Eigenlijk wilde ik 3,5 ster geven maar omdat dit niet kan rond ik hem af op 4 sterren. 8 maanden geleden heb ik twee broeken gekocht voor €120,-euro (in de aanbieding) Deze broeken zijn no... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik had 3 verschillende kleuren spijkerbroeken besteld. Deze bleken bij de leverancier moeilijk leverbaar te zijn. De berichtgeving hierover was niet eenduidig. De bestelling is wel in deelleveringen... Voir plus
Ik kom altijd aan mijn trekken wanneer ik de wedsite afstruin, het maakt eigenlijk niet uit in welke genre. Het kijkt ook zo gemakkelijk weg, waardoor ik vaak totaal geen tijdsnotie meer heb hahahahah... Voir plus
Een erg prettig en overzichtelijke site, met een fijn gebruikersgemak. Goede filters en zoekfuncties die het brede assortiment gericht kunnen weergeven. Nauwkeurige informatie rondom maten en... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
Nummer één!
Overzichtelijke site, veel keus, snelle levering! Ik heb eigenlijk niets negatiefs te melden. Ga zo door!
breed assortiment
Goed en breed assortiment, ik was al tijden op zoek naar een soort T-shirt maar kon deze alleen maar op site's vinden waar je verscheept zouden moeten worden...
Maar Jeansonline had deze shirts ook gewoon en binnen 2 dagen
Super service and artikelen
Ik kocht een jeans die 10 euro goedkoper was dan in de winkel. De verzending en verpakking was uitstekend, ik was heel blij met mijn broek! Kan iedereen aanraden om eerst langs Jeansonline te gaan voordat je iets in de winkel koopt ;)
Trage retourverwerking en terugbetaling binnen 30 dagen meermaals verstreken/vergeten(?)
Ik heb meerdere keren bij jeansonline besteld en ook altijd 1 of meerdere artikelen geretourneerd. De retourverwerking duurt allereerst erg lang; ik heb gemiddeld toch steeds minimaal een week moeten wachten voordat ik een bericht kreeg dat de retourzending ontvangen was. Pas daarna is de zogenaamde 'binnen 30 dagen terugbetaling' van toepassing. Bij mij is het nu al 2 keer gebeurd dat de 30 dagen verstreken waren zonder een betaling op mijn rekening te hebben ontvangen. De eerste keer ging het over MEERDERE bestellingen waarvan dit het geval was, de tweede keer 'slechts' 1 bestelling. De eerste keer had de klantenservice het over een systeemfout, de tweede keer kreeg ik enkel excuses en dat het alsnog snel in orde zou worden gemaakt. Ik vind het schandalig dat je als klant (meermaals) achter je eigen geld aan moet, terwijl de webshop in kwestie hier zorg voor zou moeten dragen. Ik trek me terug als klant!
Nog steeds super:-)
Het was voor ons de tweede keer dat we hier hebben besteld (ze blijven leuke aanbiedingen hebben:-)
En weer alles netjes en de volgende dag thuis.
Echt een aanrader!!!!
Ik kwam, ik zag, ik bestelde en het werd geleverd
Ik had wat leuke dingetjes gezien, heb het besteld en kreeg het netjes geleverd bij een Kiala punt. Niks op aan te merken.
Jeansonline is top!
Super groot en interessant assortiment, top om je denim en aanverwante shizzle te scoren:). Wel (lage) verzendkosten helaas..
Super slechte service na retour zending!!
Erg slechte service na retour zending. 1 Keer kleding retour gezonden en gekozen voor retourbon. Na 1 maand nog niks ontvangen. Alleen mail ontvangen na 1 week dat de retour zending was ontvangen. Na klacht kreeg ik uiteindelijk 1 1/2 maand na retour zending tegoedbon. Nu 28 februari weer retour zending verstuurd en dit maal gekozen voor geld teruggave. Hoopte dat dit beter zou gaan. Begin deze week weer klacht gestuurd, omdat ik na meer dan een maand nog niks ontvangen had. Eindelijk na 1 1/2 maand vandaag geld terug gekregen. Koop hier à.u.b. niks, want kan toch niet in 2014!! Alleen na klacht krijg je je retourbon/geld terug na 1 1/2 maand vanaf moment retour zending.
Jeansonline heeft kwaliteits- en modebewuste kleding
Jeansonline heeft goede merkkleding voor jong en oud. De frequente prijs aanbiedingen zorgen zijn erg leuk en ik kan er altijd wel wat moois tussen vinden, zeker aan te raden! Jeansonline staat bovenaan mijn where-to-look list.
Kijk ook snel eens!
Snel en duidelijk
Genoeg afbeeldingen om te kijken hoe de shirts zitten, en na de bestelling de volgende dag al in huis!
Shop handig en snel de mooiste merken bij Jeansonline!
Van het weekend een feestje? En weet je nog niet wat je aan moet trekken? Kijk eens op Jeansonline. Jeansonline heeft prachtig aanbod aan diverse merken en heeft een goede en snelle levering. Alles bij de hand op 1 site, ideaal! Ik zeg: dames en heren, veel shopplezier!!
Prima thuisshop winkel!
Erg fijne webshop! Leuke kleding, snel bezorgd en prima prijs. Super dus! Ik ga zeker vaker iets bestellen.
Jeansonline is een goede en betrouwbare online winkel!
Ik heb een leuk topje besteld bij jeansonline. Het was heel fijn dat ik kon aangeven wanneer die bezorgd moest worden, zodat ik zeker wist dat ik dan thuis was. Dit werkte prima! 2 dagen later was hij binnen. Ik ben erg blij met het topje en met de goede service, ik ga hier zeker vaker wat bestellen!
Weiter so !!!
Schnelle Lieferung. Netter Kontakt. Kann man nur weiterempfehlen.
Uitgebreid assortiment, snelle levering, prima prijzen
Ik ben erg tevreden over jeans-online, heb een paar jeans in lengtemaat 34 besteld, waar ik bij het gewone shoppen altijd lang naar moet zoeken. Binnen 24 uur geleverd, thuis passen.... ideaal!
Super, goede service
Dit was voor mij de eerste aankoop bij jeansonline, had eerst moeilijkheden om de juiste maat terug te vinden. Na een paar mailtjes heen en terug waarbij ik steeds goed geholpen ben heb ik dan eindelijk mijn bestelling kunnen plaatsen. Goede service,
vlugge levering. Het kon niet beter voor mijn eerste kennismaking.
Perfecte service!;)
Vandaag besteld, morgen thuis. Heerlijke service. De jeansonline.nl tot nu toe de meest betrouwbare online shop met geweldige kledij. En genoeg keus voor iedereen!;)
Echt aan te bevelen!
Al een paar keer leuke dingen besteld van G-star voor een leuk prijsje. Levering is heel snel, meestal de volgende dag al in huis. Hier ga ik zeker vaker bestellen!