Jeg har købt deres iskaffe med forskellige smage, har kun smagt én... jeg har næsten ikke lyst til at smage de andre jeg har købt, da den med mint chokolade overhovedet ikke smager af mint eller choko... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har købt kaffe i 10 år hos kaffeagenterne, og vender hver gang tilbage hertil når jeg har prøvet andre leverandører. Min Costa Rica kaffe findes ikke bedre andre steder.☕
To kilo kaffebønner - Brasilien Daterra sunrise - ankommer til tiden, som sædvanligt. Pakket i delikate hvide poser, med indbygget lynlås! Maskinen er varm. Bønnerne kværnet. Presset øges, og de br... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nem og overskuelig hjemmeside - ordren er hurtig gennemført og det går hurtigt med at kaffen kommer og du kan hente den - smag den selv - det bliver ikke nemmere ….
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Salg af rå og ristet kaffe fra eget risteri i Randers. Endvidere specialist i espressomaskiner, kværne, kafferistere m.m.
Coordonnées de contact
Scandiasporet 37, 8930, Randers NØ, Danemark
- thomas@kaffeagenterne.dk
- www.kaffeagenterne.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super god service
Super god service. Havde købt 5kg espressobønner til selvristning, og da GLS leverede pakken var der gået hul på posen i kassen og jeg mistede 1 1/2 kg. To dage senere ankom ny pakke med 2 kg erstatning, og kaffeposer til at ompakke i.
Så er det noget ved at handle - tak til Lohne og Kaffeagenterne 😊👍
Super hurtig ekspedition og levering
Super hurtig ekspedition og levering. Kaffe af meget høj kvalitet!
Jeg havde bestilt nogle ting fra kaffe agenterne, bl.a. nogle glas, der var blevet knust under transport.
Jeg afviste pakken og kontakte kaffe agenterne, som var utroligt hjælpsomme. Jeg fik sendt min ordre på ny, og fik også ændret glassene til en anden størrelse og fik returneret differencen fra de søde ansatte derinde.
Super fin oplevelse!
Har været fast kunde i en del år
Har været fast kunde i en del år. Det er altid spændende og interessant hvad Kaffeagenterne finde til mig. Jeg køber grønne bønner og har kun ros. Alt fungerer, rådgivning, handel, levering og opfølgende service.
En fornøjelse. Tak
TOP betjening
TOP betjening
Hurtig og god service og bare verdens bedste iskaffe 🤩
Afhængighedsskabende kaffe!
Vi har købt kaffe hos Kaffeagenterne gennem de sidste par år og det er bare fantastisk kaffe! Vi prøvede os lidt frem i starten, men køber fast Mammas Hazelnut nu og det er bare en helt igennem fantastisk kaffe. Det eneste negative jeg kan komme på er, at man bliver SÅ skuffet når man får serveret en kop kaffe ude hos andre eller på cafe, for det smager aldrig i nærheden af Mammas Hazelnut 🤣
Dejlig kvalitets kaffe og hurtig…
Dejlig kvalitets kaffe og hurtig levering fra kaffeagenterne i randers..kan absolut anbefales..
Har været fast kunde i mange år
Har været fast kunde i mange år. Super service, stort udbud og lave priser. Seneste forsendelse var beskadiget. Jeg anmeldte skaden og dagen efter blev skaden kompenseret- uden det mindste bøvl.
Kundeservice fra øverste hylde
Jeg har nu handlet ved kaffeagenterne flere gange. Både som nethandel og har senest været en tur forbi deres butik. Der er bare tale om god kundeservice hele vejen igennem. Det kan ikke være så svært blot at sende en ordre, så derfor lad mig nævne et par ekstra ting, som får dem til at stå frem:
Jeg glemte på et tidspunkt at tilføje en vare til min ordre. Intet problem, jeg kunne bare tilføje den til afhentning og så skulle de nok sende den med min foregående ordre.
Kaffedåser med ventil har været udsolgt. Tilfældigvis fandt vi en på hylden. Da jeg kom hjem fik jeg efterfølgende en mail, om jeg var interesseret i flere, da de havde fundet to yderligere. Skal nu hentes om en måneds tid efter de er lagt til side.
Så har de i øvrigt et godt og spændende udvalg i grønne kaffebønner.
Så lækkert.
Maskinen er varm. Bønnerne kværnet. Presset øges, og de brune dråber glider ned i glasset.
Duften spreder sig og langsomt bygges et fint lag crema sig på toppen. Smagen ubeskrivelig lækker.
Se - sådan er det at handle med Kaffe agenterne!

Réponse de kaffeagenterne
Jeg er ny indenfor kaffe universet
Jeg er ny indenfor kaffe universet. Det var en kollega som anbefalede og prøve noget bedre kaffe og en AeroPress. Det er så endt med at jeg nu også har købt en kaffebønnekværn og vil prøve noget af jeres kaffe. Evt. med et kik forbi en dag.
Vi køber grønne bønner til at riste…
Vi køber grønne bønner til at riste herhjemme. Der er en god guide til det på.hjemmesiden. Og vi har fundet frem til vores yndlings kontinent. Men skal alligevel altid prøve lidt andet. Og der er altid inspiration i månedens kaffe. I år har vi også fundet ned i iskaffeflaskerne, som vi er helt afhængige af.
Vi køber som regel via internettet, men har en enkelt gang været på familietur til den fysiske butik. Fantastisk udvalg og rammerne er perfekte og fedt at se risteriet og de mange søde mennesker der er ansat.
God service og super produkter!
GOd hjemmeside hurtig kaffe expertlevering altid…
GOd hjemmeside hurtig levering altid til at regne med 👍👍👍
5 stjerner og mere til
Deres kaffe (og deres iskaffe!!!!) er noget af det bedste, jeg elsker alt hvad jeg modtager fra dem - og hvad end jeg modtager, kommer inden for to dage, kæmpe anbefaling herfra!
Købte kaffe bønner til mors dags gave
Købte kaffe bønner til mors dags gave.
Jeg havde forventet en kedelig brun papkasse men den kom virkelig flot indpakket!!
Tak til kaffeagenterne!
Randers er nu kommet på verdenskortet😊
Randers er nu kommet på verdenskortet😊
Nyder at opleve riste processen,med de forskellige sorter, gennem ovn vinduet som regel med et godt resultat.
Nyder således en kop Indien Liberica - herligt.
God kaffe
God kaffe, som jeg købt i flere år af samme mærke. De ville rart om der var genbestilling på ens konto
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.