Vi är så nöjda med våra vattenfilter! Skillnaden märks verkligen överallt – vattnet smakar fräscht och gott, håret känns mjukare och mycket mer lättskött (från grönt hår till blont igen). Våra to... Voir plus
Köpte en BottlePro filterflaska med extra filter och är supernöjd med den, dock märker jag att filtren behöver bytas lite oftare än angivet men detta beror nog mest på att jag använder en del försura... Voir plus
Vi köpte en avsaltare som inte fungerade och som man inte var beredd att byta ut. Vi lät köpet gå tillbaka. Leverantören kräver oss på 1500kr i fraktavgift till Lettland och påstår att avsaltaren... Voir plus
Har haft en Bluewater vattenrenare SPIRIT i över 10 år på mitt sommarställe på Åland.Vattnet kom från en borrad brunn, som innehöll mangan, järn, humus och lite salt. Har bytt filter vaje vår och ko... Voir plus
Onlinefilter har lång erfarenhet av vattenrening och vet vad som krävs för att ditt vatten ska hålla högsta kvalitet. Hos oss står du som kund alltid i fokus – vi erbjuder prisvärda produkter som är enkla att beställa, lätta att använda och byggda för att hålla. På Onlinefilter.com kan du enkelt kombinera produkter, tillbehör och installation till en helhetslösning som passar just ditt hem – oavsett om du har egen brunn eller kommunalt vatten.
Hantverksvägen 15, 43633, Askim, Suède
- 0101497290
- info@onlinefilter.com
- onlinefilter.com
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Vi är så nöjda med våra vattenfilter!
Vi är så nöjda med våra vattenfilter!
Våra toaletter och hushållsmaskiner ser gladare ut – inga tråkiga beläggningar.
Och så måste vi ge en extra stor eloge till Johan, som med ett tålamod av stål har svarat på alla mina dumma frågor. Det märks att han verkligen bryr sig om sina kunder och vill att allt ska fungera perfekt.
Sammanfattningsvis: bättre vatten, gladare hår, snyggare hem och service i toppklass. Kan varmt rekommenderas!
Hittill bra sender vannprøver 13 april…
Hittill bra sender vannprøver 13 april så vi får se.
Instruktionsmanualen till filtret var…
Instruktionsmanualen till filtret var inte så välskriven, men jag fick snabbt bra och trevlig hjälp via telefon.

Réponse : Onlinefilter
Gick grymt smidigt från första kontakt…
Gick grymt smidigt från första kontakt till att grejerna var på plats.

Helt nöjd
Fick bra information både före provtagningen ocn en bra genomgång av resultatet.

Réponse : Onlinefilter
Bra hjälp och trevligt handläggande
Bra hjälp och trevligt handläggande. Snabb leverans av produkter.

Réponse : Onlinefilter
Trevligt och hjälpsamt bemötande.
Trevligt och hjälpsamt bemötande.
Lite svår att få återkoppling med.