Hout en Bouwmaterialen.nl Avis 188

4,5

Service is prima, personeel vriendelijk, vlot en behulpzaam, regelmatig leuke korting codes. Ruime keus in producten. Eén puntje; bij een online betaalde bestelling vervolgens afhaalt maar wan... Voir plus

Zeer tevreden over de kwaliteit en de service. Voorafgaand aan de levering wordt er tijdig contact opgenomen. Het is mogelijk om van tevoren een plek aan te geven waar het materiaal geplaatst kan word... Voir plus

1. Quincaillerie
  2. Magasin de materiaux de construction
  3. Fournisseur de matériaux de construction
  4. Grossiste en matériel de construction
  5. Fournisseur d'isolant
  6. Équipement minier

Hout en Bouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen.

4,5

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Erg tevreden over deze houthandel

Erg tevreden over deze houthandel. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de medewerkers zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en denken graag met je mee. Wat ik vooral prettig vind, is dat je hier ook voor kleinere bestellingen goed terecht kunt en net zo goed geholpen wordt. Fijne service, zeker een aanrader!

28 novembre 2025

Vriendelijk,alleen maar fijne ervaring met dit bedrijf. Een ECHTE aanrader.

Na telefonisch ingelicht te zijn,heb ik in mijn geval steigerhout besteld via de website. Ik kan niet anders zeggen dat het telefonisch contact zeer vriendelijk,behulpzaam en duidelijk was verlopen. De bestelling via de website,was duidelijk,informatief en gemakkelijk in gebruik. De bezorging,in mijn geval, op de door mij opgegeven datum verliep meer dan goed. De mail met de datum van levering,dikke prima. De levering zelf,je word op de dag van levering gebeld door de chauffeur. De chauffeur,uiterst vriendelijk en correct. Al met al ben ik alleen maar positief,over dit bedrijf . Een hele dikke verdiende pluim.

28 avril 2026

Pergola besteld en keurig netjes…

Pergola besteld en keurig netjes geleverd door enorm aardige chauffeur. Kwaliteit is perfect
De documentatie op de site is duidelijk
Heel erg tevreden en alles wordt compleet met schroeven geleverd

4 mai 2026

Duidelijke site

Duidelijke site, alles goed omschreven. Heb 2 keer de houtopslag besteld. Netjes en op tijd op de goede locatie afgeleverd, top bedrijf!

23 mars 2026