Köpte en snöslunga som inte uppfyllde mini mini kravet för vad den var den skulle leverera. Lämnade inde och fick bara svar efter ett par veckor att den fungerar. Frågade då efter hur de... Voir plus
Jag gillar varuhuset i Arninge, men konceptet: köp och hämta efter två timmar är trasigt. Det tog 10 dagar att få produkten trots att varorna finns i varuhuset. Enligt kundtjänst beror det oftast på... Voir plus
Varierande kvalitet på Julas produkter, men inga problem att reklamera dåliga produkter: rakapparat Remington X5 slutade fungera efter 5 månader. Fick en ny, men erbjöds inte skriva någon recension, k... Voir plus
- Magasin d'outillage
- Vendeur de machines de construction
- Magasin de bricolage
- Magasin général
- Quincaillerie
- Magasin de matériel de cuisine
Informations provenant de diverses sources externes
Ett stort sortiment av arbetskläder, handverktyg, maskiner, el, VVS, bygg, trädgård, transport, fritid, elektronik och hushåll. Allt för hemmafixare och proffs.
Tyvärr är GARANTIN hos JULA endast på…
Tyvärr är GARANTIN hos JULA endast på papper. Inget som accepteras när man reklamerar p g a dåliga produkter. Köp inte i deras butiker.
Att man kan i lungn och ro kan handla…
Att man kan i lungn och ro kan handla hemifrån och hämta senare Perfekt
I Lördags fick jag hem en pumptermos …
I Lördags fick jag hem en pumptermos från Jula ! Betalade för hem leverans med PostNord … Tar upp kartongen som var placerad utanför min lgh ! Det bara RASSLAR…. Termosen är i små molekyl bitar. Upptäcker att den som packar varor borde gå kurs hur fa… man packar.. termosen låg löst i sin kartong.. med lite löst papper som stöd ? 😱😰🤢☹️😤 skärp er.
Smidigt
Smidigt att kunna beställa till bra pris när man har långt till varuhus.
Enkel hantering.
Mycket ojämn kvalitet
Mycket ojämn kvalitet gör att det butiken bör undvikas. Köpte exempelvis avfallspåse 30l i 20 pack med knythandtag. Påsarna var supertunna, ohållbara och hade ofta trasiga knythandtag. Värdelöst!
Handlat mycket hos Jula alltid nöjd
Handlat mycket hos Jula.
Alltid bra service och prisvärda varor👍👍👍👍👍
Köp inte grovdamsugare Dewalt med…
Köp inte grovdamsugare Dewalt med artikelnummer:015478
Tyvärr fruktansvärt dålig effekt, klarar inte ens av att suga upp sågspån...
Sista minuten på bra bockar
Markis köpt av Jula.
Köpte markisen av Jula för tre år sedan, idag har ställningen av metall den hänger i rostat, så tvungen att slipa och måla.
Undermålig produkt och undermålig service
Lämnade inde och fick bara svar efter ett par veckor att den fungerar.
Frågade då efter hur de verifierat att den fungerar bortset från att skoveln snurrar när man sätter i sladden.
För att göra en lång historia kort.
Slutade det med att de hänvisade till Arn.
Handlar inte på Jula längre alls
Enkelt och bra alternativ
ALLA STJÄRNOR I VÄRLDEN till unga…
ALLA STJÄRNOR I VÄRLDEN till unga tjejen som jobbar på jula Växjö ikväll 19/3. Toppen service och problemlösare.
Rätt tjej på rätt plats 👍👍👍
Enkelt och bekvämt
Mycket enkelt att handla och betala via nätet, sen är det bara att åka ner till Jula och hämta ut varan🙏
Väldigt seg leverans.
Beställde två saker
Några från jula och några från ett annat ställe den 24 feb.
den 25 hade jag saker från det andre bolaget. Idag är det den 2 mars och jag har ännu inte fått några saker från jula. =(
Den 27 fanns varorna på Värnamo terminal och stannade där till 3 mars
Skriver här när det begränsas att ge…
Skriver här när det begränsas att ge omdömen på de produkter man köpt.
Har varit nöjd kund i många år men tyvärr har Jula förändrats till det sämre gn åren, mindre och dyrare sortiment, egna Meec produkter med alltfler och alltmer ojämn och undermålig kvalitet, rent hobbyskräp säljs som fullgoda produkter, allt börjar mer likna Biltemas fula filosofi.
När de begränsar möjligheten att ge egna Jula-omdömen, sänker Jula sig själva för sin egen visshet att förbättra sig.
Det Positiva är att de också har bra produkter och kampanjer, både egna och vissa märkesvaror, men det sistnämnda krymper,
Kampanjer behövs annars det inte så lönsamt att handla.
Reservdelar finns knappt och om det finns blir det oftast fel.
Men inget ont över personalen som trevlig och hjälpsam, ja i den mån de finns när det verkar som Jula vill hålla ner lönekostnader samtidigt öka sina vinster.
Slutligen så bonus är ju positivt!
Hoppas Jula läser detta själva..
Om de nu vill förbättras?
Tack ändå genom åren!
Köpte en luftluft värmepump på kampanj
Köpte en luftluft värmepump på kampanj. Gjorde det mesta jobbet själv runt installation, markställning klar,borrhålet klart. Pratat med min installatör när jag skulle hämta luftluften. Han ville ha 2000 ink Rot..
Jag va tvungen att ta Inselo !!!!
Dom va här 1 h och tar 5300kr ink Rot.
Helt sjukt!!! Köp ingen luftluft hos jula!!!
Har försökt ringa kundtjänst i 4 dagar…
Har försökt ringa kundtjänst i 4 dagar kommer fram till val. Sen blir det avklippt. Dåligt fixa telefonen .
Har nu skrivit 4 gånger till kundtjäns
Har nu skrivit 4 gånger till deras kundtjänst med frågor om lufl-luft värmepumpar. Har aldrig fått något svar! Verkar som att ingen har kunskapen eller viljan att besvara frågor om dessa. Frågorna har varit både tekniska och installations frågor. Främst då varför bara Inselo? Dyra och finns inte i min närhet.
Extremt dåligt bemötande på Jula i…
Extremt dåligt bemötande på Jula i Kungens Kurva. Kassapersonalen uppträdde mycket otrevligt, konfronterade kunder och kontrollerade väskor på ett aggressivt och obehagligt sätt. När detta togs upp med butikschefen visade han inget ansvar eller intresse för situationen. Helt oacceptabelt kundbemötande.
En savoir plus sur les différents types d'avis.