L'entreprise a répondu
Efter flere dårlige oplevelser med håndværkere var det en stort lettelse at finde et seriøst og kompetent firma, som holder hvad de lover. Dygtige folk med sans for detaljer. Vi er meget tilfreds... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har benyttet Jakob Tømrer flere gange, senest til en ombygning i 2015 med etablering af bl.a. nye værelser, døre, vinduer og delvis flytning af et badeværelse. Vi har været glade for både kvalitet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tømrerfirma med base i Østjylland som udfører alt indenfor tømrer arbejde og hovedentrepriser.
Lystrupvej 39, 8240, Risskov, Danemark
Da vi skulle have bygget et nyt skur, som gerne skulle falde ind i stilen med vores hus, var valget let. Vi havde tidligere set håndværket fra Jakob Tømrers projekter og var ikke i tvivl om, at de var de rigtige til opgaven.
De arbejdede effektivt, leverede flot håndværk og var samtidig rigtig gode til at rydde op og efterlade stedet pænt – også selvom de skulle komme igen dagen efter. Det giver en tryghed og et meget professionelt indtryk.

Réponse : Jakob Tømrerfirma A/S
Dygtige folk med sans for detaljer.
Vi er meget tilfredse med deres håndtering af opgaverne og sparring igennem hele forløbet.
De går virkelig op i kvalitet og timing. Dette arbejde overgik vores forventninger: Mange tak for at give mig tilliden til godt håndværk tilbage!

Réponse : Jakob Tømrerfirma A/S
Vi har fået tømrerarbejde udført på vores hus af Jakob tømrerfirma gennem de sidste 15 år. De kommer altid som lovet, holder dig løbende orienteret, og afslutter til tiden. Vi kan give Jakob Tømrerfirma vores bedste anbefalinger.
Mvh. Jeppe og Tina

Réponse : Jakob Tømrerfirma A/S
Vi har netop benyttet Jakob Tømrerfirma A/S til udskiftning af vores vinduer. Dette blev håndteret meget professionelt fra start til slut. God vejledning og rigtigt dygtige håndværkere. Alt i alt en meget god oplevelse. 5 stjerner herfra.

Réponse : Jakob Tømrerfirma A/S
Vi har 2 gange brugt Jakob Tømrerfirma til udskiftning af vinduer og karnap samt ny tagbelægning på skur og garage i vores gamle hus fra 1930. For nogle år siden og her i starten af 2024.
Begge gange har vi følt os rigtig godt behandlet: Rigtig god rådgivning og tilbud på arbejdet. Rigtig god kvalitet i det udførte arbejde. Imødekommende og venlige håndværkere, der helt accepterede at jeg undervejs interesserede mig for arbejdet, som det var behagelige at have besøg af og som tog sig tid til at forklare og vise og også havde tid til at rådgive mig med hensyn til min efterfølgende del af projekterne. Begge gange har prisen matchet tilbuddet præcist.

Réponse : Jakob Tømrerfirma A/S
Jakob havde fået til opgave gennem vores forsikringsselskab IF ang vores tag. Det blev taget sig af med yderst tilfredshed, og blev eksekveret yderst professionelt.
Kan absolut anbefales.
Hr Glad

Réponse : Jakob Tømrerfirma A/S
Vi var så heldige, at få anbefalet Jakob Tømrer til en total renovering af lejlighed på Frederiksbjerg i Aarhus.
Vi ønskede at finde en partner, der kunne køre den totale entreprise for os, og helt fra starten brugte Jakob ekstremt meget tid på, at forstå vores ønsker og tanker for projektet, og rådgav os med hele sin faglighed og erfaring til nogle rigtigt gode endelige løsninger.
Jakob Tømrer stillede med et meget professionelt team af håndværkere, på tværs af faggrupper, og vores daglige kontakt fra Jakob Tømrer (Rasmus) var den største fornøjelse at arbejde sammen med.
Der var helt tiden styr på projektet, rækkefølgen af de forskellige håndværkeres indsatser, og helt igennem super eksekvering af planen fra start til slut.
Alle nødvendige ændringer i projektet (og det kommer i en total renovering) blev flagget med det samme af Jakob og team, og vi havde mulighed for at tage stilling til ændringer/løsninger.
Projektet blev afleveret til tiden og som aftalt helt overordnet, og vi kunne ikke være mere tilfredse.
Vi vil helt sikkert bruge Jakob Tømrer til fremtidige opgaver, og vi rekommanderer også firmaet til venner og bekendte, grundet den utroligt gode oplevelse det har været!

Réponse : Jakob Tømrerfirma A/S
Vi har haft JakobTømrer firma til at total renoverer vores hus af 2 omgange, og vi er mere end tilfreds.
De formår at få de forskellige håndværkere til at samarbejde på bedste vis, alle håndværkerne passer på materialerne, og har respekt for den værdi materialerne har,og undgår unyttig spild. Arbejdet udføres med sans for høj kvalitet, finish og detaljer. Og der er altid ryddet op efter dagens arbejde.
Vi har fået udført arbejdet uden aftale om fast pris, men med v8res erfaring med at Jakob står for ordentlighed, hvilket Jakob og han team til fulde har levet op til.
Vi vil på det varmeste anbefale Jakob tømrerfirma, og vi vil til en hver tid bruge dem igen.

Réponse : Jakob Tømrerfirma A/S
Vi har endnu engang brugt Jakob Tømrerfirma A/S i vores ejendomme og der er udført fantastisk flot arbejde af meget imødekommende tømrer. Udover det flotte arbejde, der er udført, så sætter vi utrolig stor pris på, at de kommer til tiden og ikke mindst ryddet op efter sig.
Det er der mange andre håndværkere, der kunne lære af.

Réponse : Jakob Tømrerfirma A/S
I forbindelse med en vandskade på vores tag, som medførte yderligere skader på gulv, skulle vi vælge en tømrer. Vi valgte at få 2 tilbud og valget faldt på Jakob Tømrerfirma som vi tilmed fik 2 gode uafhængige anbefalinger på.
Dette har vi aldrig fortrudt. Hurtig og effektivt arbejde med gode anbefalinger fra tømreren som vi ikke selv havde tænkt over. Vi kan ikke sætte fingeren på noget og har faktisk i forlængelse heraf, hyret dem til nok en lille opgave.
TAK

Réponse : Jakob Tømrerfirma A/S
Veludført arbejde af underleverandør, bogholderiet kunne måske godt trænge til lidt efteruddannelse

Réponse : Jakob Tømrerfirma A/S
Vi var så uheldig at få en forsikringsskade med et simple halvtag. Det har nu stået på i 9 månder. Kostede os 6500,- og forsikring 40.000,- for et sølle halvtag, som jeg for kun 5 år siden gav omkring 20.000,- for. Taget er utæt, samlingerne er ikke tæt hverken ved mure værket eller ved nogle skrue hullerne. I samlingerne, samler der sig vand og alt det har de forsøgt at lave om op til 4 gange. Det skal ydermere lige siges, at de svaret først når man havde fat i forsikringsselskabet. De blev så bildt ind, at vi ringede hele tiden og at de havde allerede en aftale med os. Da solen skinnede de sidste par måneder, gik vi i den tro at alt var i orden, men nu da regnen er tilbage, så har vi huller og vand sivende ned ad væggen igen. Det skal lige siges, at det er helt alm trapez tag, som man normal sætter en lærling til. De lyver og fusker og når de ikke kan finde ud af så simpelt et projekt og så til den pris, så vil jeg råde alle til at finde et andet sted. Dyb uprofessionel og urimelig overpris. Jeg kan nok godt kast hvid pil efter at de kommer og laver noget om, da de nu har fået deres penge.
Tak for svaret, noget hurtigere her inde, end normalt.
Vi har aldrig haft så utæt et halvtag før. Al det faglig tale har jeg ikke forstand på. jeg er glad for at det ikke var mit tag, eller hus som var overladt til jer. Information vedr indekningerne har ikke været til stede, det er første gang jeg læser om dem. Så hele vejen igennem dårlig service og løgne historier.

