Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

giver dem 1 stjerne da vær gang man prøver at bestille inde hos dem kommer man ind på Just eat seriøst hvem er den idiot som ikke har få stået at de har lukket i denmark og at Hungry.dk og just eat er... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en god oplevelse med Hungry. Mange restauranter at vælge i mellem og en effektiv kundesupport. Jeg har aldrig rigtigt haft problemer med en bestilling på Hungry, kun en enkelt gang hvor probleme... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg oplever ofte problemer med dem som skal levere maden. Aka deres budbringere eller hvad de kalder dem. Har oplevet ofte de kommer meget forsent og endda engang haft en forfærdelig oplevelse hvor h... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Deres leverandøre kan lyve for en og selv vælge hvor meget af din bestilling de vil køre ud med, værste service og Hungry selv gør ikke noget ved sådan en ansat. De beklager og refundere det der ikk... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Service de commande de repas en ligne
  2. Service à emporter

À propos de Hungry

Écrit par l'entreprise

Hungry kan du få lækker frisk take away leveret fra tusindevis af lokale restauranter over hele Danmark.
  • Bestil take away online
  • Få gratis bonusmåltider
  • Betal nemt med kort, mobil eller kontant
Bestil også fra mobilen med vores gratis apps til iPhone og Android. Vi har bl.a. et stort udvalg i Aarhus, Odense, Aalborg, København og mange mange flere byer. Kig ind og forkæl dig selv med lækker pizza, sushi eller andet take away bragt lige til døren.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Deres kundeservice er ikke til meget…

Deres kundeservice er ikke til meget hjælp ved annulleret ordrer fra bestillingsstedet side, pga manglende chauffør. Ville ønske Victoria fik et kursus i kundeservice eller bare fandt sig et job som bud, der er mangel på dem

12 mai 2022

Første OG sidste bestilling ved Hungry.dk

Bestiller mad kl. 18. Det er første gang, jeg bruger Hungry.dk. Får besked 18:25, at maden er leveret, men har ikke set skyggen af et bud?!? Kontakter support, som fortæller, at der er tale om en taknisk fejl. Buddet er på vej. Kl. 18:51 er der stadig ikke sket en skid. Jeg venter og venter. Klokken 18:55 får jeg en rabatkode på 15%. Klokken bliver 19:05, og jeg har stadig ikke set min mad, kun stirret længselsfuldt efter alle de Wolt bude, som leverer pizza hos mine naboer. Nu vil jeg gerne have mine penge tilbage. Jeg er ved at dø af sult, og jeg er træt af at hænge ud af mit vindue og spejde efter min pita gyros, men bliver bedt af support om at vente til 19:25 (!). OK.
Klokken 19:26, knapt 1 1/2 time efter jeg har lagt min bestilling, får jeg besked om, at min "mad ikke kommer alligevel". IKKE KOMMER ALLIGEVEL?!?
Hold kæft, hvor har jeg aldrig følt mig så til grin for mine egne penge. Det var i dén grad både første OG sidste gang, jeg anvender Hungry.dk.

9 mai 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Kan ikke bestille mad to dage i træk - Blandet kundeservice oplevelse.

To dage i træk har det ikke været muligt at bestille mad til levering grundet "travlhed i dit område". I første omgang snakkede jeg med en der hed Peter via deres chat, der var imødekommende, forstående overfor problematikken, han prøvede at komme med alternativer og efter en god dialog hvor han også fik givet mig lidt mere information og en generel prognose omkring mit område så endte han med at sende mig en rabatkupon til næste bestilling. - Alt i alt blev en dårlig oplevelse lavet til en "okay, sh*t happens, vi prøver igen imorgen".

Samme situation dagen efter, denne gang får jeg dog fat i Alma på chatten. Alma virker tilsyneladende slet ikke som om at hun kan se det er et problem, evner ikke at sætte sig ind i problemet og mener blot "du skal bestille fra en restaurant med egen levering" og så kan hun tilsyneladende ikke gøre mere og lukker chatten. - Opsummeret: Ros til Peter, jeg er ikke sikker på Alma egner sig til kundeservice og i skal ansætte flere bude.

7 mai 2022

Forfærdelig kundeservice!

Forfærdelig kundeservice!!
Havde en rabatkupon på spar 65,- ved køb over 150,- laver så en bestilling og finder efterfølgende ud af kuponen ikke blev benyttet. Kontanter derefter deres kundeservice hvorefter jeg finder ud af kuponen kun er gyldig én gang. Henviser dem til den mail jeg har fået, hvor det ikke fremgår at det er en engangskupon. Kundeservicen mener det burde stå der, men efter jeg har dokumenteret det ikke gør, får jeg et svar tilbage som lyder på at det må være dårligt formuleret men de ikke kan gøre yderligere..
ganske ganske forfærdelig kundeservice, som ikke kan overholde deres egne mails, eller stå ved de har lavet en fejl og får det rettet. Istedet for man en rabatkupon på 15% som man skal benytte på en ny bestilling??? Føj føj

7 mai 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Umuligt at komme til at bestille noget

Umuligt at komme til at bestille noget. Hjemmesiden nægter at tage imod hverken enail eller password eller desperat alternativt forsøg på at logge ind via Facebook. Måtte tilsidst opgive at oprette bestilling og ringe direkte til restauranten.

6 mai 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Simpelthen det værste jeg har været…

Simpelthen det værste jeg har været udsat for jeg bestiller fra burger king i mens hungrys side viste de bragte ud men efter vi har valgt mad og betalt osv. Står der i ordren det er til afhentning og jeg har ik set på noget tidspungt at den har ændret sig til afhentning istedet for levering før jeg betalte fik så fat i tilde inde på hungry som var komplet ligeglad fatter ik at deres system kan ændre sig uden man får en advarsel eller ligene når deres system viser de bringer ud i første omgang men var intet at gøre så måtte gi mine gæster deres penge igen fra egen konto da vi ik har mulighed for at afhente hos burger king maden var slet ik til mig selv :( har slettet hungrys app nu og bruger dem aldrig igen!! Selv efter nok 200+ bestillinger For det er jo på grænsen til svindel at en udbringning kan ændre sig uden man får besked om det og man selv skal sidde og se efter om ordren stadig bliver bragt ud inden man betaler i mit tilfælde sidder vi og snakker og har fået lidt at drikke og er ik 100% opmærksom og ved den normalt vælger levering hvis man ik vælger andet og vupti du kan afhente din Ordre om 6 minutter står der så efter jeg har betalt og der ik er nogen vej tilbage ordre nummer: 2D2978144 seriøst at man kan ansætte en person som tilde der fyre af at det så er op til dig afsted når man skriver man ik bruger hungry appen mere efter den behandling der viser sku at hungry ik var hvad de var en gang så tilbage til justeat her og ellers bestille direkte ved mad stederne så i ik skal lægge jeres hænder på en % del af deres indtjeningen længere

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er gået stødt ned af bakke for…

Det er gået stødt ned af bakke for hungry, siden de begyndte at bruge egne bude. Skal ofte selv rykke efter bestillings bekræftelse i chat supporten, hvor jeg ofte får svaret, at de har travlt og jeg skal ikke tage deres tider "bogstaveligt". Har 3 gange oplevet (under en bestilling) at de laver leveringstiden om til dagen efter, hvor deres svar har været at de har for travlt.
I skrivende stund har jeg ventet 30 min på en bekræftelse, og supporten kan ikke give mig et svar på hvornår min mad kommer. Det tangerer til elendig support!

Bestilling annulleret

Så vi kunne få gratis levering fra McD, så vi bestilte frokost til flere medarbejdere. Selve bestillingen var problematisk, kurven blev tømt flere gange automatisk. Da det lykkedes os at klikke betal, endte det med vi betalte 80 ish, for noget til 15. Vi prøvede så igen, og fik lavet vores bestilling. Efter ca. 30 min, kom der en mail med at vores bestilling var blevet annulleret.
Nu sidder vi så flere medarbejdere uden frokost. Vi gik på Wolt og lavede præcis samme bestilling samme sted. Den kom efter 30 min.

Vi ringer til Hungry for at høre om de vil betale leveringsomkostningerne vi havde ved Wolt. NEJ! Sur og ligeglad dame vi fik fat i. Deres hjemmeside fejlede bestemt ikke noget. Hun kunne ikke se problemet. Kompensation er bestemt ikke noget de ville give, da der ikke var noget galt og deres side virkede fint.

Jamen, det var så sidste gang vi benytter Hungry i vores virksomhed. Wolt og JustEat klarer opgaven bedre.

Noté 1 sur 5 étoiles

Stjal mine penge og kom aldrig!!!

Jeg bestilte snacks og sodavand hos en af Hungry's kiosker. De kom dog aldrig med ordren og Katrine ignorere mig i kundeservice. Elendig service og hermed politianmeldt for svindel!

28 avril 2022

Tilbudskoderne virker aldrig..

Tilbudskoderne virker aldrig... Vi er flere som på forskellige dage og tidspunkter har forsøgt med rabatkode som hungry selv reklamerer med. 30% for nye kunder. Vi endte med at måtte bestille uden rabatten. Så det bruger vi nok ikke igen.

25 avril 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlige service og annullering af mad!

Jeg har de sidste to gange oplevet at min mad er blevet annulleret. Dette sker over en time efter man har bestilt sin mad, og Ca 10 min før de har lovet at maden skal være fremme.
Man kan også være heldig at blive lovet en rabat, men når man så går ind ind i mobilpay så er rabatten ikke trukket fra og man får lov at betale det fulde beløb.

Når man ringer til kundeservice er der heller ikke noget hjælp at hente. Man føler man sidder og snakker med en maskine som ikke lytter til hvad man siger og kun kan beklage.
Jeg kunne få en rabat kode på 20 % som undskyldning, men den rabat som jeg blev lovet og som jeg endte med at betale alligevel var på 30 %

Det var det hungry, vi ses ikke igen!!!!!!

25 avril 2022

Super dårlig oplevelse - kan ikke anbefale Hungry.dk

Super dårlig kundeservice.
Manglende levering af mad så vi endte med gæster til en fødselsdag som ikke fik mad. Kundeservice kunne ikke hjælpe!
Dybt utilfredsstillende og kan på ingen måde anbefale at benytte denne service.
Det mindste var vel at leveringsgebyret blev annulleret.

21 avril 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Gentagne gange har restaurenter kunne…

Gentagne gange har restaurenter kunne "afslå" min ordre efter jeg har betalt på hjemmesiden, hvorefter de annullerer men beholder pengende ( Så man liiiige skal bruge lidt flere penge på Hungry før man enten giver op eller får sin mad.)

Dårlig kundeservice, hvor det har sket nu flere gange.

19 avril 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god service

Virkelig god service.

Jeg får bestilt mad et minut for sent og ender med at lave en forudbestilling til i morgen uden at opdage det.

Min telefon ringer cirka 5 minutter senere.
Det er Murat fra deres kundeservice der ringer fordi han kan se jeg har bestilt et minut for sent.

Super god service, jeg ender med at få varm mad alligevel :-)

19 avril 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus