Hout en Bouwmaterialen.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles netjes geleverd door een vriendelijke chauffeur. De daktrimmen waren verkeerd geleverd maar werden binnen vijf werkdagen omgeruild. Hout ziet er goed uit.

Noté 5 sur 5 étoiles

Service is prima, personeel vriendelijk, vlot en behulpzaam, regelmatig leuke korting codes. Ruime keus in producten. Eén puntje; bij een online betaalde bestelling vervolgens afhaalt maar wan... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

Tussen de planken zaten ander soort planken dan besteld. Het aantal klopte wel. Licht niet aan de bezorger maar er gaat iets mis bij belading. Via whatsapp joviaal en we lossen het op maar geen follow... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Quincaillerie
  2. Magasin de materiaux de construction
  3. Fournisseur de matériaux de construction
  4. Grossiste en matériel de construction
  5. Fournisseur d'isolant
  6. Équipement minier

Écrit par l'entreprise

Hout en Bouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 72 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

116 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Niet op leverdatum komen opdagen en ook geen afbel of update

Alles leek goed te gaan bestellen gaat makkelijk betalen ook maar bij levering komt meneer niet opdagen (achteraf toch maar in de avond )ik dacht weet je wat ik bel in de ochtend nog even ter herinnering voor het bedrijf anders zit je de hele dag thuis met je goede gedrag en ja hoor mevrouw kon vertellen dat ze in de middag langs komen … ik weet je hoeft niet thuis te blijven maar je kan niet dicht bij het huis leveren dus vind het toch spannend duur hout …. ergens langs de weg …. Ik denk voor sluitingstijd nog even bellen voor zekerheid maar hun klantenservice is maar tot 13:00 …. Heel apart …. De bezorger is om 20:00 toch nog aangekomen ….. hele aardige man vertelde dat hij zo beetje heel Nederland heeft gehad vandaag …. Erg behulpzaam wel beetje jammer dat er geen communicatie was over hoe laat meneer dan wel zou komen en klantenservice tot 13:00 is echt te slecht

18 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Pas op

Pas op! Eigenaar handelt simpelweg onethisch. Wilt graag dealtjes sluiten zonder factuur en de manier waarop Tienko (eigenaar) met mijn situatie om is gegaan lijkt op oplichting. Vraagt direct een aabetaling voor een product dat op voorraad is (wel graag via tikkie) maar als je je binnen 12 uren bedenkt laat meneer niet meer van zich horen. Inmiddels aangifte moeten doen omdat meneer niet wilt meegeven. Schandalig dat je zo je bedrijf in de picture zet.

10 juin 2026
Logo de Hout en Bouwmaterialen.nl

Réponse de Hout en Bouwmaterialen.nl

Beste Dumb Raider,

Jammer dat u deze ervaring zo heeft beleefd. De aanbetaling is destijds gevraagd om de materialen voor u te reserveren. Na ontvangst van de aanbetaling is de advertentie op gereserveerd gezet en zijn de materialen voor andere geïnteresseerden niet meer beschikbaar geweest.

Toen u later besloot van de aankoop af te zien, hebben wij aangegeven dat de aanbetaling verrekend kon worden bij afname van de gereserveerde materialen of andere producten uit ons assortiment. Wij herkennen ons daarom niet in de beschuldigingen van oplichting of onethisch handelen.

Mocht u alsnog tot een oplossing willen komen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Houtenbouwmaterialen.nl

Super mooi kwaliteit hout

Super mooi kwaliteit hout, redelijk snel geleverd. Deur was in nabestelling en na een belletje werd er snel een nieuwe bezorgafspraak gemaakt zodat we verder konden. Chauffeur belde netjes hoelaat hij er zou zijn. Top geregeld dus!

12 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Erg tevreden over deze houthandel

Erg tevreden over deze houthandel. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de medewerkers zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en denken graag met je mee. Wat ik vooral prettig vind, is dat je hier ook voor kleinere bestellingen goed terecht kunt en net zo goed geholpen wordt. Fijne service, zeker een aanrader!

28 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk,alleen maar fijne ervaring met dit bedrijf. Een ECHTE aanrader.

Na telefonisch ingelicht te zijn,heb ik in mijn geval steigerhout besteld via de website. Ik kan niet anders zeggen dat het telefonisch contact zeer vriendelijk,behulpzaam en duidelijk was verlopen. De bestelling via de website,was duidelijk,informatief en gemakkelijk in gebruik. De bezorging,in mijn geval, op de door mij opgegeven datum verliep meer dan goed. De mail met de datum van levering,dikke prima. De levering zelf,je word op de dag van levering gebeld door de chauffeur. De chauffeur,uiterst vriendelijk en correct. Al met al ben ik alleen maar positief,over dit bedrijf . Een hele dikke verdiende pluim.

28 avril 2026

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus