Banner for Jyske Bank

Jyske Bank Avis

4 020
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Igennem mange år har jeg haft et godt samarbejde om min økonomi med Thomas Urfeldt. Vi hat et fortrolighedsforhold, som jeg sætter pris på, også om andre forhold end økonomi. Jeg har heller ikke lagt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde fået stjålet alle mine penge gennem et link jeg selvfølgelig aldrig skulle have klikket på. Processen med at lave indsigelse hos banken var let og overskuelig trods min paniske situation. Jy... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

5 ud af 5 stjerner. Vi har lige har boligsnak med Patricia fra Jyskebank på Østerbro. Virkelig god til at forklare og meget overbærende med al skins spørgsmål. God til at forklare om Jyske Bank og der... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde møde med mine 2 rådgivere i Privatbank Afdeling. De var velforberedte kom med nye oplysninger og gav sig rigtig god tid til at komme rundt om alle hjørner i vores økonomi og lod der også være go... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Banque

Écrit par l'entreprise

Bank for private og erhvervskunder - med alt, hvad du kan ønske af din bank. Du kan få personlig rådgivning om boligøkonomi, investering, formue og pension, når og hvor det passer dig. Her på siden svarer vi alle så hurtigt, vi kan. Venlig hilsen Jyske Bank

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(4 020)

1 404 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jyske Bank er vores bank. Vi har altid været tilfredse.

Vi har altid været tilfredse med Jyske Bank. Overgik til dem i 2017.
Der er god service og dygtige medarbejdere.

Kære Marianne

Hvor er det dejligt at høre, at I gennem årene har været godt tilfredse med vores service og faglighed, og at vi er "jeres bank". Det er vi utroligt stolte af - tusind tak for tilliden.

Vi ser frem til et godt samarbejde i årene der kommer. 😊
Sig - som altid - gerne til, hvis der er det mindste, vi kan hjælpe med.

Med ønsket om en rigtig dejlig dag til jer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Der er altid god og venlig betjening af…

Der er altid god og venlig betjening af medarbejderne.

28 juillet 2026

Kære Lene

Stor tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Hvor er det dejligt at læse, at du gang på gang oplever god og venlig betjening - det er lige sådan, vi ønsker det skal være, når du møder os. 😊

Jeg vil ønske dig en rigtig dejlig dag!

Super god rådgivning

Super god rådgivning

Kære MKJ

Tusind tak fordi du ville give dig tid til at anmelde os her på Trustpilot - det er vi rigtig glade for. Dejligt, du ville give os 5 stjerner med afsæt i vores rådgivning.

Du er altid meget velkommen igen.
Hav en rigtig dejlig dag! 😊

Kære Hanne

Tusind tak for din anmeldelse og for dine fem stjerner.
Vi er rigtig glade for, at du ville give dig tiden til at anmelde os og dele din oplevelse.
Skønt, du oplever venlig professionalisme fra os - sikke en fin beskrivelse. Det er lige sådan det skal være 😊

Sig endelig til, hvis der er andet, vi kan gøre for dig.

Med ønsket om en rigtig dejlig dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service og rådgivning

Rigtig god, kundefokuseret tilgang, rådgivning og service.

Kære Casper

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det er rigtig godt at høre, at vores tilgang til rådgivning giver værdi for dig - så er vi også glade.

Sig endelig til, hvis der er andet, vi kan gøre for dig - så er vi her. 😊

Rigtig god dag til dig til dig!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super behagelig og kompetent medarbejder

Hurtig og præcis respons

3 août 2026

Kære Lene

Tusind tak for din anmeldelse og for de fem stjerner!
Hvor er det dejligt at høre, at vores medarbejder har ramt plet i forhold til det, du havde behov for - det er lige sådan, vi ønsker det skal være for dig som kunde. Tak for at dele det med os.

Du er altid velkommen igen! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel og personlig rådgivning…

Professionel og personlig rådgivning med god evne til at sætte sig ind i vores behov og ønsker.

3 août 2026

Kære Vibeke

Tusind tak for din anmeldelse og for de fine ord.
Det er dejligt at høre, at vores rådgivning gav mening og værdi for jer - det er vores fornemste opgave. 😊

Vi vil se frem til at byde jer velkommen igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig og kompetent medarbejder der…

Venlig og kompetent medarbejder der hjalp mig 100%

Kære Anni

Hvor er det dejligt at høre, at vores medarbejder hjalp dig hele vejen. Det er lige sådan det skal være, at være kunde her hos os. Tak for din tillid til os, og for dine fem stjerner her.

Jeg vil ønske dig en rigtig dejlig dag. 😊

God og relevant rådgivning

God og relevant rådgivning
Gode kunde løsninger

2 juillet 2026

Kære Allan

Mange tak fordi du ville give dig tid til at lægge vejen forbi Trustpilot - det sætter vi stor pris på.
Det er rigtig godt at høre, at vores rådgivning kom godt omkring dine ønsker og behov!

Sig endelig til, hvis der er andet, vi kan gøre for dig. 😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Aldrig noget som fungere med Jyske…

Aldrig noget som fungere med Jyske Bank. Fra hævekort til netbank til app. Inkompetente på alle fronter.

2 août 2026
Avis spontané

Kære Josefine,

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig beklageligt at læse, at du har haft så dårlige oplevelser med både kort, netbank og app. Og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi vil meget gerne forstå, hvad der er gået galt, og om der er noget, vi kan hjælpe med at få løst. Du er velkommen til at kontakte os på telefon nr. 89 89 89 89.

Bedste hilsner Susanne

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode kompetente medarbejder ,der…

Gode kompetente medarbejder ,der forstår og sætte kunden i centrum,,man ka altid få fat i en .

2 août 2026

Kære Robert

Tusind tak for din varme anmeldelse og fordi du ville give os fem stjerner. Det er dejligt at høre, at du kan mærke, at vi gør os umage med at sætte dig i centrum, og at du får en god og solid rådgivning.

Du er altid velkommen igen - både på telefon, online eller i vores lokaler. 😊

Orienteringen.

En rigtig god og fyldestgørende gennemgang af vores situation.

28 juillet 2026

Kære Peter

Mange tak for din anmeldelse!
Det er rigtig dejligt at høre, at I har haft en femstjernet oplevelse af vores rådgivning. Vi gør vores bedste for at skræddersy vores rådgivning til netop jer, så I kan få mest mulig værdi af mødet. Det glæder mig, at vi er lykkes godt med det. 😊

I skal være hjertelig velkommen igen 😊
Rigtig god dag til jer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Imødekommende rådgivere og brugbar…

Imødekommende rådgivere og brugbar vejledning i øjenhøjde - TAK for det 👍

30 juillet 2026

Kære Stig

Tusind tak for din anmeldelse.
Skønt at høre, at du har bemærket imødekommende rådgivere, nærværende rådgivning og vejledning i øjenhøjde - det er lige sådan, vi ønsker, det skal være! 😊

Tak til dig for din tillid til os.
Du er altid velkommen - både i vores lokaler, på skrift og på telefon.

Med ønsket om en rigtig god dag!

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har været kunde i Jyske Bank i mere…

Jeg har været kunde i Jyske Bank i mere end 30 år. Gennem en stor del af denne periode oplevede jeg banken som en samarbejdspartner, der lagde vægt på personlig rådgivning og et godt kundeforhold. Desværre er det ikke den oplevelse, jeg har i dag.

Over de seneste år har jeg oplevet, at den personlige kontakt er blevet erstattet af mere standardiserede processer, hvor der i mindre grad tages udgangspunkt i den enkelte kundes situation. Samtidig har jeg oplevet en stigning i gebyrer, uden at serviceniveauet har fulgt med.

Det, der i sidste ende fik mig til at skifte bank, var mit boligkøb. Jeg havde en betydelig egenfinansiering på over en million kroner, og en god indkomst. Alligevel ønskede Jyske Bank ikke at medvirke til finansieringen. Da jeg efterfølgende kontaktede andre pengeinstitutter, var vurderingen en helt anden, og flere banker tilbød uden forbehold at finansiere købet.

Jeg valgte derfor at skifte til en mindre sparekasse. Her oplever jeg en markant anderledes tilgang, hvor rådgivningen er personlig, dialogen er let tilgængelig, og der bliver taget sig tid til at forklare de økonomiske forhold på en måde, der skaber tryghed og tillid.

Det har bekræftet mig i, hvor stor betydning kompetent, og individuel rådgivning har. Set i bakspejlet ville jeg ønske, at jeg havde truffet beslutningen om at skifte bank tidligere.

31 juillet 2026
Avis spontané

Kære Camilla,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele dine erfaringer med os.

Jeg er oprigtigt ked af at læse, at Jyske Bank gennem de senere år ikke har levet op til de forventninger, du naturligt har haft efter mere end 30 år som kunde hos os. Det er selvfølgelig ikke vores hensigt, at du skal sidde tilbage med den følelse.

Vi har et ønske om at møde vores kunder med kompetent og nærværende rådgivning og en god kommunikation. Derfor er tilbagemeldinger som din vigtige i det løbende arbejde med at forbedre os.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover og takker for den tillid, du har vist os gennem mange år.

Bedste hilsner Susanne

Pensionsmøde

Velforberedte bankrådgivere som præsenterede et godt overblik over den fremtidige økonomiske situation ved pensionering.

23 juillet 2026

Kære Torben

Mange tak for din anmeldelse og for de flotte fem stjerner!
Det er rigtig godt at høre, at du bemærkede vores niveau af forberedelse og overblik, særligt i forhold til pensionering, og at det gav værdi for dig.

Vi vil se frem til at være her for dig igen i fremtiden - enten i vores lokaler, online eller pr. telefon.

Med ønsket om en rigtig god dag. 😊

God rådgiver

23 juillet 2026

Kære Lisa

Skønt at høre, at jeres rådgiver får fem stjerner!
Det er lige sådan, det skal være. 😊

Sig endelig til, hvis der er andet, vi kan gøre for dig!

Vores rådgiver.

Vores rådgiver.
Føler der er styr på tingene og giver sig altid tid til at rådgive og forklare tingene optimalt.

22 juillet 2026

Kære Niels

Et stort tak for de rosende ord omkring jeres rådgiver og for at du giver dig tid til at skrive anmeldelsen her.

Det er jeg rigtig glade for at høre og er sikker på jeres rådgiver også bliver glad og stolt over det.

Vil ønske jer en rigtig dejlig sommer😊

Venlige

Venlige, imødekommende og kompetente personer, gjorde møde en success for mig.

6 mai 2026

Kære Bjarne

Tusind tak for de flotte ord du giver rådgiverne med på vejen her.

Det er en fornøjelse, at læse om et så succesrigt møde - sådan skal det være!

Vi er altid klar til at byde dig velkommen, så kontakt os endelig hvis du har brug for vores hjælp.

De bedste sommerlige hilsner😊

21 juillet 2026

Kære David

Tusind tak for de fem stjerner du giver os her for en super service hos os.

Det er vi da rigtig glade for og stolte af.

Tak for du giver dig tid til at dele din oplevelse!

En rigtig dejlig sommer til dig😊

Aftalte møde.

Det aftalte møde foregik stille og roligt, således jeg hele tiden kunne følge med.
Jeg fik svar på mine spørgsmål.

17 juillet 2026

Kære Henning

Hvor er det dejligt at høre - tusind tak for din tilbagemelding!

Vigtigt at føle sig velinformeret og få svar på spørgsmål, så man er tryg i sine beslutninger omkring økonomien.

Vi glæder os til at hjælpe dig i årene fremover.

Rigtig god dag og sommer til dig😊

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus