Noté 4 sur 5 étoiles

Informacyjnie lepsi niz konkurencja , poczta slaba ochrona antyslamowa za darmo lepsza platna , ogolnie 4/5

À propos de l'entreprise

1. Aliments, boissons & tabac

Informations provenant de diverses sources externes

INTERIA.PL - czo³owy polski portal internetowy. Najlepsze serwisy informacyjne i tematyczne (Motoryzacja, Biznes, Sport, Nowe technologie, gry, Kobieta, Facet.) Bezp³atne poczta e-mail i serwis stron WWW

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Jestem taka zła!

Jestem taka zła!! 😡😡😡Od ponad 20 lat mam tu konto i ostatnie 2 lata to jakaś katastrofa! Nie polecam INTERII ❌️ Od tygodnia piszę emaile, piszę na messengera i zero odpowiedzi ❌️ Siedziałam 3 dni z rzędu na telefonie (5h) aby skontaktować się z obsługą klienta i nic! ❌️ Przenoszę wszystko do innej strony! Co za zmarnowany czas tutaj..

8 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ile zespołów jest w I lidze piłki nożnej?

Obiektywność, rzetelność i szeroki dostęp do informacji (w tym sportowych) to powinna być podstawa każdego serwisu z wiadomościami. Tymczasem 90 procent artykułów w Interii Sport w obszarze I ligi piłki nożnej to informacje o Panu Królewskim i Wiśle Kraków, a chyba coś jeszcze się dzieje w tej lidze? A jeżeli tak ma być to trzeba zmienić ten portal z ogólnopolskiego na klubowy...

28 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Brak jakiejkolwiek odpowiedzi i…

Brak jakiejkolwiek odpowiedzi i wsparcie ze strony poczty. Problem z ustawieniem weryfikacji dwuskładnikowej przez błędy aplikacji, mimo próśb naprawienia, brak jakiejkolwiek odpowiedzi z strony portalu. Serdecznie nie polecam od nastu lat to samo i brak jakiejkolwiek poprawy. Totalne dno

8 janvier 2026

Poczta interii to tragedia

Ta poczta interii to jedna wielka porażka, maile nie przychodzą od razu, tylko po jakimś czasie albo w ogóle! Tragedia. Taka poczta nie powinna w ogóle istnieć. Nie zakładajcie u nich konta.

27 décembre 2025

Fatalnie...

Cały czas się wiesza w przeciwieństwie do innych poczt, okropna obsługa klienta.

16 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Korzystam z poczty Interii od ponad 20…

Korzystam z poczty Interii od ponad 20 lat. Ostatnie dwa lata to horror, konto się zawiesza, brak możliwości zalogowania się, pomoc niedostępna i kompletnie niekompetentna. Dno totalne... :(.
Dzisiaj, tj. 22-10-2025 znów nie działa, brak możliwości zalogowania się, ani w programie pocztowym, ani na stronie www

22 octobre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Interia zeszła na psy

Wiadomości na portalu Interia pisane tendencyjnie, nierzetelnie i niechlujnie. Połowa tytułów to prawie "sensacje" w stylu: nie uwierzysz co się stanie, gdy...".
Nieuzasadnione kilkudniowe nagonki - np. na radia samochodowe... Porady i "odkrycia" jak w przedszkolu. No chłam po prostu.. Dno.
Poczta w tym portalu to inny ewenement ale w podobnym stylu. Jak raz zapłaciłeś za "brak reklam" to płać zawsze albo konto kasujemy.. Bezczelność. Pieniądze za nic, bo ten brak reklam dotyczy tylko.. Interii. Innymi słowy celowo zapychają konta bzdetnymi reklamami by wymusić opłaty. Kiedyś fajny portal, a ostatnio zwyczajne DZIADOSTWO.

17 août 2025

Rezygnuje

Witam!
Logowanie na interie nie działa,
odzyskiwanie hasła na alternatywny e-mail tez nie działa.
E-mail na pomoc, bez odzewu.

17 avril 2025

Oszuści

Wyrzuciło mnie nagle z aplikacji, nie mogę się zalogować pomimo tego że wpisuje dobrze hasło a za odzyskanie konta (nowe hasło smsem) chcą 11 zł. Do tego przy zmianie tymczasowego hasla nie mogę go zmienić na swoje.. Dużo reklam i spamu. Co to za gówniana poczta

14 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Nowy wygląd poczty na interii to tragedia. Programista do zwolnienia (wypier....na zbity pys....)

Nowy wygląd poczty na interii to masakra. Ktoś, kto projektował to chyba nigdy nie korzystał ze starego interfejsu. Czytelność przychodzących maili jest trudna. W starej obejmowałem wzrokiem naraz po 20, 30 tłustych wiadomości, a teraz jest to kilka. Wtedy od razu odhaczałem i osuwałem. Teraz trwa to 3x dłużej.
Przenoszenie wiadomości masakra.
W starej poczcie po kliknięciu prawym rozwijało się menu kontekstowe i wybór był szybki.
Blokowanie maili jest teraz niemożliwe. W rozwijanym menu była opcja blokuj adres, teraz tego nie ma.
Usuwanie kilku maili, po usunięciu przeskakuje widok o nie wiadomo ile pozycji, trzeba wracać na początek i scrolować w dół do ostatniej oglądanej pozycji.
Mam płatną wersję dla firm i nie wiem za co zapłaciłem. Na bezpłatnym koncie jest to samo. Nie widzę żadnej różnicy.

(po edycji)
Dalej !!! Nie można dodać filtra na usuwanie wiadomości do spamu. Po kliknięciu ZAPISZ nie ma żadnej interakcji. Porównując płatna i bezpłatną pocztę, to filtrów możliwych do ustawienie jest tyle samo.

25 février 2025

Dramat !!!!!!

Dramat !!!!!!! Korzystaliśmy z tej poczty ponad 15 lat , była to poczta firmowa . Nie rozumiem jak można było stworzyć coś takiego ?? Wiadomości otwierają się same , przez co generują gigantyczne ilości nowych maili z reklamami bo mimo ,że je omijasz to nagle samoistnie pokazują się jako otwarte. Nie można znalezc starszych wiadomości ani po tytułach , ani nazwach , tak jakby ich w ogóle nie było . W poprzedniej wersji wszystko było jasne i czytelne , natomiast ta wersja to jak kara dla użytkownika i strzał w kolano dla samej interii , nie prawdopodobne , żeby stworzyć coś takiego w dzisiejszych czasach !

24 février 2025

Utrata dostępu po miesiącu

Po miesiącu od założenia utraciłem dostęp do konta ze względu na program VPN, którego nigdy nie używałem i nie mam żadnej takiej apki zainstalowanej w telefonie. Nie polecam!

27 janvier 2025

20 lat korzystałem z interii

20 lat korzystałem z interii. Niestety ta nowa wersja 2025 jest koszmarna, nieintuicyjna, totalnie niewygodna, wątkowanie wiadomości to koszmar. Dno i wodorosty. Nie polecam. Mam wrażenie, że została stworzona po to by zmieścić jak największe i jak najwięcej reklam. Okna z reklamami są olbrzymie, a to co nas interesuje to maleńkie. Kiedyś była książka z adresami można było pogrupować sobie teraz nawet tego nie ma. NIE POLESAM. A kiedyś całe rodzinie zakładałem pocztę na interii właśnie.

25 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Szkoda że nie można dać minusa

Szkoda że nie można dać minusa.
Nowa poczta nie ma żadnych plusów. Nieczytelny interfejs, wiadomości otwierają się same, przy usuwaniu niepotrzebnych, przez co korzystanie ze wspólnej poczty (np na potrzeby firmy) stało się niemożliwe. Rezygnuję i przenoszę pocztę do onetu.

24 décembre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus