Italiano Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

God italiensk atmosfære med italiensk personale, men arrogant macho attitude fra ejer/manager ved klager. Vælg ikke havtaske som hovedret. Der er mindre end 30 gram kød på de 4 små stykker af rygs... Voir plus

D.15/2-20 var jeg på jeres skønne Ristoranto Italiano😃 skøn og varm atmosfære, søde og servicemindede tjenere. Dejligt med levende sang og musik, især når man var på en romantisk middag❤️ Lækker vels... Voir plus

Desværre. Den venetianske ambiancé indbød til hygge en søndag til frokost i råkolde Kbh. Men en ekstrem saltet "Parma"skinke ødelagde fuldstændig en pizza. Ingen spurgte til maden og da vi bad om... Voir plus

L'entreprise a répondu

For svingende … Gode pizzaer - men grinagtigt små pastaretter … min spaghetti bolognese var den mindste ret jeg har fået i mange år. Restauranten har travlt - men ville have godt af lidt mindre tra... Voir plus

1. Restaurants & bars

Informations provenant de diverses sources externes

Ristorante Italiano - Danmarks ældste italienske restaurant i hjertet af København

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

For svingende …

For svingende …
Restauranten har travlt - men ville have godt af lidt mindre travlhed - måske det ville hjælpe med lidt fokus på kerneopgaven.

30 décembre 2023

Ja taaaak

Ja taaaak. Mega billigt, god service, ligger et godt sted, minder mig om Italien og maden smager bage godt!

3 juin 2023

En skøn oplevelse af en 19 års fødselsdag

En skøn oplevelse trods bordbestilling 1. time før ankomst, fantastisk hurtig servering(under 20 min) af middag for 5 personer, super venlige betjening af 3 forskellige retter, af udemærket kvalitet til rimelig priser.
Autentisk oplevelse med musik og smil.

30 octobre 2022

Réponse de Italiano

Mange tak for den fine anmeldelse :-)

Super betjening

Super betjening , god mad til rimelig pris og hurtig servering inden for 15 minutter, trods fuldt hus.
Kan kun anbefales!!! Bedste anbefaling!!!!

30 octobre 2022

Réponse de Italiano

Tusind tak for den fine anmeldelse :-)

Verdens længste leveringstidpå 1 time…

Verdens længste leveringstidpå 1 time og 20 min og kold pizza :(

3 septembre 2022

Réponse de Italiano

Hej - Det er jeg ked af at læse. Desværre sker der fejl engang imellem. Håber det bliver bedre en anden god gang :-)

Lækker frokost

Super venlig og hjælpsomt personale, rigtig lækker frokost menu og super beliggenhed.

29 août 2022

Réponse de Italiano

Tusind tak for den fine anmeldelse :-)

Racistisk personale?

Racistisk personale?!
Min thailandske veninde har lige besøgt restauranten med en veninde 4/7-2022. De bestiller to hovedretter og da de bestiller vand griner tjeneren og siger vand selvfølgelig. Under deres besøg begynder det at regne og tjeneren hjælper alle gæster bortset fra de asiatiske gæster som får af vide selv må rykke deres bord i læ. Da de vil betale regningen begynder tjeneren at snakke dansk til dem uden de forstår et ord, og da maskinen spørger om de vil give drikkepenge forstår de det ikke og spørger tjeneren. Han siger at Dankort terminalen spørger om de vil give drikkepenge, da de trykker nej frynser tjeneren og siger højt så de andre gæster kan høre det "off course no tip"
Det var en virkelighed ubehagelig oplevelse for dem!

4 juillet 2022

Alt var perfekt

Så har vi igen besøgt restaurant Italiano, og igen en stor succes. Jeg fik min elskede ret Saltimbocca og min kompagnon fik salat. Min Saltimbocca var ledsaget af forskellige grønne urter. Tjenerne var som altid opmærksomme og smilende. Det var en dejlig oplevelse.

31 mai 2022

Den 7/4-22 Bestilte vi:

Den 7/4-22 Bestilte vi:
2 x Spaghetti bolognese
1 x lasagne
1 x Salat
Spaghetti bolognese var der ikke nok sovs over og det var smagsløse.
Lasagnen var også smagsløs.
Salaten var kedelig, næsten kun salat med få skiver tomat 😳😏👎👎👎
Det er ikke et sted vi kan anbefale og vi kommer ikke igen 👊

8 mai 2022

Mega tilfreds

Jeg kan ikke forklare den fantastiske stemning! Simpelthen et lækkert sted, med god mad og gode medarbejdere. Jeg vil vende tilbage hertil.

5 février 2022

Autentisk italiensk

Ingen tur til Kbh. Uden at besøge Italiano. God mad og vin, fantastisk personale, der giver den helt specielle italienske stemning. Glæder os til at komme igen.

12 décembre 2021

Bella Italiano…

Besøgte Italiano med et gavekort fra SMARTBOX. Valgte 3 super velsmagende og lækre retter fra menukortet. Sød og venlig betjening i smukke og rolige lokaler.
Dejlig oplevelse. Kommer helt sikkert igen

1 décembre 2021

Racist shocking experience!!

SCROLL DOWN FOR ENGLISH TRANSLATION!!

Racistisk oplevelse!!
Da jeg og min kæreste (to mørkhudet mennesker )ville spise ved restauranten blev vi nedladende fortalt inden vi kunne træde gennem døren "There is no more seats, u can't eat here", mens der tydeligt var 2-3 borde fri hvor der ikke sad gæster. Vi blev chokeret af den hurtige afvisning, men valgte at spise et andet sted. Da vi kom gående igen kom han løbende til os og sagde "My Friend, come sit here, u look like a nice couple" mens han prøvede at hive en undskyldning op af røven hvorfor han nægtede os til at starte med.
Vi havde fint tøj på og så ud som "Fine mørke mennesker", men hvor mange mennesker som os er blevet afvist før de kunne træde ind af døren. Hvis vi ikke havde fint tøj på ville vi så have ladet spise der alligevel? Vi valgte ikke at støtte sådan en virksomhed med vores penge, og håber alle der ser dette opslag vælger dem fra. Vi kan ikke være i 2021 og blive behandlet som vi er i 1960. Det kan simpelthen ikke passe!

When me and my girlfriend (two black people) wanted to eat at the restaurant we were quickly dismissed before we even could finish our sentence and told "There is no more seats, u can't eat here" while there obviously were 2-3 empty tables. We were shocked by the quick dismissal so we had no choice but to leave. When we came back on the road trying to find somewhere to eat, the manager came running to us saying "my friend, come sit here, u guys look like a nice couple".
We had nice clothes on and looked like "the nice type of black people" but imagine how many black people have been rejected entry into that restaurant. We chose not to support such a company with our money and hope everyone who reads this post also chooses not to support a place where racisme is accepted. We can't be living in 2021 and be treated like its the 1960's. This is just shameful and has tainted our experience of copenhagen.

20 juillet 2021