Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem perfekt udført arbejde! Alt efter aftale lavet og mere til for at de selv skulle være tilfreds mere det de aflevede (uden ekstra betaling)

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har netop fået ekstra isoleret vores etage adskillelse, samt skunk af Hus og Have eksperten. Det var professionel rådgivning og udførsel og vi er meget tilfredse. Prisen var skarp og alle aftaler... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We increased the insulation of our roof with Mark and Mikael and they were very nice,friendly and punctual. We would recommend their services to anyone without any hesitation. Easy to arran... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig professionel service fra første opkald til færdig isoleret hus, både hulmur og loft. Alle aftaler er overholdt og forløbet har været nemt og kort. Vi synes allerede, at vi kan fornemme be... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entrepreneur spécialisé dans l'isolation

Informations provenant de diverses sources externes

Vi rådgiver, vejleder og efterisolerer din bolig. Vi udfører primært fliserens og isoleringer, heriblandt hulmursisolering, loftisolering, isolering af etageadskillelse samt isolererer skunke. Vi udfører desuden også fliserens og algebehandlinger - og har du brug for hjælp med oprydning og bortskaffelse, kan vi også hjælpe dig med dette. Vi gør os umage hver eneste gang og bruger udelukkende materialer af bedste kvalitet. Når vi har udført en opgave hos dig og på din bolig, er det meget vigtigt for os at du er tilfreds, så du varmt kan anbefale os videre til andre.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Fint arbejde

Fint arbejde. Tak.

10 août 2020

Kære Jette

Tak for din anbefaling - og tak for at du valgte os til at rense og imprægnere dine fliser. Vi vil rigtig gerne vide hvad vi kan gøre bedre for at få den sidste stjerne med fra dig? :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super prosess og resultat da våre gamle…

Super prosess og resultat da våre gamle steinfliser i sommerhuset ble renset. Så godt som nye😋😋

2 août 2020

Kære Fred

Tusind tak for de dejlige ord og for at du valgte os til at rense og imprægnere dine fliser med det flotte resultat.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig svar forespørgsel og…

Super hurtig svar forespørgsel og udførelse af arbejdet, vender helt klart tilbage næste gang det er nødvendigt

23 juillet 2020

Kære Leif

Vi er rigtig glade for din fine anbefaling - og tak for at du valgte os til at rense og imprægnere dine fliser med det flotte resultat. Vi glæder os til at høre fra dig næste gang.

Hurtig tilbagemelding

Hurtig tilbagemelding, og godt arbejde med et flot resultat til følge.

14 juillet 2020

Kære Martin

Mange tak for de 5 stjerner og pæne ord - og tak for at du valgte os til at rense og imprægnere dine fliser med det flotte resultat.

Godt arbejde

Hurtig respons. Godt arbejde. Fuld tilfredshed herfra 👏🏻👏🏻👏🏻

5 juillet 2020

Kære Susan

Godt arbejde ,kom til tiden

Godt arbejde ,kom til tiden, var færdige til tiden, og så er det billigt
Stor ros til jer.
Hilsen Freddie.

28 juin 2020

Kære Freddie

Mange tak for de fine ord og for at du valgte os til at rense og imprægnere dine fliser med det flotte resultat - dejligt at høre.

god kompetent og professionel

18 juin 2020

Kære Rajiv

Mange tak for din anbefaling og for at du valgte os til at ordne jeres have samt rense og imprægnere jeres fliser.

Rigtigt fint arbejde

Rigtigt fint arbejde - god dialog om opgaven og flot udførsel

15 juin 2020

Kære Jens

Noté 5 sur 5 étoiles

Flot arbejde udført til tiden og med…

Flot arbejde udført til tiden og med rigtig god service. Firmaet kan absolut anbefales.

15 juin 2020

Kære Erik

Vi er rigtig glade for din for din flotte anbefaling og for at du valgte os til at rense og imprægnere dine fliser med det flotte resultat.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, reelle folk og veludført arbejde.

14 juin 2020

Kære Karen

Tusind tak for dine flotte anbefaling og for at du valgte os til at rense og imprægnere dine fliser med det fine resultat - dejligt at høre.

Alt var som lovet.

13 juin 2020

Kære Anne-Lise

Mange tak for din anbefaling og for at du valgte os til at rense og imprægnere dine fliser med det flotte resultat.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har en rigtig god oplevelse med Hus…

Jeg har en rigtig god oplevelse med Hus og Have Eksperten.
Har fået renset mine fliser og en gang imprægnering.
Er rigtig glad for resultatet.
Men en vigtig ting :
ALLE aftaler er blevet overholdt, hvad tid og regning angår.
Så kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11 juin 2020

Kære Tina

Tusind tak for din rigtig dejlige anbefaling! Og tak for at du valgte os til at rense og imprægnere dine fliser med det flotte resultat.

Noté 5 sur 5 étoiles

Flotte fliser på ingen tid!

Hurtig, professional og venlig service, og resultatet blev super flot. Jeg kan varmt anbefale at få dine fliser renset af Hus og Have eksperten!

11 juin 2020

Kære Natasha

Vi er rigtig glade for din anbefaling - og tak for at du valgte os til at rense og imprægnere dine fliser med det flotte resultat.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået så flotte fliser

Har fået så flotte fliser, men har dog en del ukrudt tilbage.

10 juin 2020

Kære Conni

Mange tak for din anbefaling - og tak for at du valgte os til at rense og imprægnere dine fliser flotte igen. Desværre kan vi kun fjerne det overfladiske ukrudt ved rensningen.

Noté 4 sur 5 étoiles

God service - leveret til tiden

28 mai 2020

Kære Thomas

Noté 5 sur 5 étoiles

Resultatet er hver en krone værd

Resultatet er hver en krone værd. Og det er bestemt ikke dyrt. Dem bruger jeg meget gerne igen

25 mai 2020

Kære Niels

Mange tak for din anbefaling - og tak for at du valgte os til at rense og imprægnere dine fliser med det fine resultat.

Flise-rens. Wauw!

Wauw! Sikke et flot resultat af vores fliser rundt om huset. Det står som nyt. Fantastisk og imødekommende team. De varmeste anbefalinger fra os

25 mai 2020

Kære Camilla

Tusind tak for den flotte anbefaling. Vi er meget glade for at I valgte os til at rense og imprægnere jeres fliser med det flotte resultat.

Noté 5 sur 5 étoiles

En god og dejlig oplevelse

En god og dejlig oplevelse, god betjening, en utrolig flot afrensning og efterfølgende imprægnering. Jeg er utrolig glad for resultatet, der blev langt over min forventning.
Jeg anbefaler jer gerne.

Kære Gitte

Sikke en dejlig anbefaling - tusind tak for den. Vi er meget glade for at du valgte os til at rense og imprægnere dine fliser med det flotte resultat.

Flot arbejde til et 12-tal

Virkelig flot arbejde til meget rimelig pris. Søde, venlige og pålidelige håndværkere der også giver god rådgivning. Kan bestemt anbefale dette firma.

Kære Camilla

Tusind tak for 12-tallet og dine flotte ord. Vi er meget glade for at du valgte os til at rense og imprægnere dine fliser med det fine resultat.

Fliserens.

Fliserens.
Super god service. Flot arbejde. Fliserne blev super flotte og vi nyder dem hver dag.
Kan absolut anbefale Hus og Have Eksperten

Kære Lis

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus