Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

giver dem 1 stjerne da vær gang man prøver at bestille inde hos dem kommer man ind på Just eat seriøst hvem er den idiot som ikke har få stået at de har lukket i denmark og at Hungry.dk og just eat er... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en god oplevelse med Hungry. Mange restauranter at vælge i mellem og en effektiv kundesupport. Jeg har aldrig rigtigt haft problemer med en bestilling på Hungry, kun en enkelt gang hvor probleme... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg oplever ofte problemer med dem som skal levere maden. Aka deres budbringere eller hvad de kalder dem. Har oplevet ofte de kommer meget forsent og endda engang haft en forfærdelig oplevelse hvor h... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Deres leverandøre kan lyve for en og selv vælge hvor meget af din bestilling de vil køre ud med, værste service og Hungry selv gør ikke noget ved sådan en ansat. De beklager og refundere det der ikk... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Service de commande de repas en ligne
  2. Service à emporter

À propos de Hungry

Écrit par l'entreprise

Hungry kan du få lækker frisk take away leveret fra tusindevis af lokale restauranter over hele Danmark.
  • Bestil take away online
  • Få gratis bonusmåltider
  • Betal nemt med kort, mobil eller kontant
Bestil også fra mobilen med vores gratis apps til iPhone og Android. Vi har bl.a. et stort udvalg i Aarhus, Odense, Aalborg, København og mange mange flere byer. Kig ind og forkæl dig selv med lækker pizza, sushi eller andet take away bragt lige til døren.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Fuldstændig uacceptabelt behandling

Vi har været 6 sultne gutter i et sommerhus hvor vi havde fået lidt og drikke og tænkte at vi skulle have os en pizza. Vi bestiller 4 pizzaer. Skriver korrekte adresse ind og gennemføre betaling. 1 time og 20 minutter efter ringer en mand og snakker om han holder ved en adresse 5 km fra vores adresse. Da han så kommer til den korrekte lokation kræver han 100kr extra for levering. FULDSTÆNDIG UACCEPTABELT AT VI SKAL BETALE FOR JERES FEJL…….. føj en behandling. Vh en vred og frustreret Alexander….

19 avril 2022

Cancellation 10 minutes before delivery

We got the cancellation of our order 10 minutes before the delivery (the order was confirmed 1,5 hours before). I called your service center and they told me that the reason is because the restaurant is closed today.
Well, I called the restaurant, which is open, and order directly with them.

Do not lie to your customers and take actions promptly.

1time og 20min forsent

bestildte mad kl 16 til levering kl17.45! efter at ha skrevet med hungry tilbyder de 15% på næste købe, med stadig ingen mad.
meden kommer først kl 19.05 og hungry tilbyder 50kr på næste køb

nu sider jeg med 2 små børn som skulle i seng kl 19 som kommer forsent i seng og skal tidlig op efter påskeferien
er faktisk kun tilfreds med alle mine penge tilbage!!!!

Bestillingsnummer:
2D1840320

tonys pizza aalborg

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen reél kundeservice når det kikser

Vi fik ikke hele vores levering. Få, mangler, der desværre var essentielle for måltidet.

Efter at have talt i telefon med Hungry, nægtede de at fuldende bestillingen (eller annullere den) men tilbød i stedet et gavekort på 50 kr (levering alene betalte vi 39 kr for) og en rabatkode. Begge dele som låser os til at skulle handle med Hungry igen, og efterlader os med et mangelfuldt måltid. Det er ikke den gode kundeoplevelse der er i centrum hos Hungry, når det kikser for dem.

Edermanme elendig service

Edermanme elendig service, vi bestiller og sender den korrekte adresse. Alligevel kører de til en forkert adresse og kræver 110 kr for den ekstra køretid. Det er fuldstændig utroligt at man skal betale for deres egne fejl. Kan ikke anbefales, håber de lukker deres forretning da just eat er meget bedre og ikke er elendige på deres kundeservice og kræver penge for deres egne fejl som ikke har noget med kunden at gøre
Jeg fraråder alle at bestille med hungry da de er fuldstændig ligeglad med deres kunder og bare prøver at snyde sine kunder for så mange penge som muligt!!

Mvh Rasmus

17 avril 2022

Elendig hjemmeside

Elendig hjemmeside der er pisse umulig at bestille på! Virker aldrig og man kan hverken logge ind eller lave ny bruger.

17 avril 2022

GIR JER 0 STERNER

havde skrevet en note med man skulle ringe på den øverste knap han vælger at ringe til min telefon imens jeg snakker med ham forklare det den øverste knap, i stedet for ringer han på alle sammen selvom jeg sagde det var den øverste. Han vække næsten alle sammen i den lejlighed jeg bor i, når han kommer ind af døren vælger han råbe hvor det er han skal hen, hvor jeg bliver nød til at åbne døren selvom jeg har corona og fortælle ham det her oppe så flere ikke vågner

Plus maden var så dårlig at jeg fik det dårligt efter

15 avril 2022

Snyd med klippekort

Snyd med klippekort

De påstår at man med 10 stempler kan spise for den man har brugt i gennemsnit på de tidligere ordre, men jeg har i gennemsnit brugt 312,6 kr hvor de kun giver 281 i "rabat" på det næste køb

13 avril 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Udfaser nu vores klippekort!!

Udfaser nu vores klippekort, så vi er tvunget til at bestille fra Hungry inden de udløber.

Det burde være ulovligt at lokke med klip og gratis mad, og så bare vælger at skrotte det, så man mister det.

13 avril 2022

ISKOLD MAD SÅ SKAL DU BESTILLE HOS HUNGRY.DK

Mandag aften skulle have været en pizza hygge aften her hos os, så vi bestiller pizza mm fra det bedste pizzaria her i Køge.
Maden bestilles kl 18:49 med besked om den leveres kl 19:33 ganske kort efter får vi ny SMS om at maden nu leveres kl 19:11...men maden kommer ikke kl 19:11 men istedet for først kl 19:35 leveret af et knallertbud.
Nu står man jo ikke ligefrem og tjekker om det er den rigtige mad man har fået eller om den overhovedet er varm, vores mad var iskold og man skulle tro knallertbudet havde kørt med posen på styret i kulden.
Herefter kontakter vi pizzariaet som henviser os til Hungry.dk, vi ringer op til hungry.dk og kommer i telefonkø, da telefonen bliver endelig bliver taget er det Hussein i den anden ende og vi forklarede ham situationen og siger til ham at vi vil have en genbestilling af vores mad, hvilket ikke er muligt da der ikke er nogen ledige bude og jeg kan heller selv få lov til og hente maden i egen bil, det eneste han kunne gøre er at refunderer 50% af beløbet og det er totalt uacceptabelt.
Vi kunne have tøet en frysepizza op og spist den kold, det er vores oplevelse med hungry.dk

11 avril 2022

Væreste levering tid.

Væreste levering tid.

Bestilte min mad 10:59 og der stod jeg vil få min mad 30-40 min.
Da kl var 11:35 sender de en besked med ar den er forsinket til 11:45. Da kl blir 11:45 sender de endnu dn besked med forsinket til 12:04 da klokken er 12:04 sender de endnu en besked med maden er forsinket til 12:29.
Klokken er så 12:35 og de sender endnu en besked med maden er forsinket til 13:02, 13:00 sender de en ny besked med maden er forsinket til 13:25. Da kl slår 13:20 sender de en ny besked med at maden er forsinket til 13:59.

Det skal siges at maden er fra McDonald’s hvilke betyder at det ikke tager labg tid for resturanten men for selve hungry!

Første og sidste gang jeg bestiller fra hungry.

11 avril 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg skulle bestille fra King Chicken på…

Jeg skulle bestille fra King Chicken på Amagerbrogade. Jeg bestilte kl.19.

Kl.20 ringer jeg til Hungry. Og Amina fra Hungry forsikre mig om at hvis maden ikke kom, ville de finde en passende erstatning, kompensation.

Ca.20.30 for jeg en mail om annullering pga manglende bude.

Refundering af penge betalt med Mastercard tager 28 dage. Så ingen mad til mig i aften.

Som plaster på såret sender de mig gud hjælpende en rabatkode på 50 kr. Hvad kan jeg få for en 50???

Så vil de have, st jeg skal bruge flere penge hos dem. Nej nej.

Brug aldrig Hungry. Som jeg fortalte ekspedienten - man bliver kun Hungry af at bruge Hungry.

Så tusind tak Amina for din elendige løgnhistorie om, at hvis maden ikke kom ville jeg blive kompenseret
. I stjal mine penge i 28 dage og sende mig en rabatkode på en skide 50… tak for den.

Føj!

9 avril 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Elendig levering og dårlig håndtering af klage

Jeg bestiller en familiepizza igennem Hungry. Den ankommer til tiden men pizzaen er blevet totalsmadret og bakken står åben da buddet afleverer den. Han forsikre mig dog at der ikke er kommet noget i hans taske så det er helt okay! Han snakker ikke dansk så han forstår ikke mine klager over at ordren er blevet mishandlet. Jeg ringer derefter til Hungry og bliver bedt om at sende en mail med et billede af pizzaen. Det resulterer i at jeg får 50% refundering, hvilket ville være acceptabelt hvis det var minimale skader, og bestillingen ikke kostede 182kr! Hvor halvdelen af pizzaen har tabt alt fyldet. Jeg er rystet over den dårlige håndtering og jeg kommer ikke til at bestille fra Hungry igen.

7 avril 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Kold burger og kolde fritter

Kold burger og kolde fritter fra et sted som ligger 15 min til fods herfra. det kostede da osse kun det lette sum af 174 kr for noget der ikke var godt længere. Har spist på stedet jeg bestilte fra mange gange og aldrig været utilfreds så regner ikke med det er deres skyld det tager 20-30 min for maden at komme efter den er blevet hentet

7 avril 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Utilfreds

Har du manglet noget af din ordre eller fået den forkerte pizza? Så er og kan det IKKE være Hungry’s skyld, men selve restauranten.

Bare til næste gang du vil smide en dårlig anmeldelse, så gør det til de rigtige. 😁

6 avril 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus