Igennem mange år har jeg haft et godt samarbejde om min økonomi med Thomas Urfeldt. Vi hat et fortrolighedsforhold, som jeg sætter pris på, også om andre forhold end økonomi. Jeg har heller ikke lagt... Voir plus

L'entreprise a répondu
Jeg havde fået stjålet alle mine penge gennem et link jeg selvfølgelig aldrig skulle have klikket på. Processen med at lave indsigelse hos banken var let og overskuelig trods min paniske situation. Jy... Voir plus
L'entreprise a répondu
5 ud af 5 stjerner. Vi har lige har boligsnak med Patricia fra Jyskebank på Østerbro. Virkelig god til at forklare og meget overbærende med al skins spørgsmål. God til at forklare om Jyske Bank og der... Voir plus
L'entreprise a répondu
Havde møde med mine 2 rådgivere i Privatbank Afdeling. De var velforberedte kom med nye oplysninger og gav sig rigtig god tid til at komme rundt om alle hjørner i vores økonomi og lod der også være go... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bank for private og erhvervskunder - med alt, hvad du kan ønske af din bank. Du kan få personlig rådgivning om boligøkonomi, investering, formue og pension, når og hvor det passer dig. Her på siden svarer vi alle så hurtigt, vi kan. Venlig hilsen Jyske Bank
Vestergade 8-16, 8600, Silkeborg, Danemark
Demande des avis aux clients
Vi har altid været tilfredse med Jyske Bank. Overgik til dem i 2017.
Der er god service og dygtige medarbejdere.

Réponse de Jyske Bank
Der er altid god og venlig betjening af medarbejderne.

Réponse de Jyske Bank
Rigtig god, kundefokuseret tilgang, rådgivning og service.

Réponse de Jyske Bank
Professionel og personlig rådgivning med god evne til at sætte sig ind i vores behov og ønsker.

Venlig og kompetent medarbejder der hjalp mig 100%

Réponse de Jyske Bank
Aldrig noget som fungere med Jyske Bank. Fra hævekort til netbank til app. Inkompetente på alle fronter.

Réponse de Jyske Bank
Gode kompetente medarbejder ,der forstår og sætte kunden i centrum,,man ka altid få fat i en .

Imødekommende rådgivere og brugbar vejledning i øjenhøjde - TAK for det 👍

Réponse de Jyske Bank
Jeg har været kunde i Jyske Bank i mere end 30 år. Gennem en stor del af denne periode oplevede jeg banken som en samarbejdspartner, der lagde vægt på personlig rådgivning og et godt kundeforhold. Desværre er det ikke den oplevelse, jeg har i dag.
Over de seneste år har jeg oplevet, at den personlige kontakt er blevet erstattet af mere standardiserede processer, hvor der i mindre grad tages udgangspunkt i den enkelte kundes situation. Samtidig har jeg oplevet en stigning i gebyrer, uden at serviceniveauet har fulgt med.
Det, der i sidste ende fik mig til at skifte bank, var mit boligkøb. Jeg havde en betydelig egenfinansiering på over en million kroner, og en god indkomst. Alligevel ønskede Jyske Bank ikke at medvirke til finansieringen. Da jeg efterfølgende kontaktede andre pengeinstitutter, var vurderingen en helt anden, og flere banker tilbød uden forbehold at finansiere købet.
Jeg valgte derfor at skifte til en mindre sparekasse. Her oplever jeg en markant anderledes tilgang, hvor rådgivningen er personlig, dialogen er let tilgængelig, og der bliver taget sig tid til at forklare de økonomiske forhold på en måde, der skaber tryghed og tillid.
Det har bekræftet mig i, hvor stor betydning kompetent, og individuel rådgivning har. Set i bakspejlet ville jeg ønske, at jeg havde truffet beslutningen om at skifte bank tidligere.

Réponse de Jyske Bank
Velforberedte bankrådgivere som præsenterede et godt overblik over den fremtidige økonomiske situation ved pensionering.

Vores rådgiver.
Føler der er styr på tingene og giver sig altid tid til at rådgive og forklare tingene optimalt.

Réponse de Jyske Bank
Det aftalte møde foregik stille og roligt, således jeg hele tiden kunne følge med.
Jeg fik svar på mine spørgsmål.