Jubii.dk Avis

TrustScore 3 sur 5

3,1

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg havde pludselig problemer med at modtage mail. Jeg er fra den gamle @email.dk tid og da det pludselig ikke fungerede for mig mere gik jeg lidt i panik. Det må have smuttet for mig at man skal beta... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Really first class service. Rapid response to solve and explain problem with advice regarding actions to take if it reoccurs. Could not wish for better.

Noté 1 sur 5 étoiles

Virkelig dårlig support. Mange af mine mails når ikke frem til modtageren, og jævnligt sender folk mails til mig, som ikke når frem til min indbox, og heller ikke i spam. Kontakter support som... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg oplever at support snor sig for at opfylde mine ønsker. Jeg ringede for at høre, om jeg gratis kunne få et ekstra alias tilknyttet min konto. Den flinke supporter fik hurtigt klaret forespør... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de marketing en ligne
  2. Fournisseur de service de courriel
  3. Service d'informations

Écrit par l'entreprise

Jubii.dk var med start i 1995 den første danske søgemaskine. I dag driver Fjordmail Technologies Jubii Mail, som er en mailtjeneste med dansk support, og samtidig holder vi danskerne opdateret på jubii.dk.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 91 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

58 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Stadig mange Spam mail`s

Jeg bliver ved med at få Spam ind, nogen i fanger og andre jeg selv fanger, rigtig mange af dem er fra nordiskemedier.dk alt mulig fra Antivirus pakker sex mail osv. fik 12 nye ind til Aften selv om jeg havde slettet over 100 spam i Morges der har stået der inde er godt træt af det spam har ikke haft det før så vær søde at få det iorden har skrevet til Jer før om det spam.

26 mars 2023

Hej,

Vi har oplevet at en del af vores brugere har modtaget en større mængde spam i perioden slut-Januar til start-Marts. Denne spam bølge har vi modkæmpet ihærdigt siden den begyndte, og vi begynder at se baseret på mængden af spam der går i vores system, samt dalende mængde henvendelser omkring spam, at vi er ved at have løst det problem.

Hvis du dog oplever at du stadig er ramt af spam, må du meget gerne henvende dig til os, enten telefonisk eller via vores sags system, og vi vil i så fald stå klar til at assistere dig med din problemstilling.

Med hensyn til denne spam bølge, ser vi at de udnytter diverse svagheder i legitime firmaers mailboks sendeprotokoller, deriblandt Nordiske Medier. Vi vil understrege at disse spambeskeder ikke kommer fra Nordiske Medier, men kun udnytter en teknisk sårbarhed i deres opsætning til at fremstå som om de kommer derfra. Disse spambeskeder kommer i stedet fra en tilfældigt genereret spammer, som man kan se bagved, ved at inspicere kildefilen i den mail, man modtager.

Nordiske Medier er blevet informeret om svagheden i deres sendeprotokoller. Det er kun dem der kan skærpe dem hvis de ønsker.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bliver den næste i rækken af…

Jeg bliver den næste i rækken af utilfredse kunder. Har haft jubiimail i mange år. De sidste par år har det væltet ind med spammails som ikke bliver frasorterede selvom jeg har blokeret afsenderne. Det kan være 50-100 stk på en alm dag. Allerede i emnefeltet er det åbenlyst porno og bondefangeri. Jeg er helt uforstående over for at de ikke bliver opsnappet inden de lander i min indbakke. Grundet den helt ublu prisstigning har jeg besluttet mig for bare at bruge min gratis Icloudmail. De sidste par måneder har jeg stille og roligt slettet og ændret min jubiimail diverse steder. Og hvilken god beslutning. Efter i årevis at være plaget af spammails er det nu helt stoppet. Og hos Apple kan jeg tilkøbe den nødvendige plads til billeder mails og andet. Det koster 7 kr om måneden!!!!!
Ærgrer mig over at jeg ikke gjorde dette for flere år siden.
Jeg har betalt den stille og roligt øgede pris i blinde uden at forholde mig til om Jubii er pengene værd. Det være hermed gjort!!!

19 mars 2023

Hej,

Vores spamfilter Udvikler sig automatisk hele tiden for at kun fange faktisk spam, og ikke legitime beskeder tilsendt til brugeren.
Denne balancehandling betyder, at i nogle få tilfælde vil spam beskeder komme igennem, eller spam afsendere rammer en metode, der i øjeblikket ikke er blokeret af vores spamfilter. Det er en konstant kamp imellem Mailudbydere og Spam afsendere.
En anden faktor der kan påvirke hvor meget spam volumen man modtager (og derfor statistisk større chancer for nogle ryger igennem et spamfilter), er hvor eksponeret din mailadresse er på det større internet – Altså om den har været brugt på sider der har haft databrud eller lignende.
Hvis du har oplevet en konstant mængde spam over den tidsperiode der er de sidste par år som du her beskriver, lyder det desværre som at være en særligt eksponeret mailadresse. Vi har observeret spam bølger der har ramt brugere nogle få gange, så som den bølge vi har bekæmpet her i februar, men intet der kan sammenlignes med en konstant mængde, som du her beskriver.
Hvis en brugers mailadresse er særligt eksponeret over for spam, anbefaler vi dem at de forsøger at lave filtre imod spam i overensstemmelse med artikler vi har om filtre inde på vores support side.
Særligt er det en god ide at lave filtre imod emnefeltet, da spam afsendere kan snyde med afsender feltet.

Vi er kede af at høre at du nu siger farvel til Jubii Mail, og at grunden inkluderer prisen på vores abonnement. Vi er dog nødt til at have et prisleje, der tillader os at både fortsætte med at udvikle denne mail så godt som vi muligt, og yde service på et højt niveau.

Vi ønsker dig dog alt det bedste fremover, da vi ikke kan tilbyde de vilkår du søger.

Noté 1 sur 5 étoiles

Har også haft Jubii i mange år

Har også haft Jubii i mange år , men den pris stigning finder jeg en anden udbyder

19 mars 2023

Hej,

Vi er kede af at høre at du nu siger farvel til Jubii Mail, og at grunden er prisen på vores abonnement. Vi er dog nødt til at have et prisleje, der gør at vi kan fortsætte med at udvikle denne mail service så godt som muligt, og yde service på et højt niveau.

Har haft min mail i over 20 år

Har haft min mail i over 20 år. Og betalte gladeligt 29,- som I startede ud med for at få fjernet reklamerne. MEN 414,- pr halvår og der er squ stadig reklamer, når man logger ind via webmail, det er ikke i orden.

Når vi så er to i husstanden, der har mail hos jer, bliver det 1.656 om året for at have to mailadresser!?!?!

Hej,

Vi har øget prisen, så vi kan holde tjenesten åben og fortsat udvikle den yderligere som en premium og annoncefri email.

Prisen på Jubii mail fra 10. januar 2023, som du rigtigt nok påpeger, er 69 kroner om måneden, 414 kroner for seks måneder eller 799 kroner for et år.

Jubii Mail skal være en reklamefri mailservice med fremragende support, og som ikke bruger data hentet fra kundernes indbakker til kommercielle formål. Dette betyder, at vi er afhængige af betaling for tjenesten.

Angående det faktum at der er reklamer på login siden, er dette noget vi er ved at arbejde med.
Vi har i November sendt en mail til vores brugere der fortæller at vi sigter efter at have login siden, og derfor hele jubii mail, fri for reklamer mod udgangen af 2023.
Vi skal blot have færdiggjort partnersamtaler, før dette kan lade sig gøre.

Imidlertid forstår vi din frustration angående denne pris, men vi er dog nødt til at have et prisleje, der tillader os at både fortsætte med at udvikle denne mail så godt som vi kan, og yde service på et højt niveau.

Vi håber at fortsætte med dig som kunde og vil gøre, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds!

Hvad pokker tænker i på

Hvad pokker tænker i på, ikke engang smør har set så store stigninger som dem i præsentere for os.
Ønsker I at vi skal forsvinde eller hvad er grunden til disse stigninger?

Klaus

Hej,

Prisen på Jubii mail fra 10. januar 2023, som du rigtigt nok påpeger, er være 69 kroner om månedenm, 414 kroner for seks måneder eller 799 kroner for et år.

Vi forstår din frustration, og ønsker ikke at drive nogle væk fra Jubii med disse pris ændringer, men vi er ultimativt nødt til at holde ved det hvis vi skal kunne fortsætte med at yde et niveau af service over for vores kunder som vi er tilfredse med.

Griskhed

Hvad har Jubii gang i?
Det er så dårligt at bondefange gamle kunder på den måde. Prisstigninger af en anden verden.
Jeg håber en anden udbyder fanger den kollektive utilfredshed, og laver et setup for gamle Jubii-kunder.
Det bedste det kunne ske, var en kollektiv udmeldelse!!!

Hej

Vi er kede af at høre at du siger farvel til Jubii Mail, og at grunden inkluderer prisen på vores abonnement. Vi er dog nødt til at have et prisleje, der tillader os at både fortsætte med at udvikle denne mail så godt som vi muligt, og yde service på et højt niveau.

Noté 1 sur 5 étoiles

Det behøver ikke at være gratis

Det behøver ikke at være gratis, men det her stikker jo helt af...over 800 kr!?
Med den ublu pris stigning er der tilmed stigning af spam mails... 🤔

Det er ikke godt nok jubii.dk

13 mars 2023

Noté 1 sur 5 étoiles

Så er jeg også hoppet fra

Så er jeg også hoppet fra, det er simpelthen blevet alt for dyrt.
Farvel siger jeg efter mange år

13 mars 2023

Hej,

Vi er kede af at høre at du nu siger farvel til Jubii Mail, og at grunden er prisen på vores abonnement, men vi er dog nødt til at have et prisleje, der tillader os at både fortsætte med at udvikle denne mail så godt som vi muligt, og yde service på et højt niveau.

Uovertruffen god Service

Jeg mødte en service på et niveau jeg ikke mindes at have mødt før andre steder, og usædvanlig venlig og hjælpsom medarbejder som jeg her blev mødt af.
Kort og godt en Serviceniveau som andre kunne lære af, og som Jubii kan være stolt af.

13 février 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Fra 0,- til 414,- Så farvel og tak!

Fra 0,- til 414,- pr. halve år. Det har jeg ikke lyst til at betale. Så nu har jeg sørget for at flytte kontakterne fra Jubii mailen over til en gratis. Jeg har aldrig haft spam før, at jeg fik Jubii, så har på fornemmelsen, at de har fået penge for at sælge éns email adresse. Det spam jeg fik, kom fra Kina og Indien.

Min Jubii konto lukker i morgen tirsdag d. 14. februar. Jubiiiii! 😘

22 novembre 2022

Hej,

Hvis man dog oplever at man stadig er ramt af spam, må man meget gerne henvende dig til os, enten telefonisk eller via vores sags system, og vi vil i så fald stå klar til at assistere med din problemstilling.

Ydermere er en af grundende til at vi har et abonnements betalt service, at vi ikke sælger brugeres data og derfor ikke tjener penge på denne måde.

Noté 1 sur 5 étoiles

Tag jer nu sammen jubii.dk !!

Tag jer nu sammen jubii.dk !!! I skriver at priserne stiger øger prisen, så I kan holde tjenesten åben og fortsat udvikle den yderligere som en premium og ANNONCEFRI email. Her GLEMMER I SÅ BARE LIGE AT FÅ STYR PÅ JERES SPAM....For hold da kæ....hvor bliver man bombarderet med over 20 spam mail om dagen!!! Med de MEGET høje prisstigninger burde I dæleme kunne gøre det bedre!!! Jeg har også været med helt fra starten af og fordi jeg IKKE vil af med min personlige email må jeg betale den uhørte høje pris !!!!Måske der er nogen der kan fortælle hvordan man beholder sin email men kommer ud af kløerne på jubii.dk?????

11 février 2023

Hej,

Vi forstår din frustration, og ønsker ikke at drive nogle væk fra Jubii med disse prisændringer, men vi er ultimativt nødt til at holde ved det hvis vi skal kunne fortsætte med at yde et niveau af service over for vores kunder som vi er tilfredse med.

Noté 1 sur 5 étoiles

Har opsagt mit jubii mail abdomenet for dyrt

Jeg har været kunde i +15 år og haft en udmærket e-mail lige indtil jubii blev solgt til en udenlandsk virksomhed. Kort efter begyndte priserne at stige og
vi er på få år gået fra at betale gæt 200 kr om året til at betale ca 799 kr om året og så er drift stabilitet og service oven i købet blevet dårligere.
Jeg har derfor afmeldt min mail og stoppet betaling.
Det er kun en penge maskine for de nye ejere intet andet og den skrue har ingen max setting.
Det er en og skær udnyttelse af et familie navn for at berige sig selv og burde forbydes.

Pris nivou er totalt ude af trit med virkeligheden.
Eks kan man få gratis e-mail andre steder som virker bedre eks hos jubii så som gmail.
Så at betale 799 for en mail hos jubii er jo som at trække penge ud i wc'et.

Stik mig domænet xxxxx så skal jeg lave en fond og drive mail systemet så alle kan få deres mail for eks 10-20 kr om året.

NEJ TAK til jubii's copy/paste begrundelse som mange får når de har lavet et review af jubii her på trustpilot.

7 février 2023

Hej,

Vi beklager hvis vi giver lignende/identiske svar på nogle af vores henvendelser omkring de samme emner. Vi gør dette fordi disse henvendelser havde de samme svar.

Tarveligt!

414,- pr. halvår siger ALT - for hvad?! ØV ØV.
Pengemaskine tjaa...det er der så meget der er, men det her er langt over grænsen.
Har uoverskueligt mange steder der skal rettes når jeg skifter mail - det er sgu tarveligt!
Patrick fra support sætter ord på: Manglende reklameindtægter er årsagen - der kan simpelthen ikke være udgifter for over 800 kr./år for at administrere min mailkonto.
Udueligt SPAM-filter.

5 février 2023

Hej

Vi har oplevet at en del af vores brugere har modtaget en større mængde spam i perioden slut-Januar til start-December. Denne spam bølge har vi modkæmpet ihærdigt siden den begyndte, og vi begynder at se baseret på mængden af spam der går i vores system, samt dalende mængde henvendelser omkring spam, at vi er ved at have løst det problem.

har nu på dag 3 ventet 36 min

har nu på dag 3 ventet 36 min. som nummer 1 i køen. "opgav igen"
kan se mit abonnement er steget hver gang jeg får nyt dankort NR. startet med at betale 29kr halvårlig så nyt kort 48 kr halvårligt nyt kort 294 halvårligt nu med nyt kort igen. 414 kr. har skiftet til morsilla firefox for mange år siden. så hvad betaler jeg for og hviofor kan i ikke kontaktes??

31 janvier 2023

Hej Jesper,

Vi er meget kede af at høre at du har været ramt af gentagne lange køer når du har forsøgt at kontakte Jubii Mail over telefonen.

Vi vil meget gerne følge op med dig omkring din problemstilling, men vi har ikke nogen kontaktinformation til dig.

Hvis du har mulighed for at oprette en anmodning blandt vores skriftlige henvendelser på:
Hvor du i overskrift feltet skriver "Jesper - Trustpilot" og i beskrivelsen oplyser os et telefonnummer, vil vi vende tilbage til dig snarest for at kunne hjælpe dig med din problemstilling.

Med Venlig hilsen

Noté 1 sur 5 étoiles

Magen til bondefangeri skal man lede…

Magen til bondefangeri skal man lede længe efter. Har været kunde siden jeg for mange, mange år siden oprettede min første mailadresse …..@get2net.dk, og den har jeg benyttet alle årene fra Telenor over Cybercity og endelig til Jubii. Først var den gratis, men så begyndte Jubii at forlange penge for tjenesten… MEN EFTER SALGET TIL NORGE er det da gået helt og aldeles bananas…. Føj, siger jeg bare for en pengegriskhed.
Jeg behøver ikke få samme standardsvar retur, som andre har modtaget fra Jubii teamet…jeg skulle mene, at med vores halvårs indbetaling på fremover (så længe, det holder) på 414kr, at der var medarbejdere nok til at give et personligt svar….
Overvejer du at blive kunde….SÅ HOLD DIG VÆK….. Vi gamle ville være løbet skrigende bort, hvis ikke det var så besværligt at skifte….

31 janvier 2023

Hej,

Prisen på Jubii mail er som du rigtigt nok påpeger, 69 kroner om måneden, 414 kroner for seks måneder eller 799 kroner for et år.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg forstår bare ingen ting

Jeg forstår bare ingen ting, er de ude på at miste alle deres kunder med endnu en voldsom pris stigning?

Jeg har min mail tilbage fra get2net tiden så det er rigtig mange år nu, men må sige nu er det nok 800kr om året for ingen ting? først var det gratis, så 10kr md nu 69kr md.....det giver bare ingen mening..

