Intersport trollhättan hade rea på Peak performance dun kappa.Vi kom till ett ställ där det stod rea 3499sek där hängde ca 10 kappor och min fru hittade sin storlek. Kassan tog dock 4999sek och nä... Voir plus
Jag gillar generellt sätt Intersports butiker. Men att beställa i deras e-handel är alltid spännande! Har beställt 2 gånger på 2 månader. Det är alltid något som är bortplockat från ordern...... Voir plus
Under all kritik. Får fel vara. Ringer och jag måste betala igen för min korrekta vara och skicka tillbaka felaktig vara Får tjata om att jag ska ha det till rabatterade priset som jag köpte från bör... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
KATASTROFAL KVALITET OCH URUSEL KUNDSERVICE – HANDLA INTE HÄR!
Jag är extremt besviken på Intersport. Jag köpte ett par fotbollsskor till sonen för bara 5 månader sedan (en dyrare modell dessutom). Nu har sömmarna spruckit helt på sidan av skon tar in vatten och fukt.Det värsta är inte att skon gick sönder, utan att Intersport NEKAR min reklamation. Skorna har knappt använts intensivt då de främst använts under lågsäsong, och ändå går de sönder på detta viset. Att sömmar spricker efter så kort tid är ett tydligt tecken på fabrikationsfel och dålig kvalitet.Intersport tar inget som helst ansvar för sina produkter. Enligt konsumentköplagen har man 3 års reklamationsrätt, men Intersport verkar tro att det bara gäller i 5 minuter.Detta är sista gången jag sätter min fot i en Intersport-butik. De säljer dyra grejer, men vägrar stå för garantin när de faktiskt behövs. Varning: Köp inte era fotbollsskor här om ni förväntar er att de ska hålla mer än en månad!
Köpte två par skor och fick 25 %…
Köpte två par skor och fick 25 % rabatt. Men det ena paret passade inte riktigt och ville då lämna tillbaka det paret och ta något annat istället för att få de 25 %. Men det gick inte- Det måste vara köpt samtidigt. Så de 25 % rök och jag fick betala fullpris. Aldrig varit med om så dålig stil! Jag säger upp mitt medlemskap och vill inte ha några fler mail från dem! Så behandlar man inte sina kunder och med tanke på att fler har negativa omdömen om dem här så ser jag inte ut att vara ensam om deras usla bemötande!
Intersport trollhättan hade rea på Peak…
Kassan tog dock 4999sek och när vi frågade säger dom att den vi tog kostar det trots att det stod 3499.
Vi behövde dock kappan men vilket lurendrejeri.
Aldrig mer Intersport Trollhättan
Varje år kalla dyra handskar hos Intetsport
Varje år blir det aktuellt med att se till att familjerna har tillräckligt med handskar och tumvantar. Men de stickade handskarna som kommer årligen är de tunna kalla i akryl-plast som inte värmer det minsta lilla!
Dyra är de också för usel kvalitet varje år.
Tänk på lidandet hos kunden som fryser som trott att de skulle vara något att ha!?
Går inte att få kvitto på internetköp
Vår lokala butik är bra men handla absolut inte via deras webbshop. Det går inte att få ett korrekt kvitto som innehåller företagets OrgNr. Jag köpte ett presentkort som en gåva till en medarbetare och ska få igen pengarna från företaget jag jobbar på, men nu går inte det eftersom Intersport inte kan ge mig ett korrekt kvitto som innehåller de uppgifter skatteverket kräver.
Kundservicen är usel. När jag kontaktar dem och säger att jag behöver ett kvitto med orgnr på skickar de ett nytt kvitto utan orgnr och efter ytterligare ett mail säger de att jag måste uppsöka en av deras fysiska butiker
Handla nån annanstans!
Kommer in med en icebug sko vars hake till skosnöret gått av efter bara en vintersäsong.
Personalen fotade då min skos ovan och undersida och skickade bilderna till Icebug. Jag frågade vad undersidan har att göra med ovansidan, eftersom även om jag gått mycket med skorna så bor basfunktionaliteten för skorna hålla.
Dom ringer upp och förklarar att dom kommer inte hjälpa mig fastän skorna fortfarande är inom garantiperioden. Sen försöker killen på telefonen läxa upp mig om hur reklamationsrätt fungerar. När jag försöker säga att jag behöver inte höra det, då lägger han på.
Så för att jag nyttjat skorna en vintersäsong och gör att det syns underifrån, så får jag skylla mig själv att den helt orelaterade ovansidan gått sönder.
Handla online (från andra) istället! Onödigt höga priser och man får inte hjälp ändå när man faktiskt borde.
Skridskor
Var uppe och letade efter ett par skridskor idag och fick kanon hjälp utav personalkillen på hockeyavdelningen
Slipade perfekt och snörade även skridskorna åt mig! Tummen upp från mig👍
Istället för att försöka sälja på mig…
Istället för att försöka sälja på mig saker jag säger gång på gång jag inte vill ha och sen kläcka ur sig ett passivt aggressivt ”ja då får du betala mer” skulle man kunna säga ”om du köper två saker blir det 25% rabatt på köpet” men vad vet jag. Man kan också se till att kunder inte tränger sig före och be de ställa sig i kön och inte låta de skrika på andra kunder som tycker det är rätt elakt att tränga sig före. Det går faktiskt också att säga till kunder vars barn, stora nog att de lärde sig gå för fem år sen, tillåts sitta och krypa runt på golvet i kön så man nästan ramlar över de. Vem betalar försäkringen när en kund ramlar och slår sig i huvudet eller ett barn blir sparkat i ansiktet?
Annullerad order och inte ens en ursäkt
Jag skriver sällan omdömen och i så fall oftast positiva sådana. Nu fick jag dock en så pass dålig upplevelse och taskig service att jag kände ett behov av att skriva av mig.
Jag beställde tre stycken kettlebells den 1 december för att ge bort i julklapp, mycket nöjd med köpet då jag tittat på dem förut men priset var nedsatt nu (har inte kunnat hitta just dessa någon annanstans än på Intersport). Jag fick en orderbekräftelse direkt som förväntat. Den 8 december (dvs en vecka senare), när jag förväntar mig att leveransen skulle ske vilken dag som helst, får jag ett mejl om att ordern blivit annullerad. Inga ursäkter, ingen förklaring, ingen information om vad som sker nu … allt tillbaks i mitt (kundens) knä bara. Jag mejlar kundtjänst och får svar fyra dagar senare. Fortfarande inga ursäkter, någon av varorna var slut så hela ordern annullerades (!). Till saken hör att jag gick in och kollade när jag fick mejlet om den strukna ordern och alla varorna gick fortfarande att beställa på intersport.se då, likaså dagen efter den 9 dec. Jag försökte ställa några följdfrågor, fick snabbt svar, men till noll hjälp för mig i den här situationen ... och fortfarande inte ens ett litet "vi beklagar" eller dylikt.
Visst har det hänt mig förut att lagersaldot varit felaktigt när jag handlat online, men aldrig har det hanterats så dåligt/nonchalant.
Otroligt Dålig Onlineshop
Jag gillar butiken Intersport i Västerås Erikslund och tycker vissa i personalen har helt fantastisk service samt bemötande, även full koll på produkten. Men...
Nu har jag beställt skor via deras hemsida och jag fattar inte om den är klar att hämtas eller inte, samtidigt som det först var en rabatt pga Black week som försvann bara sådär och jag ska nu betala vanligt pris istället.
Inget fel att ringa ett samtal och dubbelkolla, men jag tycker ändå det inte ska behövas.
Onlineshopen och uppdatering när varan finns att hämta måste fixas. Detta är så dåligt gjort för att vara en sån stor kedja.
Blev förföljd av personalen och kände…
Blev förföljd av personalen och kände mej trakasserad och fick blickar som visade misstänksamhet som att jag och min vän skulle stjäla och det var Helt obefogat.
Kommer Aldrig sponsra denna butik med en enda krona någonsin tack vare den äldre manliga butikspersonalens beteende gentemot oss
Jag gillar generellt sätt Intersport…
Har beställt 2 gånger på 2 månader. Det är alltid något som är bortplockat från ordern... Ena gången barnets jacka och byxa blev bara ett par byxor.
Nästa gång blev 2 jackor och en mössa bara 1 jacka och mössa.
Dom behöver definitivt se över sitt lagersaldo och hur webbshopen hanterar lagersaldon.
Omöjligt att nå Skövde butiken per telwfon
Det verkar vara helt omöjligt att få tag på Intersport Skövde på telefonen. Har ringt i Två dagar. Vi är sjuka här och valt att lägga undan en vara men kan inte komma och hämta den just nu. Kontakta gärna mig på telefonnummer 0708384597.
⚠️ Varning till kunder
⚠️ Varning till kunder
Handla inte hos INTERSPORT Högsbo.
Jag lämnade in en jacka för reklamation och fick tillbaka den i sämre skick – med hål och smuts. Butiken tog inget ansvar och var otrevlig.
Ingen hjälp, ingen garanti – mycket dålig service!
Konstiga rutiner vid upphämtning i butik
När man handlar online generellt och väljer alternativet upphämtning i butik förväntar man ju sig att det går fortare och samtidigt är mer miljövänligt. Man kollar om produkten finns i lager i den butik närmast en och vips så hämtar man den samma dag. Hos Netonnet funkar det så i alla fall.
Men nej hos Intersport gör man tvärtom. Produkten skickas från centrallagret till butiken, trots att varan hänger (i många exemplar) i butiken. Och de kan inte ge dig en vara därifrån så du måste vänta en vecka på leverans.
Kunde ju lika gärna beställt hem varan om jag ska vänta så länge vid upphämtning i butik. Med tanke på all konkurrens idag är det bara rent av dumt att ha dem rutinerna. Personalen vid Skrapa föreslår dessutom att jag ska returnera den väskan jag får nästa vecka och istället köpa en ny i butik. Okej? Har redan betalat för den ju...
Tomt i lagret
Har fått ett presentkort för att köpa träningsskor. Det marknadsförs en massa modeller men allt är ju slut både på webben och i butiker. Har även tittat på trailskor som alternativ. Slut där med. Hopplöst! Skulle vilja växla tillbaka presentkortet så man kan handla där varor lagerförs.
Höll mina pengar i längsta laget.
Den 5:e oktober beställde jag en Garmin Foreruner 265. Betalade via Klarna. Den 9:e så levererade Intersport fel klocka i fel färg. Jag fick en Garmin 165 värd hälften. Jag blev anmodad att returnera den felaktiga klockan och att göra en ny beställning. Enligt kundtjänst skulle de behålla mina pengar i minst sju dagar så jag skulle tvingas att lägga ut nya pengar. Intersport begär nu ett högre pris på klockan som jag vill ha så jag väljer att beställa från någon annan. Först den 17 oktober så får jag tillbaka mina pengar via Klarna. Ett felplock kan vem som helst göra men att hålla mina penga så pass länge? Köp gärna av Intersport om du inte lever med stram budget.
Väldigt undermålig kundservice...
Helt omöjlig kundservice att ha att…
Helt omöjlig kundservice att ha att göra med. 2 samtal med några dagar efter varandra lovar man att lösa problemet och ska höra av sig dagen efter. Och när inget händer så provar vi att maila istället där det kommer autosvar att alla mail besvaras efter 48 timmar men troligtvis tidigare än så. Det är nu 7 dagar sedan och inte ett svar någonstans. Stor varning inte värt att ha med företag att göra som behandlar sina kunder så.
Otroligt pinsam kundtjänst i chatten
Otroligt pinsam kundtjänst i chatten. Haft kontakt med en Ludvig flera gånger som svarar passivt och i så respektlös ton. Min vara är 4 dagar sen och de vill inte hjälpa. Har kontaktat dom varje dag men de är totalt obrydda. Skapar så mycket onödig frustration. Gör er själva en tjänst och välj annan återförsäljare!
En savoir plus sur les différents types d'avis.