Réponse : Jakob Tømrerfirma A/S
I forbindelse med køb af en ældre murermestervilla gav Jakob sit besyv og blev dermed også vores valg af totalentreprenør - og vi har ikke fortrudt et øjeblik.
Udover at arbejdet er udført ordentlig, så er kommunikation og samarbejde helt i top.
Vi fik udført tømre- og murerarbejde, samt el og VVS, hvilket betød, at der var mange faggrupper involveret, men koordinering var god og Jakob Tømrerfirma tog ansvaret på sig, hvis noget ikke spillede. Udover man betaler for godt håndværk, så betaler med også for trygheden - en samarbejdspartner man kan stole på.
Vi er ikke et sekund i tvivl om, at vi skal i dialog med Jakob Tømre igen, når anden etape af renoveringen skal påbegynde.

Réponse : Jakob Tømrerfirma A/S
I den første uge af 2023 skiftede Jakob Tømrerfirma A/S vinduer og døre i vores hus.
Mandag sidst på dagen ankom vinduer og døre til vores kantsten, tirsdag morgen klokken 7 gik to-mands holdet i gang, fredag var alle vinduer og døre skiftet, og mandag blev det udvendige fugearbejde afsluttet. Sådan.
Undervejs oplevede vi to top-professionelle og hensynsfulde håndværkere, som trods dage med udfordrende vejr fik arbejdet gjort og det i en kvalitet, som vi er meget tilfredse med. Også afdækning og sågar støvsugning undervejs var en del af servicen.
Forud for selve arbejdet var vi igennem en proces med flere møder hjemme hos os, hvor der blev lyttet opmærksomt til vores ønsker, og baseret på det kom vi i fællesskab frem til den endelige specifikation.
En helt igennem god oplevelse og et færdigt resultat som fuldt ud lever op til vores forventninger.
Vi kan derfor varmt anbefale Jakob Tømrerfirma A/S.

Réponse : Jakob Tømrerfirma A/S
Vi benyttede Jakob Tømrerfirma A/S til udskiftning af tag.
Vi har kun haft positive oplevelser.
Alle aftaler overholdt 100%. Top professionel administration lige fra start med rigtig gode løsningsforslag og forberedelser under hele forløbet, samt to top professionelle tømrer Mads og Karl, som udførte 1 klasses arbejde og var meget lydhør over for vores ønsker.
Sammenlagt fik vi et resultat, som langt oversteg vores forventninger.
Vi har tidligere benyttet Jakob Tømrerfirma A/S til renovering af vores hus indvendig. Det var ligeledes en rigtig god oplevelse. Resultatet har vi nyt hver dag siden.
Så kun de bedste anbefalinger herfra.
Ulrik Nygård

Réponse : Jakob Tømrerfirma A/S
Vi har brugt Jakob Tømrerfirma til ombygning af flere omgange.
Et meget kompetent firma, som holder hvad de lover.
Dygtige folk med sans for detaljer.
Vi har været meget tilfredse med deres håndtering og sparring igennem hele forløbet.
En stor anbefaling herfra!

Réponse : Jakob Tømrerfirma A/S
Varmeste anbefaling efter afsluttet projekt med en mindre tilbygning, så vi kunne få et ekstra børneværelse.
De holdte tidsplanen og alt blev super flot.
Vi fik Jakob Tømrerfirma anbefalet af nogen venner, og vi øsnker bestemt også at give en god anbefaling af virksomheden her på denne side.
Vh Michael Lange.

Réponse : Jakob Tømrerfirma A/S
Lidt mere end forventet…! Det er min oplevelse af det jeg får, når jeg bruger Jakob Tømrer. Jeg har brugt JT både privat og erhverv, hvor vi administrerer en række ejendomme. Altid en professionel, faglig og pragmatisk tilgang til opgaverne. Og så overholder de aftaler og deadlines. Jakob Tømrer får mine varmeste anbefalinger.

Forsikrings sag.
Jacobs tømre bliver kaldt ud til vandskade.
Der var et hul i gulvet som ikke var tildækket korrekt, efter tømmerarbejdet, hvilket resultere i at min lille Hund som var drægtig falder i huldet efterfølgende, der går en lille hvalp (foster) til efter faldet. ( hvalpen er frosset ned, men Jacobs tømmer ønsker ikke at se skaden på hvalpen)
De ønsker ikke at dække omkostninger af hvalpen, da de mener at det nu er en godkendelse fra min side, om at pladen var som den skulle være.
Det er helt uacceptabelt at efterlade et arbejde sådan.

Réponse : Jakob Tømrerfirma A/S
En savoir plus sur les différents types d'avis.