Kappahl Falkenberg. Hjälpsam personal, vill här lyfta Ulrika, finns andra också som gör att jag blir nöjd när jag varit där, kan dock ej dem till namn. Bra utbud i alla olika prisklasser och till olik... Voir plus

Köpte ett par mörkblå jeans i början av december 2025. Nu är det april 2026. Jeansen har tvättats x antal gånger (mer än 7 ggr)... och de FÄRGAR fortfarande av sig. Mina händer blir helt blå varje gå... Voir plus

Kappahl Köping säger att regeringen bestämt att man måste köpa en påse för att bära hem kläderna du köpt! Nej!! Det bestämmer butiken som också drar av kostnaden för påsen med deras logga på..alltså,... Voir plus

Går in en runda men snart ut igen. Tunt material ofta syntetiskt plastigt så man fryser vintertid eller svettas på sommaren i dem. Fel med ett fåtal färger som inte alla vill bära. Det som v... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Magasin de vêtements
  3. Magasin de vêtements pour hommes

Informations provenant de diverses sources externes

KappAhl Start

2,0

Bas

TrustScore 2 sur 5

160 avis

A répondu à 38 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tights i fyrpack för 129.-- Produktändring till det sämre

Jag köpte deras tights 20 denier i 4-pack storlek L-XXL.
Storleksmärkningen motsvarar absolut inte den verkliga storleken. Den reella storleken var small på gränsen till medium. Korta ben, ingen häl och definitivt inget utrymme för modell större kvinna som jag ju är. Midjebandet är hårt och räcker inte runt en vanlig large-midja. Så det blev till att klippa små jack i midjebandet. Detta upplever jag som en verklig försämring jämfört med de strumpbyxor jag tidigare köpt hos kappahl. Under senare år så har jag köpt mindre och mindre hos kappahl beroende på den dystra färgsättningen, svart grått brunt. Och nu kan jag inte köpa strumpbyxor där längre. Trist.
Vänligen MK

8 novembre 2024
Avis spontané

Handlat trosor vid 2 tillfällen å måste…

Handlat trosor vid 2 tillfällen å måste tyvärr säga att det är riktigt dålig kvalité...Kommer aldrig mer lägga hundralappar på något som går sönder efter några användningar.
Köp inte deras trosor om du vill ha något hållbart ! Riktigt besviken !

1 octobre 2024
Avis spontané

Kundtjänst, de ska inte kunna varorna?

Handlar ibland.

Här kommer alla nackdelar:
Kundtjänst känner inte till varorna och när det gäller underkläder och till exempel shaping kläder så ska man väl veta i kundtjänst (om kunden vill handla detta online) exakt vilken som formar var plus att de känner till de olika material de är gjorda av!? Ringde KUNDTJÄNST för att frågan då läser hon innantill vilket jag själv kan!Det slutade med att jag inte köpte något...

Hemsidan: dåligt beskrivna varor tex shaping underkläder.
Du kan inte backa till föregående sida på mobilen då hamnar du fel. Helt enkelt, hemsidan kunde varit bättre.

Två stars då jag har varit nöjd när jag besökt Mobilia och Triangeln. Men kundtjänst...snälla utbilda så de kan svara på frågor!

11 septembre 2024
Avis spontané

Snabb leverans, synd att man inte kan recensera om hur man upplevde plaggen som man beställt på Kappahls sida. Beställde en fleecejacka den var liten i storleken, så den åker tillbaka. Tror att man hade kunnat hjälpa andra som handlar på Kappahl att beställa plagg som man blir nöjd med om man hade kunnat kommentera plaggen på deras sida.

30 août 2024
Avis spontané

Var på KappAhl i Farsta Centrum idag.

Var på KappAhl i Farsta Centrum idag.
Inget intresse att hjälpa till från någon.
Men när vi kom fram till kassan så frågar kassörskan om jag ville "runda av uppåt" och skänka pengar till någon förening?!
NEJ TACK, sa jag bestämt.
Att företag står och tigger pengar av kunder är ett enkelt sätt att få in pengar av många som inte törs säga nej!
Det fanns en stor skylt vid kassan om att skänka pengar.
Ni ska sälja saker, inte tigga!
Uselt beteende! Dessutom blev kassörskan märkbart irriterad.
Nej till tiggeri från affärer!!!!!!!

12 août 2024

Var på Kapp Ahl i Huddinge idag

Var på Kapp Ahl i Huddinge idag. Skulle byta ett par svarta byxor. Träffade först en väldigt tillmötesgående tjej på golvet som hämtade upp rätt storlek till mig men när jag kom till kassan möttes jag av en sur kvinna som på ett väldigt barskt sätt berättade att pga jag tagit bort prislappen så får man egenligen inte göra återköp men hon är "snäll" som låter mig köpa tillbaka. Tonen var extremt otrevlig och nedlåtande. Jag ifrågasatte hennes humör och påpekade att lappen och lilla snöret var med. Det finns olika sätt att säga saker, jag har själv jobbat inom retail i hela mitt liv. Ni bör inte ha sådan personer i kassan jag kommer undvika Huddinges KappAhl hädan efter. Det sista man minns är en bitter eftersmak. återköpet gjordes kl. 11.27.

1 août 2024

Vilken service !

Idag Lördag 1/6-24 , så var min fru intresserad av handla en baddräkt i Kappahl Birsta Sundsvall . Där fick hjälp av fantastisk duktig kvinna som heter ” Lillan” . Min fru som har skolios, artros , fick den bästa hjälpen man kan tänka sig , jätte duktig och hjälpsam , och gav ider , mycket trevlig .
Janne Karlsson Edholm

1 juin 2024
Avis spontané

2024-05-28 Kappahl tillåter inte…

2024-05-28 Kappahl tillåter inte reklamation och retur av en vara som del av tre sålda varor som vid köp av trepack underbyxor där en var utan resår. Som kund tvingas jag återlämna alla tre underbyxor eller så måste jag betala för två vad tre varor kostar!?!

28 mai 2024
Avis spontané

Förvånansvärt dåligt bemötande av…

Förvånansvärt dåligt bemötande av personalen (en äldre kvinna) på KappAhl i Allum Partille. Blev också påhoppad av hennes dotter( som inte var personal) för jag påtalade att man inte tilltalar ett barn att flytta sig framför spegel. Fyfan säger jag. Ska aldrig mer sätta min fot där.

26 mai 2024
Avis spontané

Har for 15 dage siden bestilt tøj fra…

Har for 15 dage siden bestilt tøj fra Kappahl som endnu ikke er blevet sendt men tilgengæld er der for længst trukket penge fra min konto - det er helt sikket sidste gang jeg bestiller derfra

10 mai 2024

Bra!

Bra utbud för oss som är plus size. Mycket bra kundtjänst online. Bra att kunna se på hemsidan vilka storlekar som finns kvar i butik.

13 mai 2024

Otrevlig personal vid retur

Jag har länge tyckt att det funnits vissa otrevliga i personalen på Kappahl i Örebro centrum men bemötandet jag fick idag har satt spiken i kistan - detta är inte en butik jag vill återvända till.

Jag gjorde en beställning online som tyvärr inte passade, vilket såklart var tråkigt eftersom jag spanat in tröjan tidigare. Enligt returinstruktionerna får jag returnera inom 14 dagar för reaprodukter efter jag mottagit varan, och det kostar om jag gör det via post (39kr) eller så kan jag gratis göra det via butik. Så eftersom jag hade vägarna förbi butiken i Örebro ville jag returnera, men det ville uppenbarligen inte personen i kassan som först nekade mig med hänvisning att det varit längre än 14 dagar sedan jag gjorde beställningen, vilket hon sa i en mycket otrevlig ton. Jag stod på mig och pekade på att det står i avtalet och på pappret att det är 14 dagar efter man mottagit varan, alltså inte beställt, och med stora suckningar gav hon med sig med att jag borde veta bättre tills nästa gång för det är visst andra regler för deras butik. Vilket är underligt, för varför skulle det annars stå att man får lämna tillbaka i butik om det faktiskt inte gäller?

I vilket fall så vill jag inte handla i den butiken mer eller online. Flera gånger har det varit krångligt att beställa online vilket är sin egna historia, och när personalen inte är trevlig känns det inte lönt att handla där. Hade tänkt att gå in i butiken sen och titta på kläder, men som sagt vill jag inte handla där. Det är inte första gången samma person har varit otrevlig, det verkar vara mer standard än en dålig dag för henne.

Butiken i Marieberg är betydligt bättre så det är möjligtvis där jag skulle kunna tänka mig att handla, men inte mer i Örebro centrum. Tack och lov att jag fick igenom returen, annars skulle jag behövt kontakta kundtjänst eller behålla en tröja som inte satt bra.

13 janvier 2024

Rekommenderas

Älskar Kappahl. Bra utbud, snygg och smidig app och hemsida. Bra med kvittot i appen och alla erbjudanden samlade.

5 janvier 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.