Utilfredsstillende udførelse af specialdør Jeg har købt 2 vinduer, 2 døre samt et element med 2 små vinduer. Vinduerne og døren med almindelige 90-graders hjørner er jeg tilfreds med – de... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har for halvandet år siden købt et vinduerne, en rude med fejl fra glasleverendøren. Efter første kontakt fra mig, blev der oprettet en sag. To MEGET dygtige og venlige håndværkere kom og isatte n... Voir plus
Vi har købt vinduerne gennem vores lokale tømrer i juli mdr. 2025 Vinduerne er vi tilfreds med som sådan. Men de vender ikke tilbage på den reklamation vores tømrer har indgivet flere gange. Proble... Voir plus
Har fået 25 elementer træ/alu - døre og vinduer fra Hvidbjerg vinduet. Vi valgte vinduet herfra, efter meget stor research ift. finde træ/alu vinduer, der ligner originaler trævinduer mest! Rigtig god... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Hvidbjerg Vinduet A/S har produceret vinduer og døre i vedligeholdelsesfrie materialer siden 1975. Kvaliteten har altid haft højeste prioritet. Ikke alene når det gælder løsninger med træ/alu, plast og i aluminium, men også i vores kundeservice.
Coordonnées de contact
Østergade 24, 7790, Thyholm, Danemark
- info@hvidbjergvinduet.dk
- www.hvidbjergvinduet.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super professionel service 👍
Jeg har købt Hvidbjerg vinduer og døre til flere huse og har intet at klage over . Har altid fået en yderst kompetent behandling . Og er der en reklamation så er der en service mand inden for en uge og så er problemet løst . Virkelig gode produkter og rigtigt god aftersales service 👍
7 år gammel plastdør afskaller og…
7 år gammel plastdør afskaller og ligner noget der er løgn! Tåler ikke regn og blæst.
En trædør havde holdt bedre! Ingen hjælp at hente. 5 års garanti og så er det "bare ærgerligt, sonnyboy".
Elendig service og firma som er cool ifm reklamation. Hold jer væk!
Har for nyligt fået en ny hoveddør fra…
Har for nyligt fået en ny hoveddør fra Hvidbjergvinduet og det var absolut ikke nogen god oplevelse. Døren var bestilt med materede ruder og stanglås med ovalformet cylinder, men i de interne processer hos Hvidbjergvinduet var tingene blevet ændret så ruderne ikke var materede og stanglåsen ændret til en version med dråbecylinder. Så tænker man jo umiddelbart at Hvidbjergvinduet står ved deres fejl men nej de henholder sig i stedet til at man jo bare kan tjekke deres ordre bekræftelsen ordentligt igennem og f.eks. reagere på ting der ikke står der. Så tak for hjælpen Hvidbjergvinduet det bliver 1 stjerne herfra og fremover finder jeg et sted at handle der kan finde ud af at tage ansvar for egne fejl.
Reklamation af dobbelt terrassedør
Første gang leveres døren med forkert bred kant. Det erkender de. Næste gang leverer de så to løse dørfag til eksisterende karm med det resultat at dørene ikke kan justeres tilfredsstillende ind. Døren er skæv så enten slutter døren ikke tæt i top og bund - og justeres det ind kan døren næsten ikke lukkes. Meen, det kan Hvidbjerg ikke hjælpe med for skævheden har de defineret til at være mindre end det der kan betragtes som reklamation. Flot!
Har købt vinduer og døre til hele huset…
Har købt vinduer og døre til hele huset over nogle år
Og når man mangle dele eller har spørgsmål er de så søde og hjælpsomme altid. Kun 👍👍herfra. Kan så meget anbefales.
Fejl på topstyret vindue.
Helt nyt vinduer hvor vandet kom ind på indvendig side, pga. fejl i en samling.
Fik selv udbedret selv skade på vindue, da Hvidbjerg ikke har noget, der dækker følgeskader på bygning, ved fejl på deres produkter.
Det skal dog siges af de ville komme ud og udbedre skaden, men det havde vi selv havde gjort, så det mente de ikke ad de behøvede af bruge tid på.
Effektiv og hjælpsom
Min uforbeholdne anbefaling af Hvidbjergvinduets serviceafdeling. Hurtig, venlig og korrekt.
2 dårlige service oplevelser på 4 år
Vi overtog et hus for 4 år siden, alle døre og vinduer er fra Hvidbjergvinduet. På de 4 år, har vi haft kontakt til firmaet 2 gange for at søge om hjælp og rådgivning.
Ved første kontakt var 2 af kældervinduerne utætte, de samlede vand i karmen det sivede ind med vand. Efter kontakt til firmaet fik vi at vide, at det måtte vi selv finde ud af, da garantien var udløbet...
Anden gang kontaktede jeg firmaet da bremsen til terassedøren var gået i stykker pga storm. Jeg sendte detaljere billeder af bremsen. Firmaet svarede at denne bremse er udgået, og derfor kan de ikke hjælpe mig med en ny. Til gengæld kunne jeg montere en ny model, der så helt anderlevedes ud, bestod af en masse mærkelige dele som jeg aldrig havde set eller hørt om før. Medarbejderen forklarer på skrift hvad jeg skulle gøre, hvilket ikke hjalp. Jeg spørger om han har en samlevejledning, inkl tegninger så jeg ikke er i tvivl om hvordan den skal monteres, dette kan han ikke hjælpe med. Medarbejderens løsning var at finde en håndværker til monteringen, som jeg selv skal betale for og derfor sikkert ende med en kæmpe regning for service oveni.
Efter nogle dage, finder jeg selv hjælpe hos et helt andet beslag firma. De har min reservedel på lager, og medarbejderen sender den afsted få timer senere. Bremsen er helt magen til den gamle, der er ingen tvivl om den passer og hvordan den skal monteres.
Jeg har altså allerede haft 2 dårlige service oplevelser med Hvidbjervinduet.. Håber ikke at der sker mere med dem...
Helt igennem suveræn oplevelse
Helt igennem suveræn oplevelse - lille reklamation blev taget fantastik seriøst og udført meget professionelt, til tiden og alle aftaler overholdt. Det var der mange der kunne lære noget af.
Great service and quick actions!
Reklamation af dør der ikke lukker tæt…
Reklamation af dør der ikke lukker tæt - det siver med koldt luft ind af døren og tætningslisten mangler minimum 0,5 cm for at slutte tæt hele vejen rundt
Kan og vil ikke give tidspunkt for servicebesøg.
Døren er monteret af autiseret tømrer.
Hurtig levering god kvalitet
Ingen service ingen reklamation.
Ingen service ingen reklamation.
Firmaets hjemmeside signaler, at der garanti. Man får det indtryk at der er god service på ders gode produkter, men når man henvender sig vedr. Problemer med et vindue eller en dør, så er der så mange undskyldninger for at kunden ikke kan bruge reklamationsretten.
Super service og kundefokus 👍…
Super service og kundefokus 👍 Førstegangskøber af vinduer og fik kvalificeret vejledning og support i forløbet.
Flotte solide elementer
Flotte solide elementer. Hurtig service da døren ikke kunne låse.
Hurtig og effektiv opfølgning på mindre…
Hurtig og effektiv opfølgning på mindre reklamation.
Simpelthen så uovertruffen produkt og service - i en liga for sig! :)
Nu har jeg efterhånden købt Hvidbjerg Vinduet til 2 huse, 2 erhvervs ejendomme og 1 sommerhus.
Først og fremmest vil jeg sige produkterne er i en helt fantastisk kvalitet og er mere end tilfreds med alle døre og vinduer.
Men det som adskiller at kunne levere et produkt er den service virksomheden yder efter købet, jeg har haft problemer med nogle dobbelte terassedøre hvor begge gange viste sig at være monteringen den var gal med - altså ikke produktet skyld.
Alligevel har Hvidbjerg Vinduet hjulpet mig i mål med problemerne og alt spiller - en KÆMPE ros til deres kørende service montører som var forbi idag og løste alt til UG og endda lige justerede 2 vinduer som jeg syntes kørte mærkeligt.
TAK HVIDBJERG VINUDET - Jeg er for evig kunde hos jer med døre og vinduer!
Mvh René Høvinghof
Verdensklasse service!
Har bestilt vinduer for ca 8 år siden. Var så uheldig i den sidste stormvejr at få ødelagt beslag på min terassedør. Fik et svar fra Hvidbjergvinduet næsten med det samme, at de vil sende et nyt beslag til mig. Det er allerede anden gang at jeg oplever sådan en fremragende service!!! Verdensklasse service!!!
Perfekt fra bestilling til levering og…
Perfekt fra bestilling til levering og service efterfølgende
Bestilte i efteråret 2020 vinduer og døre til sommerhuset, Rigtig god dialog med kundekonsulent Karsten Jensen og efterfølgende med servicekontoret og bogholderiet. Ved senere besøg i forretningen, januar 2022, i Struer omkring bestilling af yderligere vinduer og døre til andet projekt falder samtalen på tilfredsheden med de tidligere leverede døre og vinduer og jo der var lige lidt mht justering - næste dag kom servicevognen med 2 mand og fik justering af døre på plads - rigtig god service. vi kan kun anbefale både produktet Everlux plus, og firmaet.
Godt materiel og venlig behandling
Vi har 43 vinduer i vores hus. For 10 år siden fik vi halvdelen af vinduerne til den ene del af huset, og sidste sommer fik vi nye vinduer i den anden del af huset, i alt 43 vinduer. Alle vinduer, og to døre ud til haven, er fra Hvidbjerg Vinduet. At bruge netop Hvidbjerg Vinduet er det bedste, vi har gjort. De ældste vinduer er som nye, de kræver ikke andet end at blive rengjort og voxet lidt. Vinduerne ud til haven står i brændende sol, året rundt, alligevel er de, i de ti år vi har haft dem, ikke blevet gule, men har holdt den fine hvide farve. Håndtagene og de vinduer, der kan åbnes, er sikret. Det vil være en vanskelig sag at bryde ind der.
De nye vinduer er i tre lag, og det tager fint en god del af lyde udefra. Også her, er der sikre låse i vinduerne. Det betyder meget for os. For nylig havde vi et lille problem med et vindue, hvor et hængsel blev bøjet og var lidt usikker. Et par dage efter kom to særdeles venlige folk fra Hvidbjerg Vinduet, og i løbet af ingenting fik de ordnet vinduet og sat et ny hængsel i. Vi havde forinden kontaktet Hvidbjerg Vinduets reklamationschef, og han sørgede for, at problemet blev løst prompte. Vi havde bedt om, at få besked dagen før ankomst, og det fik vi. Alt foregik i et meget venligt samarbejde, og vi er alt i alt meget tilfredse med det, vi har købt, men også med den behandling vi har fået.
Vi vil gerne anbefale Hvidbjerg Vinduet som et godt sted at handle, dels bliver man behandlet professionelt og venligt, dels er det man køber gedigent og ordentligt grej.
L’expérience Trustpilot