Ik ervaar regelmatig dat de ventilatiefilters niet goed passen in mijn WTW-unit HRU ECO 300 R, wat mogelijk wijst op een productiefout. Een medewerker van Itho Daalderop bevestigde dit aanvankel... Voir plus
Lisez les avis des autres
De Itho Daalderop boiler Close-in 10 gekocht bij Warmteservice Tiel De levering ging erg soepel en correct. Deze aangeschaft ter vervanging van meer dan 20 jaar oude Daalderop boiler. Intussen een h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mijn oude mechanische ventilatie box was aan vervanging toe. Bestellen ging snel pakket was snel bezorgd. Inclusief afstandsbediening. Er moesten wel nieuwe gaten geboord worden want de schroeven zate... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na aanschaf kokend water combi is er in ruim 10 jaar tijd al de derde boiler geplaatst 12-07-2022 net drie jaar oud valt regelmatig in storing . Nu niet meer te resetten na info doorgestuurd naar ser... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Samen zorgen onze producten voor totaalsystemen die energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk maakt. We streven er naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven - met een assortiment dat bestaat uit verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen.
Coordonnées de contact
Admiraal de Ruyterstraat 2, Schiedam
- info@ithodaalderop.nl
- www.ithodaalderop.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 56 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Een prima boiler met goed warm water
Een prima boiler met goed warm water. Ik had hiervoor dezelfde die het 15 jaar heeft volgehouden. Gelukkig zaten de aansluitpunten op dezelfde plaats en was ik heel snel klaar.
Goede service van het bedrijf
Goede service van het bedrijf, duidelijke uitleg aan de telefoon.
Het apparaat werkt na best vaak de hygrostaat te hebben bijgesteld.

ITHO Daalderop kun je vertrouwen
ITHO Daalderop heeft aangetoond niet over een nacht ijs te gaan met hun VINCENT warmtepomp, die uniek in zijn soort is, maar nog even kampte met wat aanloopproblemen. Alles is keurig opgelost; we hebben er ook niet aan getwijfeld, dat ze met een goede oplossing zouden komen.

Réponse de Itho Daalderop
Heel fijne close inn boiler
Heel fijne close inn boiler, zuinig met energie en zeer betrouwbaar. Echt een aanrader voor een betaalbare snel heet water optie.
Warmtepomp Amber besteld.
Warmtepomp Amber besteld en geïnstalleerd als ALL Electric inclusief sanitair water voorbereiding.
Installatie en in bedrijfstelling is duidelijk met de bijgeleverde handleiding.
Warmtepomp draait inmiddels naar volledige tevredenheid.

Réponse de Itho Daalderop
Een goed en handig product.
Het is zo comfort verhogend, altijd warm water wanneer nodig.

Réponse de Itho Daalderop
Goed apparaat met een lange…
Goed apparaat met een lange garantieperiode. Laat ons tot nu toe niet in de steek.
Waardeloos filter systeem
Waardeloos filter systeem. Niet zelf te installeren.
Apparaat doet wat hij moet doen.
Simpel te installeren, lichtgewicht apparaat. Werkt perfect, zeker het hebben van een vochtsensor op de afstandbediening is top!
Mijn cv ketel stopte er.mee
Mijn cv ketel stopte er.mee. omdat we de ketel alleen gebruikten voor warm water heb ik gekozen voor deze boiler. Voldoet ruim aan de verwachting. Genoeg warm water voor ons gezin van 4 personen. En de smart funtie werkt perfect. Laden wanneer overschot aan zonne energie.
Geen gas meer is opzich al een besparing.
Kortom ik ben er blij mee.

Réponse de Itho Daalderop
Jerry Wat een slechte medewerker daar
Wat een slechte medewerker daar. Nee Jerry. Weet niet met klanten om te gaan. Totaal niet empathisch en niet servicegericht. Belde voor een vraag en direct negatieve houding van deze persoon
WTW / Warmtepomp / Boiler
De WTW / Warmtepomp / Boiler is Eenvoudige te bedienen en ziet er degelijk uit.
Gewoon prima leprimaverancier met een goede…
Gewoon prima leverancier met een goede prijs. Installatie te doen voor doe het zelver. En hij doet het!

Réponse de Itho Daalderop
Makkelijk in gebruik en ook een…
Makkelijk in gebruik en ook een duidelijke handleiding
Amber warmtepomp zeer ontevreden
Wij hebben de Amber warmtepomp sinds maart in gebruik, maar helaas zijn we er niet tevreden over. De warmtepomp is allesbehalve gebruiksvriendelijk.
• De warmtepomp en de WP Spider thermostaat werken niet rechtstreeks met elkaar samen. Er is een tussensignaal nodig, waardoor je een extra kastje van Honeywell of Plugwise moet aanschaffen. Wij gebruiken zelf een kastje van Plugwise.
• Wanneer we willen omschakelen van verwarmen naar koelen, moet dit handmatig in de Plugwise-app worden aangepast. Bij andere warmtepompen kan dit gewoon via de thermostaat in de woonkamer.
• Doordat de warmtepomp niet direct communiceert met de thermostaat, functioneert deze feitelijk als een cv-ketel. In ons geval met vloerverwarming zorgt dit voor een inefficiënt werkende installatie.
Ik heb eerder contact opgenomen met de klantenservice, maar helaas werd ik niet verder geholpen. Er werd enkel herhaald dat ik bij mijn installateur moest zijn.
Al met al ben ik zeer ontevreden over zowel het systeem als de ondersteuning. Ik hoop dat er in de toekomst nog een oplossing komt.
Beste keuken boiler.
Het is onze tweede Daalderop close in boiler. De eerste heeft zijn werk gedaan van 2000 tot 2025. Voor ons een top apparaat!.
Compleet pakket gekocht met RF zender…
Compleet pakket gekocht met RF zender en 4 inlaten, goed design, weinig geluid
Onvoldoende kwaliteit voor de prijs
Onvoldoende kwaliteit voor de prijs. Maakt meer lawaai dan nodig zou zijn. Printje is helemaal niet afgeschermd. Afstandsbediening ging defect binnen een jaar. Omruilen onder garantie was een heel gedoe. Daalderop reageert niet op vragen van klanten.
De ventilatie werkt weer perfect mooi…
De ventilatie werkt weer perfect mooi compact en makkelijk te installeren.