Helt igennem perfekt udført arbejde! Alt efter aftale lavet og mere til for at de selv skulle være tilfreds mere det de aflevede (uden ekstra betaling)
Lisez les avis des autres
Vi har netop fået ekstra isoleret vores etage adskillelse, samt skunk af Hus og Have eksperten. Det var professionel rådgivning og udførsel og vi er meget tilfredse. Prisen var skarp og alle aftaler... Voir plus
L'entreprise a répondu
We increased the insulation of our roof with Mark and Mikael and they were very nice,friendly and punctual. We would recommend their services to anyone without any hesitation. Easy to arran... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rigtig professionel service fra første opkald til færdig isoleret hus, både hulmur og loft. Alle aftaler er overholdt og forløbet har været nemt og kort. Vi synes allerede, at vi kan fornemme be... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Vi rådgiver, vejleder og efterisolerer din bolig. Vi udfører primært fliserens og isoleringer, heriblandt hulmursisolering, loftisolering, isolering af etageadskillelse samt isolererer skunke. Vi udfører desuden også fliserens og algebehandlinger - og har du brug for hjælp med oprydning og bortskaffelse, kan vi også hjælpe dig med dette. Vi gør os umage hver eneste gang og bruger udelukkende materialer af bedste kvalitet. Når vi har udført en opgave hos dig og på din bolig, er det meget vigtigt for os at du er tilfreds, så du varmt kan anbefale os videre til andre.
Coordonnées de contact
Huseby , 3200, Helsinge, Danemark
- info@husoghaveeksperten.dk
- www.husoghaveeksperten.dk
Aucun historique récent de demande d’avis

Réponse de Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering
Super prosess og resultat da våre gamle…
Super prosess og resultat da våre gamle steinfliser i sommerhuset ble renset. Så godt som nye😋😋

Réponse de Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering
Super hurtig svar forespørgsel og…
Super hurtig svar forespørgsel og udførelse af arbejdet, vender helt klart tilbage næste gang det er nødvendigt

Hurtig tilbagemelding
Hurtig tilbagemelding, og godt arbejde med et flot resultat til følge.

Godt arbejde ,kom til tiden
Godt arbejde ,kom til tiden, var færdige til tiden, og så er det billigt
Stor ros til jer.
Hilsen Freddie.

god kompetent og professionel

Rigtigt fint arbejde
Rigtigt fint arbejde - god dialog om opgaven og flot udførsel

Réponse de Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering
Flot arbejde udført til tiden og med…
Flot arbejde udført til tiden og med rigtig god service. Firmaet kan absolut anbefales.

Alt var som lovet.

Réponse de Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering
Jeg har en rigtig god oplevelse med Hus…
Jeg har en rigtig god oplevelse med Hus og Have Eksperten.
Har fået renset mine fliser og en gang imprægnering.
Er rigtig glad for resultatet.
Men en vigtig ting :
ALLE aftaler er blevet overholdt, hvad tid og regning angår.
Så kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering
Flotte fliser på ingen tid!
Hurtig, professional og venlig service, og resultatet blev super flot. Jeg kan varmt anbefale at få dine fliser renset af Hus og Have eksperten!

Réponse de Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering
Har fået så flotte fliser
Har fået så flotte fliser, men har dog en del ukrudt tilbage.

Réponse de Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering
God service - leveret til tiden

Réponse de Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering
Resultatet er hver en krone værd
Resultatet er hver en krone værd. Og det er bestemt ikke dyrt. Dem bruger jeg meget gerne igen

Flise-rens. Wauw!
Wauw! Sikke et flot resultat af vores fliser rundt om huset. Det står som nyt. Fantastisk og imødekommende team. De varmeste anbefalinger fra os

Réponse de Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering
En god og dejlig oplevelse
En god og dejlig oplevelse, god betjening, en utrolig flot afrensning og efterfølgende imprægnering. Jeg er utrolig glad for resultatet, der blev langt over min forventning.
Jeg anbefaler jer gerne.

Flot arbejde til et 12-tal
Virkelig flot arbejde til meget rimelig pris. Søde, venlige og pålidelige håndværkere der også giver god rådgivning. Kan bestemt anbefale dette firma.

Fliserens.
Fliserens.
Super god service. Flot arbejde. Fliserne blev super flotte og vi nyder dem hver dag.
Kan absolut anbefale Hus og Have Eksperten

L’expérience Trustpilot