Kik på gmail, til 79kr md. for man 2TB plads ja du hørte rigtigt 2 Terabytes, hos jubii hæver de den til hele 15GB???? hvilket er det samme du får hos gmail til 0.00kr,- md???

Har set deres standard svar til kunderne herinde hvilket er dybt til grin, den med du kan vælge at betale 414 eller 799 halv/hel årigt, de får det til at lyde som om det er et tilbud men comeon 414/6=69kr?? tænk må jeg virkelig få lov til at betale for et halvt år til samme pris man giver per måned??? tag jer sammen, og den årlige betaling der spare man hele 2.5,-kr per md.....glem det.....

Og reklamefri skulle den ikke allerede have været reklamefri da priserne steg med 500%?

Og den med at de fleste kunder kan se fornuften i disse stigninger må i længere ud på landet med, Danskerne er ikke dumme nok til at blive i en grådighedskarrusel, jeg er selv snart færdig med min overflyttelse til anden udbyder, det har taget noget tid men kan endelilg snart se mig fri for jubiis bondefangeri.

Og man kan vist roligt sige at trustpilot taler sit tydelige sprog om at langt de fleste nok ikke lige er så forstående som i går og siger herinde....

19 janvier 2023

Hej,

Vi øger prisen, så vi kan holde tjenesten åben og fortsat udvikle den yderligere som en premium og annoncefri email. Udover de generelle prisstigninger i samfundet der har ændret vores situation, stræber vi efter at man i fremtiden vil også vil kunne se, at annoncering vil blive fjernet fra alle sider på Jubii, da vi mener, at abonnementer er en mere fremadskuende og forudsigelig model for denne type online-tjenester.

Prisen på Jubii mail fra 10. januar 2023 vil være 69 kroner om måneden. Fra næste år kan du også vælge at betale 414 kroner for seks måneder eller 799 kroner for et år.

I forbindelse med denne ændring øger vi lagerpladsen på din postkasse fra 10 GB til 15 GB fra d. 1. December. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at postkassen bliver fyldt op.

Jeg forstår, at dette kan opleves som en større ændring, og samtidig registrerer jeg, at de fleste af vores kunder forstår dette.

Noté 1 sur 5 étoiles

Norsk begærlighed uden grænser...

Jubii´s mailboks er steget med 40% pr måned, på en i forvejen alt for dyr mailboks.

Nu forlanger de Norske ejere Dkr 69,- for hver eneste måned fremover, hvor den førhen kostede Dkr 49,- pr måned, som også var for dyrt.

Jeg vil garanterer alle jer blivende kunder for, at de bliver ved med at skrue på prisskruen, så længe de kan se at der komme flere penge i kassen, for begærlighed kender ingen grænser...

De lever nemlig højt på, at det er meget besværgeligt at skifte mailadresse, med alt der hører med, så bare så mange af malkekøerne bliver i stalden, at bundlinien vokser, så er der ingen grænser for, det de vil forlange for deres produkt, og de bliver ved, indtil ballonen springer..

De påstår det skyldes omkostninger, og at hovedparten af malkekvæget forstår og accepterer den hampre forhøjelse, det kan de ikke dokumentere, for det er løgn og latin, møntet på de naive..

Men NOK ER NOK, Jeg er næsten færdig med at skifte til en ny mailadresse, så må de finde en anden malkeko at tørre deres Norske begærlighed af på, og jeg kommer aldrig tilbage..

Find jer ikke i det, skift, selv om det er besværgeligt, man sparer mange penge på den måde...

12 janvier 2023

Noté 1 sur 5 étoiles

Mit Nytårs fortsæt er at tage mig sammen og opsige min abonnement hos Jubii

Har været kunde siden cybercity og er blevet ved udelukkende grundet besværet med at skifte mail adresse og fordi mailen kom direkt i outlook på min PC som kører på en forældet Windows styresystem. For to år siden var det slut med at mailene kom ind i Outlook med begrundelse fra Jubii at mit styresystem var forældet. Jeg er ved at opsige min abonnement hos Jubii. Prisstigning for Jubii tjeneste har været voldsomt! Der er en masse reklamer på forsiden af mail login side, inklusiv store banner reklamer - reklame fri er det ikke. Af og til kommer der bølger af spam som ikke bliver filtret ud over tid selvom de kommer i Spam folderen. Det er alt for mange penge at betale for en service som ligner de store gratis tjenester som Hotmail og Gmail.

7 janvier 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus