Eigenlijk wilde ik 3,5 ster geven maar omdat dit niet kan rond ik hem af op 4 sterren. 8 maanden geleden heb ik twee broeken gekocht voor €120,-euro (in de aanbieding) Deze broeken zijn no... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik had 3 verschillende kleuren spijkerbroeken besteld. Deze bleken bij de leverancier moeilijk leverbaar te zijn. De berichtgeving hierover was niet eenduidig. De bestelling is wel in deelleveringen... Voir plus
Een erg prettig en overzichtelijke site, met een fijn gebruikersgemak. Goede filters en zoekfuncties die het brede assortiment gericht kunnen weergeven. Nauwkeurige informatie rondom maten en... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
een van de beter online kleding winkels!
Geven goede informatie over de kleding, ook over de maat. Verzendingen snel met meerdere opties en gratis retourzending, alleen is dat gelukkig vaak niet nodig.
super blij met mijn nieuwe jeans!
snelle levering, en de broek zit heerlijk!
prima bedrijf met leuke acties en snelle levering,ook in belgie
Vind dit een prima bedrijf met mooie reclame,die deze ook waar maakt.
Ook de acties en sales zijn erg interessant , ook voor belgische klanten.
En een GROOT pluspunt is de gratis levering via kiala.
Heb al regelmatig hier gekocht en ben dat zeker nog meer van plan.
Een fijne betrouwbare site.
Ik heb 2 broeken gekocht bij jeans online in de sale. De broeken kwamen verbazingwekkend snel binnen en netjes verpakt. Ook kon ik precies mijn pakketje volgen. De site is erg duidelijk en overzichtelijk en je kan op veel verschillende manieren betalen. Jeans online is zeker een site waar ik vaker terug ga komen!
TOP JEANSONLINE
Overzichtelijke website en een TOP collectie. Super goede service is zeker een pluspunt. Een klantenservice erg vriendelijk, daar kunnen menig webshops/winkels een puntje aan zuigen!
Uiterst geschikte onlineshop
Alle processen steken geschikt en functioneel in elkaar. Van het keuzeaanbod, betaling tot aan de levering. Tel daarbij de scherpe aanbiedingen en kwaliteitsmerken op en je hebt aan mij een tevreden klant!
Superservice, wat beloofd wordt gebeurd ook!
Jeansonline is een overzichtelijke website. Wat er beloofd wordt, wordt ook waargemaakt! Kortom een superservice en niet geheel onbelangrijk een rijkgevuld assortiment. Ik kan je deze website echt aanbevelen!
Verassend, verfrissend en bovenal gevarieerd!
Ik kom altijd aan mijn trekken wanneer ik de wedsite afstruin, het maakt eigenlijk niet uit in welke genre. Het kijkt ook zo gemakkelijk weg, waardoor ik vaak totaal geen tijdsnotie meer heb hahahahaha. De leveringen geschieden op tijd en snell en de absolute klap op de vuurpijl is het verpakkingsmateriaal. Subliem!
Vlekkeloos
Voor eerste x besteld en ben helemaal tevreden over de bestelling en bezorging top ga zeker nog vaker bestellen hier . Top (y) .. 2 de x besteld en nog steeds blij .
Geweldige trendy webshop met een uitgebreide collectie, goede merken en een geweldige service!!!
Jeansonline zou ik zeker een ieder willen aanraden. De webshop ziet er goed overzichtelijk uit en daarnaast bieden zij geweldige merken aan! Ook verloopt het bestelproces simpel, eenvoudig en supersnel! Jeansonline weet aan een goede en snelle levertijd te voldoen en daarnaast is hun klantenservice goed bereikbaar en bereid de tijd te nemen een gedegen advies te formuleren. Met andere woorden een plek om zeker vaker kleding te bestellen
Geweldige klantenservice
Overzichtelijke website en een goede collectie maar het pluspunt is absoluut de service. Een klantenservice die met je meedenkt en zeer behulpzaam en vriendelijk is!!
Onwijs mooie kleding, fantastische service!
De allermooiste kleding gemakkelijk en snel binnen. Door de kwaliteitsvolle kleding van Jeansonline hoeft ik het eigenlijk nooit terug te sturen, maar als dat wel aan de orde is kan dit erg handig via het retoursformulier. Prima service! Ik wil m'n kleren online nergens anders meer vandaan dan van Jeansonline.
Jeansonline leuke website met een goede snelle service!
De bestelling was al heel snel verzonden en kon ik de volgende dag ophalen bij het Kiala punt in mijn buurt. Dit is perfect aangezien ik dan zelf kan bepalen wanneer ik het pakket ophaal. Leuke sales aanbiedingen!!
En als verrassing een verpakking als tas aangeboden. Fantastisch!!
Ga zo door Jeansonline
Snelle levering, prima kwaliteit en groot bestelgemak
Een zeer overzichtelijke website met veel en uitgebreide keuze. Bestellen zeer eenvoudig en snel. Levering zeer snel, netjes verpakt.
Zeker een aanrader voor wie kwaliteit en snelle levering op prijs stelt
Perfecte service!
De bestelling was al heel gauw verzonden, en kon ik de dag erna ophalen bij het Kiala punt. Dit is voor mij perfect aangezien ik dan zelf kan bepalen wanneer ik het pakket ophaal. Daarbij krijg je het in een tas aangeboden, die je daarna nog kan gebruiken! Ontzettend leuk!
De perfecte kleding webshop!
Al diverse malen besteld bij Jeansonline.nl en ben er zeer te spreken over!
Verzending naar een kiala is gratis (en in mijn geval bij een supermarkt om de hoek, waar ik op mijn eigen tijdstip de spullen kan halen). Bij retourneren geen verzendkosten en je kunt dan kiezen voor geld terug of een tegoedbon (met €5,- extra tegoed)!
Echt een top organisatie!
Top in vele opzichten!
Een zeer uitgebreid assortiment met actuele en hippe merken. Voor ieder wat wils en voor iedere portemonnee. Goede sale, snelle service (levering na 1 dag), keurige verpakking en prima after sales. Ik had een probleem met mijn jeans na enkele weken en dit is volledig naar tevredenheid opgelost. Top!
Alles klopt! Helemaal top!
Niet alleen de goederen, maar verpakking, bezorging, evt retouren.. Super geregeld, super kwaliteit.. Geen andere winkel meer nodig
Nihad
I love JeansOnline they are very trusted and shipping with 2 days,