Helt igennem perfekt udført arbejde! Alt efter aftale lavet og mere til for at de selv skulle være tilfreds mere det de aflevede (uden ekstra betaling)
Vi har netop fået ekstra isoleret vores etage adskillelse, samt skunk af Hus og Have eksperten. Det var professionel rådgivning og udførsel og vi er meget tilfredse. Prisen var skarp og alle aftaler... Voir plus
L'entreprise a répondu
We increased the insulation of our roof with Mark and Mikael and they were very nice,friendly and punctual. We would recommend their services to anyone without any hesitation. Easy to arran... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rigtig professionel service fra første opkald til færdig isoleret hus, både hulmur og loft. Alle aftaler er overholdt og forløbet har været nemt og kort. Vi synes allerede, at vi kan fornemme be... Voir plus
L'entreprise a répondu
Informations provenant de diverses sources externes
Vi rådgiver, vejleder og efterisolerer din bolig. Vi udfører primært fliserens og isoleringer, heriblandt hulmursisolering, loftisolering, isolering af etageadskillelse samt isolererer skunke. Vi udfører desuden også fliserens og algebehandlinger - og har du brug for hjælp med oprydning og bortskaffelse, kan vi også hjælpe dig med dette. Vi gør os umage hver eneste gang og bruger udelukkende materialer af bedste kvalitet. Når vi har udført en opgave hos dig og på din bolig, er det meget vigtigt for os at du er tilfreds, så du varmt kan anbefale os videre til andre.
Huseby , 3200, Helsinge, Danemark
- info@husoghaveeksperten.dk
- www.husoghaveeksperten.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Jeg kan kun anbefale Mark og co.
Jeg kan kun anbefale Mark og co.
Det mest dækkende ord er vist "rettidig omhu":
Aftaler overholdt til punkt og prikke, god rådgivning om valg af materiale til hulmurs isolering, grundig gennemgang af opgaven, nydelig og effektiv udførelse og øjeblikkelige resultater i mit 100 år gamle hus.

Réponse de Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering
Kan kun VARMT anbefale Hus & Have…
Kan kun VARMT anbefale Hus & Have Eksperten.
Både for et veludført stykkle arbejde og formidable service. De har endvidere været yderste fleksilbe samt tålmodige i mit byggeprojekt kaos.

Fin service
Fin service! Vi havde bestilt isolering under sommerhuset og da de så var der alligevel, fik vi også lagt isolering på loftet. Nu holder jeg varmen lige så godt i mit gamle sommerhus med varmepumpe som jeg gør i lejligheden i byen! Det kan også ses, når jeg sammenligner elforbrug i uger med tilsvarende temperaturer.

Super arbejde
Super arbejde, til tiden, alt lavet som aftalt, god service og vejledning, vi er så glade og kan varmt anbefale at bruge dette firma til isolering, som vi fik lavet under huset. 5 stjerner er på sin plads.

Réponse de Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering
Rigtig flot arbejde udført af Michael…
Rigtig flot arbejde udført af Michael og Mark. Med at efterisolere mit loftrum, og lave ny gangbro.
Kunne snildt se mig selv bruge Hus og Have eksperten igen.
Fortsæt det gode arbejde.

Isolering af skunke
Alt passede fra første besøg til vi havde fået isoleret vores skunke. Både tiden og tilbuddet var super godt i forhold til hvad vi ellers oplevede fra andre.
Kan kun anbefale Hus og Have Eksperten 😀
Poul Erik
( nu venter vi på det bliver koldt, så vi kan se og føle at isoleringen virker )

Super service!
Havde Michael ude idag til et tjek om kold endevæg og efter tjek, fik vi en god snak om mulighederne.
Super service minded og kan derfor ikke andet end varmt anbefale dem!

Kan helt klart anbefales
Kan helt klart anbefales. Fik isoleret under kolonihaven og en klar forbedring af varmen i huset kom hurtigt. Endelig kan man have bare tær i disse kolde tider i kolonihave huset. Super god service.

Fantastisk arbejde
Fantastisk arbejde. Søde og rare mennesker der overholder aftale ift. tid, pris, kvalitet mv. Kan kun anbefale dem på det varmeste.

Réponse de Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering
Alt fungerede kom til tiden og udførte…
Alt fungerede kom til tiden og udførte opgaven perfekt kun ros tilovers

Super kommunikation med Mark
Super kommunikation med Mark. Prisen som vi indgik var langt bedre end de 7 andre jeg fik for loft isolation. Kom til aftalt tid og virkelig perfektionist med arbejdet.

Réponse de Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering
Det virkede som om det bare skulle…
Det virkede som om det bare skulle meget hurtigt overstås. Jeg ved ikke hvordan resultatet normalt skal være. Fliser er blevet meget flotte. Men stadig meget svære at holde fri for ukrudt. Ville gerne have lidt mere mundtlig vejledning. Da jeg aldrig har prøvet det før. Så ved heller ikke om det skal foregå så hurtigt, og troede egentlig at sandet blev bredt ud af firmaet. Så måtte selv igang efterfølgende.

Fin oplevelse
Fin oplevelse. Flink mand -overholder tider. Rigtig fint arbejde, som kun kan anbefales.

Réponse de Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering
Flot resultat og god service
God og nem kommunikation og service samt flot udført arbejde med rens af fliser
Kan klart anbefales

Réponse de Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering
Godt og veludført arbejde.

Kan varmt anbefales
Isolering af vores bolig. Rigtig flinke håndværkere, kan varmt anbefales.