Min datter afleverede sin Mac Air og bad om at få skiftet batteri, da vi mente det var defekt. iDoktoren mistænkte straks, at det kunne være noget andet, hvilket var rigtigt. Meget behagelig, ærlig og... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hos idoktoren har de verdens bedste kundeservice. Man bliver mødt af et smilende og imødekommende personale. Indleveret min iPhone 13 pro til skærmskifte og den flinke mand bag disken gav mig et supp... Voir plus
Jeg har en gammel Mac pro som var gået ned, og som alle andre havde opgivet, ( køb en ny var svaret) men hos idoktoren.dk gav de den et tjek, skifte blæser og batteri og lidt ekstra kærlighed❤️så nu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Indleverede min kærestes iphone som var faldet i toilettet l 10.Kl. 11.15 var den renset og færdig. Super service, super søde mennesker. Tlf. virker perfekt igen og kæresten er glad. De fleste butikk... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Service de réparation de téléphones
- aussi dans
- Magasin de téléphonie mobile
- Service de réparation d'ordinateurs
- Service de réparation de matériel électrique
Écrit par l'entreprise
Hvorfor vælge os? Vi er en Dansk virksomhed, der reparerer alle Apple produkter, alle Smartphones, Tablets, Mac-computere og Pc'ere. For os er kvalitet og god kundeservice altafgørende. Hos os er der ingen sure miner, lange ventetider eller dårlige reparationer.
Coordonnées de contact
Usserød Kongevej 22, 2970, Hørsholm, Danemark
- mail@idoktoren.dk
- www.idoktoren.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Har fået udskiftet skærme på min…
Har fået udskiftet skærme på min MacBook pro Hurtigt og nemt ❤️👍
Overførte alle data fra min gamle…
Overførte alle data fra min gamle telefon som ikke kunne starte og til en ny telefon . Hurtigt og nemt 10 stjerne
Hurtigt og nemt 🤩
Fremragende service 👍👍 hurtigt og god…
Fremragende service 👍👍 hurtigt og god priser fik udskiftet min cpu på min MacBook
Hold jer væk!!
Igen ukorrekte oplysninger fra Idoktoren.
Intet af det de beskriver er korrekt.
Det endte med at koste os kr 9.200 at jeg gik ind gennem døren hos idoktoren.
Tilbagemelding fra Idoktoren er dissideret ukorrekt. Skadesrapport fra StayOnline, certificerede Apple serviceværksted bekræfter min beskrivelse af tilbageleverede MacBook Air fra Idoktoren. Ødelagt, manglende dele, disconnected dele etc. Men jeg er ikke overrasket over jeres tilbagesvar. Havde ikke ventet andet ud fra den behandling I fra dag 1 af har ydet.
Hold jer væk!!! Langt væk her fra! Aldrig oplevet lignede. Indleverede en fin Mac som gik i stå under opdatering. Har fået en Mac retur fra dem med flere manglende dele og en eller form for rensevæske i. Sidder hos certificerede Apple service firma som viser mig ødelagt Mac og hvor der mangler dele. De arbejder nu på at få overført data fra den ødelagte til ny Mac.
Er i dag 3. juli blevet bedt om at sende yderligere oplysninger, således at min anmeldelse ikke fjernes.
Den 14. juni afleverede jeg MacBook Air (Fra oktober 2019), som IKKE tidligere har været til reparation, til udskiftning af batteri hos Idoktoren, da den gik død under en software opdatering. Samme dag bliver jeg ringet op af Idoktoren at det ikke er batteri. Men nok motherboard, men de ville se om de kunne lave den.
Mandag den 17. juni skriver vi sms omkring password.
Onsdag 19. juni skriver jeg sms og spørger efter status. Bliver ringet op at de stadig arbejder på den.
Fredag 21. juni skriver jeg igen sms og vil have at vide om de kan lave den eller ej og hvornår. Igen ringer de tilbage denne gang med at den ikke kan laves men måske deres tekniker kan og om jeg vil have de sender den dertil. Ja, svare jeg.
Tirsdag 25. juni skriver jeg igen via sms, om der er en status på denne rep. Og hvis det stadig er negativt, vil jeg hente den fredag eftermiddag. Her skriver de tilbage ”Hej, den burde være færdig i morgen”.
Onsdag den 26. junk kl. 16.35 skriver jeg igen en sms, noget nyt, blev den færdig i dag? Her bliver jeg ringet op, og de siger den alligevel ikke kunne laves.
Fredag 27. juni henter jeg den og kommer ud i bilen og her opdager jeg at mousepad og det øverste af tastatur mod skærm er klistret og mousepad er helt hård. Jeg vælger derfor at køre direkte Hillerød til StayOnline (certificerede Apple værksted). Her får de den i gang StayOnline forklarer mig den var gået i står under opdateringen pga. manglende strøm. De undrer sig over mousepad og klisterværk hos StayOnline, hvilket jeg også gør. Jeg kører fra StayOnline med Mac som fungerer bortset fra klister som gør mousepad hård.
Da jeg kommer hjem fra Hillerød og viser min datter Mac’en siger hun mousepad virkede fint og det der klisterværk ikke var der da vi første indleverede hos IDoktoren og hun opdager også at der mangler skruer bagpå.
Saamme dag fredag 27. juni kl. 16.00 ringer jeg til Idoktoren og siger det her er ikke okay, jeg kommer forbi så de kan sætte skruer i og fjerne det klisterværk de har forårsaget.
Jeg beder Idoktoren om sætte skruerne i og rense deres klisterværk af mousepad. Efter 45 min får jeg Mac tilbage af Idoktoren hvor de manglende skruer er sat i (ikke originale) men da jeg får udleveret Mac, virker tastatur IKKE – det lever sin egen verden. Deres forklaring er, at det med tastatur og mousepad IKKE virker ville være sket for min datter på et tidspunkt da de siger det er en connection der skal laves, men de kunne beholde den og lave den for mig. NEJ TAK!!! Jeg har 45 min. tidligere overrakt en fuldt fungerende Mac for isætning af skruer og fjernelse af klister og får retur Mac som er ubruglig.
Tirsdag 2. juli er jeg forbi StayOnline med nyindkøbt Mac da vi håber gl. data fra ødelagt Mac kan overføres til ny. Hos StayOnline konstaterer de, da de åbner Macen at der mangler flere skruer, cowlings og Mac lugter af benzin eller lign. Og de viser mig hvor der er tegn på væske, øverst på tastatur og samtidig at der mangler flere cowlings under mousepad.

Réponse de iDoktoren.dk
Efter et uheld med min MacBook
Efter et uheld med min MacBook, så den ikke særligt godt ud . Doktoren fik den til at se ny ud sammen dag ! 20 stjerner herfra troede det var umuligt
Har fået ny skærm på min iPhone 15 på…
Har fået ny skærm på min iPhone 15 på 10 min. Original skærm super god service og priser er gode 😊
Advarsel
Advarsel, dette firma er IKKE autoriseret og det er ikke ægte Apple reservedele de bruger. Gik ind for at få skiftet en knækket bagbeklædning. Da jeg hentede var skærmen også skiftet,(hvilke man først forsøgte at nægte, men efterfølgende indrømmede.) Højtaler, lys sensor og lygte fungerer ikke. Og oveni dette er al garanti mistet fordi de trods hvad de lovede har sat en uægte skærm på.
Svar på Idoktorens svar: Hvis i ønsker tilfredse kunder, så kan i starte med at refundere de 2600,- i lovede at sende retur, i har endda taget 1000,- for meget ift det aftalte beløb. Derudover har jeg været hos Apple og nej skærmen er ikke en original appleskærm.

Réponse de iDoktoren.dk
10 stjerne hvis dette var muligt
10 stjerne hvis dette var muligt . fremragende service
De er virkelig hjælpsomme
De er virkelig hjælpsomme . God sercice, kvalitet.
Min meget ødelagt iPhone har fået nyt…
Min meget ødelagt iPhone har fået nyt liv igen og ser ny ud:) god service og god priser
Super god service
Fik skiftet mit glas på mit Apple Watch…
Fik skiftet mit glas på mit Apple Watch i dag. Til en god pris og hurtigt. God og venlig personale.
God og hurtig service.
God og hurtig service.
Fik skiftet skærmen hjemme ved mig selv til den planlagte tid. gode priser.
Tak for hjælpen
L’expérience Trustpilot