kaffeagenterne Avis

1 857
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Jeg har købt deres iskaffe med forskellige smage, har kun smagt én... jeg har næsten ikke lyst til at smage de andre jeg har købt, da den med mint chokolade overhovedet ikke smager af mint eller choko... Voir plus

Jeg har købt kaffe i 10 år hos kaffeagenterne, og vender hver gang tilbage hertil når jeg har prøvet andre leverandører. Min Costa Rica kaffe findes ikke bedre andre steder.☕

To kilo kaffebønner - Brasilien Daterra sunrise - ankommer til tiden, som sædvanligt. Pakket i delikate hvide poser, med indbygget lynlås! Maskinen er varm. Bønnerne kværnet. Presset øges, og de br... Voir plus

L'entreprise a répondu

Nem og overskuelig hjemmeside - ordren er hurtig gennemført og det går hurtigt med at kaffen kommer og du kan hente den - smag den selv - det bliver ikke nemmere ….

1. Boutique de café

Écrit par l'entreprise

Salg af rå og ristet kaffe fra eget risteri i Randers. Endvidere specialist i espressomaskiner, kværne, kafferistere m.m.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(1 857)

46 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vi har handlet hos Kaffeagenterne i…

Vi har handlet hos Kaffeagenterne i flere år, og oplevelsen er altid god! Vi rister selv, og udvalget af grønne bønner i høj kvalitet er stort og godt! Alle burde riste selv - vores lille Gene Café har nu ristet 1250 rist uden problemer, og vi elsker frisristet kaffe og det samme gør venner og bekendte – altid populært at have lidt hjemmeristede bønner med som gave!

KH Niels

17 juin 2025

Fed kaffe!!

Bestilte Stakeout & BlackPanther espresso. Fed lækker kaffe i overensstemmelse med beskrivelsen på hjemmesiden. Hurtig levering. Fuld ud tilfreds

8 mai 2025

For det første

For det første, er kaffe i særklasse dejlig og dernæst er det nemt at bestille via hjemmesiden og hurtig levering, så TAK, bare TAK☺️

4 mars 2025

Uovertruffen hele vejen

Vi er her hjemme så begejstret for den kaffe vi køber hos jer og som helt nye i denne verden, hvor vi selv rister vores kaffe, er i bare de bedste, stort udvalg, masser af økologisk kaffe lige så og så er der der hurtig betjening/afsendelse/modtagelse, til de hungrende kaffe elskere...
Tak for jer 🙏😉

19 février 2025
Logo de kaffeagenterne

Réponse de kaffeagenterne

Hej Danny - tusind tak for den fine anmeldelse - det betyder meget for os :-)

Super god service og betjening

Super god service og betjening. Man får lov til at gå rundt og være nysgerrig, uden at have nogen der spørger. Og når man så opsøge hjælp er den 100% venlig og imødekommende.
Et lille udviklingspotentiale som de er opmærksom på, er nem indgang for gangbesværede og kørestolsbrugere

12 décembre 2024

Go to supplier for green coffee beans

Kaffeagenterne has been my go-to supplier for green beans on and off for more than 10 years. Always hazzle free ordering, swift delivery and latest even a surprise gift included in the shipment. Prices are fair and a good range of products to choose from.

Will be back:)

28 novembre 2024

Det skønne personale klar til…

Det skønne personale str altid klar til at hjælpe en thedrikker til at finden den helt rigtige kaffe til hendes kaffeelskende mand. Denne gang dog med en kaffe the som er meget unik men helt fantastisk at drikke og så kan kaffebønderne tjene på “kaffeaffaldet” mega god ide. En the der SKAL smages

1 décembre 2024

Altid god service og topkvalitet

Bestilte kaffe fredag morgen og kunne hente den i pakkeshop allerede lørdag. Og så er der altid en lille hilsen med. OG en hyggelig butik med serviceminded personale - kan kun anbefale Kaffeagenterne!

30 novembre 2024