Julemaerket.dk Avis

TrustScore 2 sur 5

1,8

jeg har haft et ophold derhenne og det stinker sygt meget. De voksne holder ikke deres løfter, bryder regler de siger vi ikke selv må bryde, og har flere dage derhenne været sulten næsten hele dagen d... Voir plus

L'entreprise a répondu

En god sag men totalt umoralsk markedsføring Når man framelder tigger mails fortsættes på SMS, hvor man oven i købet skal betale gebyr for at framelde og så bliver man alligevel kontaktet telefoni... Voir plus

Har selvfølgelig købt årets julemærke, for det går til et virkelig godt formål. MEN har ikke skrevet mit telefonnr. på bestillingen (kun 8 nuller). For sidste år blev jeg bombarderet med telefonopri... Voir plus

1. Services publics & locaux

Informations provenant de diverses sources externes

Hvert år får ca. 1.000 børn i alderen 7-14 år hjælp til at tackle trivselsproblemer som mobning, ensomhed og lavt selvværd på de fem Julemærkehjem.

Bas

TrustScore 2 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Julemærkehjemmet gør det godt

Julemærkehjemmet gør det godt!
Derfor støtter jeg julemærkehjemmet hele året.

28 avril 2019

Réponse de Julemaerket.dk

Tak for de rosende ord - og for at du er med til at gøre en forskel for børn, der har det svært.

Vi bør alle hjælpe

Jeg synes, det er forkasteligt, at Julemærkehjemmene ikke får støtte fra det offentlige. Det kunne være, at offentlig hjælp ville være billigere på længere sigt. Det er sørgeligt at så mange unge mennesker har brug for denne hjælp. Jeg synes, det er vigtigt, vi alle hjælper, når ikke det offentlige vil.

27 décembre 2018

Réponse de Julemaerket.dk

Vi modtager ca. 4,7% i offentlig støtte og er derfor helt afhængig af bidrag fra private, virksomheder og fonde og loger. Tak for at du er med til at hjælpe udsatte børn.

Til Julemærkehjemmene.

Til Julemærkehjemmene.

Jeg synes, det er en stor skam, at det i år har været noget bøvlet at kunne købe julemærkeark mv, grundet nedlæggelsen af Posthusene - og derfor er gået forgæves til de steder, der har forhandlet især det perforerede julemærkeark. Dog har jeg købt flere af andre "udgaver", i år, heraf brugt til julekort, men jeg har partout villet have fat i ovenævnte juleark - og naturligvis via Hjemmesiden: Julemærkehjemmene. Har hermed bestilt og betalt blandt andet ovenævnte juleark :-). Det gøres fremadrettet :-)
Jeg ved, der gøres en stor indsats - og gennem mange år. Min egen far har været på julemærkehjem som dreng, og det er tilbage i slut 1930´erne og start 1940´erne.
Grundet det noget lave offentlige tilskud til Julemærkehjemmene er det dejligt at erfare, Hjemmesiden er ligetil og imødekommende. Held og lykke med det fortsatte store arbejde, der lægges i dette.
Glædelig jul og et godt nytår 2019.
Mange hilsener
Pia
En, som selv gør en forskel for andre

22 décembre 2018

Réponse de Julemaerket.dk

Tak for at du deler din oplevelse - og for din støtte. Vi er allerede nu i dialog med forhandlerne af Julemærket, så vi kan sikre at de forskellige ark af Julemærket er tilgængeligt i så mange butikker som muligt.
Og så arbejder vi selvfølgelig løbende på at gøre vores netbutik endnu nemmere.

God sag at støtte.

Har både købt fysisk julemærke, e-julemærke og pin.
Jeg synes det er en rigtig god sag at støtte.

22 décembre 2018

Réponse de Julemaerket.dk

Tak for din støtte til børnene på Julemærkehjemmene.

Har selvfølgelig købt årets julemærke

Har selvfølgelig købt årets julemærke, for det går til et virkelig godt formål.
MEN har ikke skrevet mit telefonnr. på bestillingen (kun 8 nuller). For sidste år blev jeg bombarderet med telefonopringninger og mails. Det frabeder jeg mig venligst denne gang.

14 décembre 2018

Réponse de Julemaerket.dk

Tak for din støtte! Vi beklager, at vi har været til gene, det har absolut ikke været vores hensigt. Du er altid velkommen til at kontakte os, så registrerer vi, at du ikke ønsker at blive kontaktet.

Alle børn skal ha' det godt!

Alle børn har ret til en god og tryg opvækst - det nytter hvis vi alle sammen hjælper :-)

11 décembre 2018

Réponse de Julemaerket.dk

TAK for din hjælp, sammen kan vi gøre vores bedste for at give børnene en god barndom.

Hjemmesiden er flot

Hjemmesiden er flot, praktisk og nem at bruge.
Nemt at handle på.
Købt julemærker, opskriftsbøger og andet.
Giver rigtig meget information om de udfordringer som mange børn har i den verden vi alle er en del af.
Så jeg støtter julemærkefonden fast og lidt ekstra til jul.
Været på besøg på julemærkehjemmene og fået rundvisning af børnene.
SÅ GODT!
En ven.

10 décembre 2018

Réponse de Julemaerket.dk

TAK for de rosende ord og for din støtte.

Det er rigtig let at støtte Julemærket…

Det er rigtig let at støtte Julemærket med et valgfrit beløb, og endda ved at benytte Mobilepay kan man få fradrag for sit bidrag. Man skal blot tilmelde sig Donationer i Mobilepay app'en så sker det automatisk via NemId.

30 novembre 2018

Réponse de Julemaerket.dk

Hej Lene - 1.000 TAK for din støtte. Vi er glade for, at du synes, det er nemt.

Nem måde at købe julemærker

Nem måde at bestille og få leveret årets julemærkeprodukter. Samtidig støtte til engod sag

30 novembre 2018

Réponse de Julemaerket.dk

Hej Carsten - STORT tak. Vi er glade for, at du synes om vores netbutik. Vi arbejder løbende på at finde nye, spændende produkter.

God oplevelse og skøn hilsen til sidst

God oplevelse og mange produkter at vælge i mellem og det er nemt at navigere rundt på siden.
Men det bedste er hilsnen fra den søde pige efter endt køb.
Gør mig varm og hjertet..

26 novembre 2018

Réponse de Julemaerket.dk

Hej Suss. TAK for at du deler din oplevelse med os. Du er med til at gøre en STOR forskel for børn, som pigen, der siger tak!

Jeg har kun positive oplevelser med…

Jeg har kun positive oplevelser med Julemaerket.nu. Jeg støtter hvert år i form at køb af deres julemærker, gavemærker, postkort og hvad der ellers lige frister. Jeg tror og håber på, at pengene går til julemærkehjemmene og at børnene får den hjælp og støtte de har brug for.

24 novembre 2018

Réponse de Julemaerket.dk

Hej Havmad - ja, pengene går til børnene. Takket være din - og andres støtte, kan vi hvert år hjælpe ca. 1.000 børn, der har det svært.

Falske løfter

Julemærkehjemmet påstår at give børn og unge selvtilliden tilbage. Da jeg selv gik der, på fjordmark, lærte vi ikke andet end at holde sammen.
Pædagogernes niveau er så lavt, at jeg kun så en af dem smile en enkelt gang, udover det falske smil de alle havde på, når forældrene var på besøg. Der ud over er maden vildt kedelig og ensformig.
Hjemmet havde et skema, hvor der krydses et felt af for hver ny doner. For hver 100. doner kom man på tur. Dette gav motivation til at skaffe donere blandt hele familien. Det virker ok, men hver måned modtager alle et "tiggebrev" hvilket er vildt irerterrende.
Ensformig mad, surt personale og deres trang til at malke så mange penge ud af folk, gør at jeg virkelig ikke kan anbefale at spilde penge på dette.

7 décembre 2016

Fantastisk!!

Intet mindre end fantastisk! Ingen slinger i valsen, og pengene går til de 4 julemærkehjem i Danmark, som virkelig har brug for støtten. Et ophold på 10 uger koster pr barn 65.000 kr, så der er virkelig brug for økonomisk støtte, så flere børn kan få et tiltrængt ophold :-)

25 octobre 2016