JMS-Vattenrening Avis 957

TrustScore 4 sur 5

4,2

Mycket kunnig servicetekniker. Berätta och visa hur det fungera med vårt vattenfilter som tar bort kalk mm. Vi har haft det installerat sen aug 2024 och det har peppar peppar fungerat klanderfritt.

Jag märkte direkt vid första kontakt (Martin Hübinette, Uppsalakontoret) att det här företaget är proffs och de vet vad de håller på med. Avhärdare modell mindre för den lilla familjen är nu på plats... Voir plus

Jag har fått vägledning och bra förslag på åtgärder gällande mitt vatten. Stefan Blidberg har varit mycket hjälpsam och förklarat hur det fungerar med att sätta in ett kolfilter hos mig . Han ha... Voir plus

Riktiga skojare. Vi har följt de råd och instruktioner vi fått. De ljuger, står inte för sina misstag, förklarar inte när vi frågar varför vissa saker inte står angivna i instruktionen Eller produk... Voir plus

1. Fournisseur de filtres à eau
  2. Plombier
  3. Entreprise de traitement de l'eau
  4. Gestion des eaux

JMS Vattenrening förser hushåll, fritidshus, lantbruk och samfälligheter över hela landet med anpassade vattenreningslösningar för ett friskare vatten. Vi finns nära dig och hjälper till med allt från analys till installation. Våra lokala vattenreningsexperter hjälper dig steg för steg - hela vägen. Från första kontakt till installerat och testat. JMS Vattenrening är en ledande leverantör av högkvalitativa produkter och tjänster inom vattenbehandling. Med en stark inriktning på kundnöjdhet strävar vi ständigt efter att överträffa förväntningarna och erbjuda enastående lösningar till våra kunder. Vår dedikerade och kunniga personal arbetar hårt för att skapa en positiv köpupplevelse, och vi är stolta över att leverera produkter av högsta standard. Vi förstår vikten av transparent kommunikation och snabb service. Vårt engagemang för att hålla våra kunder informerade och nöjda är tydligt genom vår snabba respons och effektiva problemhantering. Vi tar varje feedback på stort allvar och använder det som en möjlighet till förbättring. Vi strävar efter att bygga förtroendefulla relationer med våra kunder och vår hängivenhet till att uppfylla deras behov är grunden för vårt framgångsrika partnerskap. Vi välkomnar och uppskattar varje åsikt för att fortsätta växa och erbjuda enastående värde.

4,2

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Bra bemötande.

16 mars 2026

Réponse : JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande – det är något vi lägger stor vikt vid i varje kundkontakt. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera hög kvalitet.

Teamet på JMS Vattenrening

Bra bemötande och professionellt…

Bra bemötande och professionellt utförande

23 mars 2026

Réponse : JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade både vårt bemötande och det professionella utförandet. Det är precis den upplevelsen vi vill ge alla våra kunder.

Bra jobb

Bra utfört jobb

23 mars 2026

Réponse : JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med det utförda arbetet. Att leverera noggranna och kvalitativa lösningar är alltid vårt mål.

Snabb bra lösning

Réponse : JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba och smidiga lösningen. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera hög kvalitet.

Teamet på JMS Vattenrening

En mycket trevlig teckniker och bra…

En mycket trevlig teckniker och bra arbete

Réponse : JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vår tekniker och att arbetet motsvarade dina förväntningar. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera hög kvalitet.

Teamet på JMS Vattenrening

Bra service mycket bra engagemang från…

Bra service mycket bra engagemang från personalen mycket värdefull kunskap om vattenanalyser och mån om att man får rätt filter.

Réponse : JMS-Vattenrening

Stort tack för ditt generösa omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du uppskattade både servicen och personalens engagemang, samt att du upplevde vår kunskap kring vattenanalyser som värdefull. Att säkerställa att varje kund får rätt filter och en lösning anpassad efter sina behov är mycket viktigt för oss. Tack för ditt förtroende!

Teamet på JMS Vattenrening

Bra att ni tänker på att samköra kunder…

Bra att ni tänker på att samköra kunder på samma orter så att besöket inte blir så kostsamt.

Réponse : JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattar att vi samordnar våra besök – det är ett viktigt sätt för oss att hålla nere kostnaderna samtidigt som vi kan erbjuda en effektiv och hållbar service. Tack för att du uppmärksammar detta!

12 mars 2026

Réponse : JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår snabba service – det är något vi alltid strävar efter att leverera.

Mycket kunnig servicetekniker.

Mycket kunnig servicetekniker.
Berätta och visa hur det fungera med vårt vattenfilter som tar bort kalk mm.

10 mars 2026

Réponse : JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår kunniga tekniker och hur filtret har fungerat sedan installationen.

Snabb service

Snabb & bra service,trevligt bemötande.

17 mars 2026

Réponse : JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår snabba service och det trevliga bemötandet.

Teamet på JMS Vattenrening

Bra information av Norrköpingskontoret.

Bra information av Norrköpingskontoret.
Snabb hantering.

18 mars 2026

Réponse : JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade informationen från Norrköpingskontoret och vår snabba hantering.

Bra upplevelse

Bra rådgivning, enkelt att få kontakt, lyhörda och perfekt installation!

18 mars 2026

Réponse : JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du upplevde bra rådgivning, att det var enkelt att få kontakt med oss och att du uppskattade vårt lyhörda bemötande. Det känns extra roligt att installationen motsvarade dina förväntningar. Tack för ditt förtroende!

Allt var till belåtenhet

Allt var till belåtenhet

9 mars 2026

Réponse : JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att allt var till belåtenhet och att du är nöjd med vår service. Det betyder mycket för oss.

Teamet på JMS Vattenrening

Kom samma dag då min djupbrunnspump…

Kom samma dag då min djupbrunnspump gick sönder bytes dagen efter

9 mars 2026

Réponse : JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde vara på plats samma dag och hjälpa dig. Snabb och pålitlig service är något vi alltid strävar efter.

Tack för ditt förtroende!

Teamet på JMS Vattenrening

trevliga installatörer bra och rent…

trevliga installatörer bra och rent vatten

3 mars 2026

Réponse : JMS-Vattenrening

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade våra trevliga installatörer och att du är nöjd med resultatet och ditt vatten. Det betyder mycket för oss att kunna leverera både bra service och hög vattenkvalitet.

Alltid bra service

Alltid bra service, både av reningsanläggningar och leverenser av förbrukningsmaterial.

12 mars 2026

Réponse : JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både service och leveranser. Det betyder mycket för oss att kunna leverera en smidig och pålitlig helhetslösning.

Service och kundvänligt

Bra service och kundvänligt

5 mars 2026

Réponse : JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du upplever vår service som både bra och kundvänlig – det är precis vad vi strävar efter.

Teamet på JMS Vattenrening

Fanstisk personal som ser till att du…

Fanstisk personal som ser till att du får lösningen du behöver, allt är smidigt och enkelt :)

5 mars 2026

Réponse : JMS-Vattenrening

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du upplevt vår personal som engagerad och att processen varit smidig och enkel. Det är precis den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Teamet på JMS Vattenrening

En savoir plus sur les différents types d'avis.