Vi bestilte nye vinduer og døre til hele huset. Vi fik en super betjening trods flere ændringer undervejs, men Anna hos JVK var super imødekomne og hjalp med det hele. (uden brok 😃👍) Samarbejdet... Voir plus
Lisez les avis des autres
God service og god tømrer tilknyttet firmaet. Der var nogle enkelte misforståelse som hurtigt blev rettet så kan kun anbefale at bruge JVK
L'entreprise a répondu
Fine kvalitet’s vinduer, men dårlig til at kommunikere med kunderne. Man får ingen respons på betaling af vinduer, ingen kvittering eller noget, man skal selv henvende sig for af få noget af vide. Det... Voir plus
L'entreprise a répondu
Min nye værkstedsdør blev bestilt via hjemmesiden, suppleret med et par afklarende spørgsmål via telefon. Flink og særdeles kapabel mand. Døren ankom nøjagtig på den aftalte dag, med telefonisk varsel... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Jydsk Vindueskompagni Aps forhandler dansk producerede vinduer og døre af høj kvalitet. Alle produkter vi forhandler er DVV godkendte. DVV er en kvalitets- og garantiordning for facadevinduer og yderdøre, der er en ekstra sikkerhed for private kunder. Læs mere på www.dvv.dk.
Coordonnées de contact
Industriparken 12, 7400, Herning, Danemark
- 70 10 90 99
- jvk@jvk.dk
- www.jvk.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Til SKRÆK og ADVARSEL
Til SKRÆK og ADVARSEL. Køb ALDRIG vinduer ved JVK, Jydsk Vindueskompagni og Kastrup Vinduet.
Alt gik galt!!!!
Indtil nu har vi fået skiftet vinduesrammer og glas 3 gange pga. fejl og mangler, og vi er stadig ikke nået i mål. Vi har haft besøg af Kastrup Vinduet 7 gange, hvor vi har måttet bruge feriedage.
Urenheder imellem termoglassene i alle vinduer i form af støv, stoffibre og sorte granulater (op til 3 mm. Størrelse). Nogle af vinduerne var der helt op til 80-90 stk. granulat mellem de 3 glas.
Selv om vinduer var lukkede kunne man lyse ind/ud ved karmene på alle vinduer. Piv utætte samlinger, så det blæste ind en hel vinter med et stort varmetab til følge. Vinduer justeret flere gange uden held. Sat 2 ekstra lukkebeslag på alle vinduer og 1 ekstra gummiliste.
Energiklasse A vinduer, men hvad hjælper det, når vinduerne ikke lukker tæt.
Udvendige og indvendige sprosser sidder skævt. Udvendige sprosser falder af. Nogle sprosser var for lange, så vinduer sad i spænd og ikke kunne åbnes. Andre sprosser var 1 cm. for korte.
Gummilister ved ruder var mørnede og smuldrede, så de måtte skiftes i 6 vinduer.
Redningsbeslag manglede i vinduerne.
Billeder i salgsbrochurer af vinduerne/profilerne svarer ikke til den vare, som Kastrup Vinduet og JVK leverer til kunden. Det fremgår endvidere af brochuren, at vinduerne er 100% dansk produceret, men ruder/glas er produceret i Polen. FALSK reklame.
Det generelle billede er desværre, at der skal rykkes flere gange både skriftligt og mundtligt for svar på vores forespørgsler, inden der sker noget.
Status i dag 1½ år senere er, at der stadig er støvfibre imellem glassene i en del af vinduerne. Kastrup Vinduet har den 17.4.2023 besigtiget ruderne, og vil sende en mand fra deres rudeproducent i Polen. Vi har skriftligt rykket for en status i sagen den 25.5.2023, men har stadig intet svar fået fra hverken JVK Jysk Vindueskompagni eller Kastrup Vinduet.
Hold jer således langt væk fra JVK og Kastrup Vinduet.
Status 11.10.2023. Vi har desværre stadig intet hørt i sagen fra hverken Jysk Vindueskompagni eller Kastrup Vinduet.
Utrolig dårlig service.
31. juli oprettede jeg en forespørgsel på en trappe og fik et svar, at man havde oprettet en sag nr 48760. En medarbejder ville kontakte mig med et tilbud. Jeg har 3 gange rettet telefonisk henvendelse og fået at vide, at jeg ville blive kontaktet samme dag af en medarbejder. Senest mandag den 4. september, og jeg er stadig ikke blevet kontaktet. Det er da virkelig den dårligste service, jeg nogensinde har været udsat for.

Réponse de Jydsk Vindueskompagni ApS
At man kan komme i kontakt med firmaet
At man kan komme i kontakt med firmaet. Adressen skulle ændres

Det hele kørte problemfrit
Det hele kørte problemfrit, både med hensyn levering og mont af dør.
Godt arbejde, Leif

Réponse de Jydsk Vindueskompagni ApS
Meget venlig og hurtigt betjening ,alt…
Meget venlig og hurtigt betjening ,alt er som det skal være.

jeg har kun godt at sige om JVK
jeg har kun godt at sige om JVK
- hurtig og effektiv betjening
- og vinduer af god kvalitet
men deres anbefalede håndværker endte med at få 10000 kr. + moms for en opmåling og 2 personer i 4 timer

Selve varen får topkarakter
Selve varen får topkarakter, men Leveringen får kun 1 stjerne - chaufføren fra fragtfirmaet, der leverede varen, kunne ikke håndtere en 18 m fragtbil!

Réponse de Jydsk Vindueskompagni ApS
Kvalitet og pris hænger sammen
Kvalitet og pris hænger sammen. Er rigtig glad for mine nye døre og vindue.

Réponse de Jydsk Vindueskompagni ApS
De bestilte vinduer og dør lever op til…
De bestilte vinduer og dør lever op til forventningen. Lang leveringstid. Vi fik først stillet levering i uge 24 i udsigt, da uge 24 var gået fik vi lovning på tirsdag/onsdag uge 25 og de ankom så først freda uge 25. Når man skal planlægge at være hjemme til modtagelsen, er det et kraftigt irritationsmoment at leveringen er så upræcis selv i dagene op til leveringen. Ellers et udmærket firma

Super kvalitet og service
Fik et godt tilbud på et mahogni vindue, ikke i standart mål.
Vi leveret vinduet før tid, og kvalitet er 100% i top.
Vi er yderst tilfredse.
Kan kun anbefales

God kommunikation
God kommunikation , hjælpsom med detaljer , god kvalitet og godt pakket ved levering. Pris ok. Bestiller sikkert igen.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.