværre til, at benytte dette sted. Jeg fik på ingen måde det jeg bad om, er kommet ud med den dårligste frisure jeg nogensinde har haft, og det inkluderer min skæve hjemmeklip under corona. Det vil tage 5-6 måneder før mit hår gror ud til den længde jeg bad om, at blive klippet til.
Jeg er totalt grædefærdig hver gang jeg går forbi et spejl og er så flov så jeg har svært ved at forlade mit hjem.
Frisøren var sød og rar under klipningen, så oplevelsen var god, lige indtil jeg så resultatet.

Logo de Frisør Hos Peter

Réponse de Frisør Hos Peter

Hejsa

Jeg vil da rigtig gerne vide hvilken af mine butikker, du har besøgt.

Mvh
Bo

Randers - hos Peter

Min datter i dag inde og blive klippet i Randers - og de varmeste anbefalinger at Catharina har klippet hende ! ✂️😀 .. Kan kun anbefale hende.. Mega imødekommende og sød! Og er der virkelig for barnet, lyttende og er ærlig omkring hvad der kan blive pænt og det blevet mega godt ! 💪🏻

Hos peter nykøbing f…

Min datter skulle klippes og vi tænkte at det burde alle frisører da kunne klare. Hun gik ind til hos peter i nykøbing f da de havde tid. Hun bad om lidt over skulder så der stadig kunne bruges en elastik i hastehale. Hun fik en ny frisør der tydeligt ikke vidste hvad der var skulder og kæbe. Hun kom hjem med et klip der var længere foran end i nakken og ikke var lang nok til en elastik. Længden var tættere på kæben end skuldre. Jeg gik ned i butikken og spurgte hvad de ville gære ved denne kæmpe fejl( hun skal jo se på det hver dag). De beklagede men vikle ikke gøre andet. Skal man virkelig betale 295 kr for deres fejl? Har delv stået i butik i mange år og kender ingen andre steder kunder betaler for butikkens fejl. Har selv skiftet fra dem da de tidligere har ødelagt mit hår. Troede bare de var gode nok til en almindelig klip. Men pengene dem beholder de
Øv. Kan klart ikke anbefale dem

Frisøren Somner, Hos Peter i Haslev

Frisøren Somner, fra Hos Peter i Haslev, har jeg oplevet afstumpet og lettere irriteret når jeg under klipning,flere gange pænt forsøgte at fortælle hvordan jeg ønskede frisuren. Måtte få det justeret hos en anden frisør da jeg ikke var tilfreds.Efterfølgende bruger jeg en anden ansat i salonen, som lytter, giver sig tid og er hyggelig , dygtig. Dorthe

1 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg fik lavet en touch up balayage hos…

Jeg fik lavet en touch up balayage hos Sommer i afdelingen i Haslev. Planen var det skulle blive lysere og ligge op af mit eget og det skulle laves så udvoksningen ikke blev for voldsom.
Da frisøren var færdig var det gulligt /gyldent i toppen, og jeg spurgte i panik hvad man kan gøre ved det...og fik afvide af Sommer at jeg bare ku bruge silver shampoo, så det stolede jeg på og valgte at gøre det da jeg kom hjem, det resulterede så i at det blev meget værre! Så jeg ringede til Sommer og hun sagde ubehageligt til mig at det var min egen skyld, at jeg havde brugt silver shampoo. Jeg fik tilbudt at hun ku se på det og prøve at rette op på det, men min tillid er naturligvis hos dem fuldstændig ødelagt. Jeg har fået fat på chefen som tydeligvis ikke er frisør, men kun ser dette som en forretning, og tilbød kun at hvis der var en fejl så ville de rette den, men at give pengene retur er ikke en mulighed. Så det har været et dyrt bekendtskab at få rettet deres fejl op. De beklagede ikke over situationen eller prøvede at finde en løsning alle blev glade for. Det.har kostet mig ydligere 1300 idag at få rettet op på deres fejl, og der skulle både bundfarve, lyse striber og en kold toning for at ødelægge det gullige/gyldne der var i mit hår og jeg havde ikke(!) bedt om gyldent hår..

SVAR:
Så Sommer og dig er ikke professionelle nok til at ku indrømme en fejl? (Billeder er sendt) Og til at ku forstå at jeg fuldstændig har mistet min tillid til jer? Og ikke mindst forstå at hun fuldstændig har gjort mit hår piv grimt, og jeg ikke gik ud af salonen med det hår som jeg ønskede? Det er en smålig forretning.

13 juin 2024
Logo de Frisør Hos Peter

Réponse de Frisør Hos Peter

Jeg tror ikke ret mange frisører i Danmark bare giver pengene tilbage, hvis en kunde ringer og siger man ikke kan lide sit hår.
Vi har tilbudt at kigge på håret , hvilket du ikke har ønsket.
Vi har også tilbudt, du kan komme over til min butikschef i Næstved, så hun kunne tage stilling til håret, men det blev også afslået. Vi giver ikke bare penge tilbage, uden vi ser hvad problemet er.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, hjælp og klipning af tykt og tungt hår. Er så glad efter at være blevet klippet, og har fået mange tips til hvordan jeg kan få lidt mere liv i håret. 5 stjerner til Mai-Britt i Horsens!

10 juin 2024

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Alessandra

Fem stjerner til frisøren Alessandra I Ringstedet som altid efterlader mig mega tilfreds.
Hun rådgiver mig altid med stor professionalisme og moderne snit, som passer til mit ansigt og min alder 😉
En fantastisk butik, der altid byder dig velkommen med venlighed , god kaffe med hyggeligt selvskab.

8 juin 2024

Frisør hos Peter - Vejlevej, Fredericia

Selvom jeg bor i Århus, så vælger jeg altid at tage til Frisør hos Peter på Vejlevej i Fredericia for at blive klippet af Samira. Hun er så god til sit arbejde, og jeg har aldrig været utilfreds når hun har klippet mig. Kan varmt anbefale salonen og specifikt Samira. Tak for god behandling!

8 juin 2024

Hos Peter Næstved

Jeg var i dag inde i salonen i Næstved og skulle have lavet babyhighlights. Blev betjent af den sødeste og dygtigste frisør, som formåede at få mit hår til at være præcis den farve jeg ønskede. Samtidig gav hun mig en masse gode råd med på vejen i forhold til at holde mit hår sundt efterfølgende. Virkelig en god oplevelse og vil klart komme tilbage.

7 juin 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus