Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Eigenlijk wilde ik 3,5 ster geven maar omdat dit niet kan rond ik hem af op 4 sterren. 8 maanden geleden heb ik twee broeken gekocht voor €120,-euro (in de aanbieding) Deze broeken zijn no... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik kom altijd aan mijn trekken wanneer ik de wedsite afstruin, het maakt eigenlijk niet uit in welke genre. Het kijkt ook zo gemakkelijk weg, waardoor ik vaak totaal geen tijdsnotie meer heb hahahahah... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een erg prettig en overzichtelijke site, met een fijn gebruikersgemak. Goede filters en zoekfuncties die het brede assortiment gericht kunnen weergeven. Nauwkeurige informatie rondom maten en... Voir plus

4,1

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,1

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Bestelling goed ontvangen, maar wel enige herinnering nodig

Ik had 3 verschillende kleuren spijkerbroeken besteld. Deze bleken bij de leverancier moeilijk leverbaar te zijn. De berichtgeving hierover was niet eenduidig. De bestelling is wel in deelleveringen bezorgt zonder dat hier extra geld voor werd gevraagd. De laatste broek was zeer moeilijk leverbaar. Uiteindelijk heb ik haar naar moeten vragen. Uit het antwoord leek het alsof de broek was vergeten.

Ik zou hier wel nog een keer bestellen omdat de bestelling wel naar tevredenheid is uitgevoerd. Er is alleen zeker nog ruimte voor verbetering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne snelle website met mooie kleding

Voor de eerste keer iets besteld op Jeansonline. Dat is me zeer goed bevallen.
Gemakkelijke website met een goede verzend opties.
Zal deze website zeker vaker gaan gebruiken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat wil je nog meer!? Gewoon TOP!

Wat wil je nog meer? Super merken, goede prijzen, snelle levering en prima retourservice? JeansOnline is voor mij dé place to be wanneer het aan komt op aanschaffen van kleding, nu én in de toekomst!

Goede en snelle service

De service van Jeans Online is snel en efficient, retouren worden snel verwerkt en vele betalingsmogelijkheden. Ook over de retour termijn wordt niet moeilijk gedaan.

Super!!!

Goede kwaltijd kleding,netjes ingepakt,altijd snel ingeleverd,redelijke prijzen en altijd interessant om naar te kijken.Ben zeer tevreden.

28 mars 2014
Noté 4 sur 5 étoiles

Dit noem je een site dat kwaliteit uitstraalt.

Ik heb meerdere keren van dit site ( Jeansonline ) besteld. Ik ben er best tevreden over, omdat er 100% kwaliteit producten geleverd worden en ook de klantenservice is uitstekend, Waarbij ze jou vraag z.s.m. beantwoorden.

Waarom ik 4 sterren hebt gegeven, is omdat de levering via skeletvracht gaat. Het probleem bij selekvracht is dat je bestelling heel langzaam wordt geupdate . Zelfs heb ik bij een bestelling helemaal geen update gehad, terwijl mijn pakket al geleverd was.

Voor de rest vind ik het een prima site.

Ik hoop dat JeansOnline in de toekomst met PostNL zal werken, zodat de consument altijd op de hoogte kan blijven van over zijn/haar bestellingen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie collectie met veel keus

Het is een goede webshop, waar ik vaak kleren bestel! Het enigste nadeel is, dat je je kleding niet gratis thuis bezorgd krijgt. Overigens kun je het wel gratis afhalen bij een van de kiala punten bij u in de buurt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, mooie producten en leuke prijzen

Regelmatig besteld bij webwinkels. Dit is wat mij betreft wel de beste! Bij vragen mailen ze direct terug, de producten waren super

De kleding is goed geprijsd en er is en ruime
keuze. Het was snel in huis!

Aanrader

wat een ruim aanbod!

Overzichtelijke site, erg veel keus, royale kortingsacties, prima service.
Snel in huis en geen problemen bij retourzending. Top!
Ga ik vaker bij bestellen.

26 mars 2014

Perfect verlopen

Van bestellen tot betalen is alles zeer duidelijk en gemakkelijk!
De verzending was snel en ook goed te volgen!
Het volledig proces = Transparant iets waar andere online aanbieders nog wel eens tekort schieten!
Ga zo door! Graag tot een volgende keer.

24 mars 2014
Noté 5 sur 5 étoiles

Toffe kleding en scherpe aanbiedingen

Jeansonline heeft een groot aanbod van kleren en goede merken. Nieuwe trends worden uitgebreid aangeboden in verschillende prijscategorieën. De sales van Jeansonline zijn ook top, hippe merkleding voor aantrekkelijke prijzen. Over de service valt ook niet te klagen. Terugsturen gaat snel en makkelijk.

18 mars 2014
Noté 5 sur 5 étoiles

Goedkoper dan in de winkel!!

Na een teleurstelling in de winkel omdat mijn maat van die ene spijkerbroek er niet meer was,ben ik gaan google-en! En daar vond ik hem bij jeans online! En nog €10 goedkoer ook! Ik ben blij met mijn aankoop!!

18 mars 2014
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus