Jeg bestilte nogle armbånd… Jeg troede jeg havde bestilt 100 😅 Men der kom 30… 🫣 Jeg fattede åbenbart ikke hvad der stod på hjemmesiden 🤣 Ringede til firmaet…. Snakkede med en der hurtig kunne hjæ... Voir plus

Bestilte festival armbånd til en privat fest. De er mega fede og 100% festivalagtige. Det var lidt bøvlet at designe dem på hjemmesiden men det gik (startede designet forfra) og de blev hurtigt levere... Voir plus

Super god oplevelse med kontakt til kundeservice, hvor jeg nærmest aldrig har oplevet så nærværende, hurtig og hjælpsom service. Jeg mærker smilet helt ud igennem mailen. Hjælp fra start til slut m... Voir plus

Vi er veldig fornøyd med Jmband.dk. De leverer som avtalt, hurtig og presist. Jmband.dk har levert startnummer i to sesonger til vårt triathlon arrangement Coastman Norway - coastmannorway.co... Voir plus

1. Imprimeur d'étiquettes personnalisées
  2. Service d'impression numérique
  3. Graphiste
  4. Magasin d'articles promotionnels
  5. Fournisseur de produits promotionnels

À propos de JM Band®

JM Band har mere end 25 års erfaring med salg- og produktion af bl.a. festivalarmbånd, entre og drinks billetter m.fl. samt keyhanger. Alle produkter bliver produceret med eller uden tryk.

Det får du hos JM Band

Hurtig kundeservice
Har du brug for hjælp til et køb, eller har du spørgsmål til et produkt, kan du altid kontakte os pr mail: info@jmband.dk eller telefon: 53765366. Vi har åbent alle dage 09.00-16.00.

Prisgaranti
Vi prismatcher og giver dig yderlig 5% i rabat. Hvis du finder nøjagtigt samme produkt, ved en anden dansk butik/webshop.

Betingelser for prisgaranti
Prisgarantien gælder ikke for varer, som andre kun udbyder til salg i begrænset omfang samt tidsbegrænset tilbud (kø-og åbningstilbud)

Dag-til-dag levering
Alle lagervarer bliver afsendt, samme dag som du bestiller dem.

Stort produktudvalg
Nedenstående er et udpluk af de produkter som du finder hos JM Band. Produkterne findes i flere forskellige materialer. Bæredygtige, stof, plast m.fl

Armbånd

• Træ Poletter
  • Automat Poletter

• Coordonnées de contact

4,7

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,7

37 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Skuffende farver, fragt og ekspeditions gebyr

Resultatet på nedenstående, er at jeg fået en beklagelse fra JMband og vil få reunderet pengende, så jeg kan kun anbefale at man handler hos dem

Synes det er ekstremt fustrerende at se på brevet/pakken at det koster 28 kr. at sende og jeg så skal betale 93,75 kr. for fragt og ekspedition.

Bestil 50 stk smalle plastik armbånd assorteret, men havde ikke forventet at 17 af dem var orange og 17 andre var sort og resten så var assorteret i farverne hvid, rød, lyserød, grøn og en enkelt lilla, Havde forventet at der også var de andre farver som er på billede på hjemmesiden, som bl.a er guld, sølv, mørk lilla og blå.

10 février 2014
    Logo de JM Band®

Réponse de JM Band®

Kære Gitte

Tak fordi du har valgt at rette din anmeldelse til :-)

De bedste hilsner

Michael Frederiksen