Bestilte en kjole og det var kjapp levering! Kjolen var fin den, men passet ikke meg, så jeg sendt den tilbake. Fikk hele tiden oversikt over hvor pakken var og at dem hadde mottatt den , og ville... Voir plus
jeg er ganske for fornøyd med deres varer de er så perfekte å herlige stoff men kan vær en dag ganske dyrt å av til biligt men jeg helt stålt av deres varer :) men er helt fronøyd med sammarbeid å alt... Voir plus
Jeg simpelthen elsker Illusion.no! De er fantastiske til å plukke ut klær som bare setter seg i hodet mitt og som jeg bare må ha! Størrelsen stemmer alltid og jeg blir alltid like fornøyd og jeg føler... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg kjøpte et par kjoler på illusion.no, som på bilde så veldig stilige ut - og jeg ble ikke skuffet da jeg tok dem på! Har brukt dem begge på byen, og fikk masse komplimenter og oppmerksomhet. Min st... Voir plus
Hauganveien 293, 3178, VÅLE
- 22 63 00 50
- support@illusion.no
- www.illusion.no
Rask service
Veldig fornøyd med rask sending , men synes kanskje produkte ikke fremstod som avbildet så ut til og skulle stramme litt men det gjorde den ikke og den var veldig kort jeg er normalt en m men tok en l så liten i str

God service
Jeg har opplevd god service og imøtekommenhet, rask levering og raskt svar på mine henvendelser på epost. .Produktene jeg kjøpte sto til forventningene.
rask frakt
Pakken kom bare et par dager etterpå, å frakten var ikke så dyr :) stilige produkter ;)
Helt greit.
Bra utvalg, rask levering, men på kjolen jeg bestilte så sto det ikke farge. Den var brun, men den ble framstilt som svart.
Kjapt, trygt og ok pris.
Varene ble kjapt ekspedert og kom hurtig frem til min adr. Nå er det bare å håpe at størrelsene er rett.
Helt supert!!!
Jeg bestilte varene en dag og neste dag lå de klar å ventet på meg på posten! Kjappere levering skal en lete lenge etter!! Kjempe fornøyd!
Eneste negative jeg har å si var at jeg kjøpte en strømpe som ble ødelagt 2 gang den ble tatt på.
Kjempe bra
Jeg er veldig førnøyd med dere :-)
Presis og varene jeg fikk i posten fort!!!
Tusen takk
Bra service
Eg syns dåkke har bra serivice. Når en bestille klær elle ka en dt e så tar dt aldri lang tid før såkke sende dt videre å e her på par dager :)
du er flink klarna men...
jeg fikk ett brev om at den valgmuligheten jeg tenkte skulle gi litt tid på tilbakebetalingen var enkel... ett skjema med masse skrift om konto hos dere skulle jeg inn i... bortsett fra det var det bare å betale, men jeg skulle da betale hele beløpet og før en viss dato, dette hvis jeg ombestemte dette konto innbetaling greier og bare betale alt nå med det samme.... men... jeg hadde en tidsfrist på dette konto lignende opplegget som måtte leveres innen da eller da.. ok tenkte jeg men da betaler jeg bare rett med det samme å slipper hele greia som også sto der at man måtte gjøre for ikke å påbekoste seg noe ekstar purregebyr, enklest mulig ikke sant. MEN hva er KID nummer på det beløpet der..eller retteresagt hvor er regningblanketten min... jeg er inne på nett, men jeg er ikke hvem jeg betaler dette ekstra PURREGEBYRET TIL EVNT
MVH oppgitt etter mange års erfarin. er dere klumser..
Beklager

misfornøyd
vi er misfornøyd ...det mangler mange deler ...da vi bestilt den vi trodde at kjolen skal var som bilde min det var ikke det

Dere er bare super :)
Dere er utrolig som faktisk tar i mot pakker som man sender tilbake til dere og får den sendt tilbake med større størrelse :) så jeg er veldig fornøyd med dere :) dere har sykt mye fint av klær og div :) super beste illusion :)
alt var skitten
Alt hva jeg kjøpte var skitten og hadde leppenstift flekker.

Réponse de illusion
Illusion - like bra som de beste nettbutikkene
Spennende utvalg, rimelige priser og rask levering.
HELT SUPERT TOPP * * * EFFEKTIVT OG RASK LEVERING
Jeg er Kjempefornøyd med beige buksen i str. S -> passer perfekt ;))) V
Fornøyd!
Lett å bestille, flott størrelse guide, kjapp levering. Super bra :)!
Kjempe fornøyd
Veldig fornøyd med produktet og særdeles fornøyd med utrolig rask levering. Kommer nok til å bestille mer fra dere