Kartfabrique Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een geweldig team van personeel hebben ze hier! Van de bediening in de horeca tot aan de jongens en meiden op de baan! Allemaal even vriendelijk. Wij waren karten met 1 persoon die slecht ter b... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Ten eerste: Heat 1 was te vol. Er zaten te veel onervaren racers bij. Racers die blauwe vlag negeerden werden niet aangepakt. Ten tweede: Race kreeg rode vlag. Bij instructie werd toegezegd dat... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Morgen gaan we met 28 personen (leeftijd 15 tot 66 jaar) karten, lasergamen en Prison Island doen. Ik heb de verschillende reviews gelezen en we zijn heel benieuwd. We hebben als horecabedrijf... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze kinderen en vrienden wonnen verleden jaar een prijs om te mogen komen karten bij de Kartfabrique. Helaas bleken een aantal van de kinderen niet de juiste lengte te hebben, waardoor het feest niet... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Parc de loisirs

Informations provenant de diverses sources externes

Het leukste uitje van Utrecht.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hele goede baan

Hele goede baan. Paar moeilijke bochten maar dat is alleen maar goed! De organisatie is echt top! De regels worden een keer glas helder uitgelegd en daarna kan je lekker racen!!

Deze ervaring is vele malen beter dan Kardingen in Groningen.

15 mars 2025

Zonde van je geld

Zonde van je geld, echt diefstal van je geld. Zeggen een tijd om aanwezig te zijn, dat staat ook op het kaartje. Dan ben je er maar verder geen instructies hoe en verder. Heel slecht georganiseerd. Vervolgens betaal je voor heats die je niet krijgt door de slecht verwijzing. Zonde van je geld. 2 groepen voor precies het zelfde.

15 mars 2025
Logo de Kartfabrique

Réponse de Kartfabrique

Hoi Dylan,

Wat vervelend dat jullie niet de ervaring hebben gehad die jullie hadden verwacht. Graag kom ik in contact om samen naar een oplossing te kijken!

Noté 3 sur 5 étoiles

Heel mooie locatie waar van alles te…

Heel mooie locatie waar van alles te doen. Wij hebben prison island gedaan en gekart. Bij prison island werkte de sleutel niet altijd goed, daarnaast is het meerdere keren gebeurt dat we naar binnen konden maar er al mensen aanwezig waren in de cel. Ook worden er teveel mensen toegelaten waardoor je best wat tijd kwijt bent omdat je moet zoeken naar een vrije cel en hebben we in 2 cellen de opdracht niet kunnen doen omdat de ballen vast zaten. Ook bij het karten zaten we met teveel mensen tegelijk op de baan. Hierdoor was het een botsbaan ipv een kartbaan. Vlaggen wordt gedaan bij een incident maar die wappert nagenoeg de hele rit. Vanwege de naar mijn inziens verbeterpunten nu 3 sterren.

8 février 2025

120€ voor mensen die er niet waren

Met een grote groep de escaperoom en karten gedaan. Bij het karten moesten er een aantal weg ivb met een privé situatie. Dit netjes aangegeven bij het personeel en gevraagd of we voor die personen dan het geld voor het karten terug konden krijgen. Helaas was dit niet mogelijk en hadden wij dit zelf maar beter moeten regelen volgens de dame achter de balie het enige wat ze kon doen was 3 muntjes geven voor frisdrank en verder niks kort om ze hebben 120€ kunnen verdienen aan mensen die er niet eens waren

25 janvier 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Teveel karts per heat, treintje rijden en botsen

Als je een leuke avond wilt karten dan moet je hier NIET naartoe gaan. De baan is heel leuk, maar zoals andere mensen ook in de reviews plaatsen rijdt je hier met zo’n 20-21 karts per heat. Het is niet te doen om 1 normale snelle ronden te rijden zonder te botsen, blauwe vlag etc. Treintje rijden.

10 janvier 2025

Prison island utrecht

We hebben 1,5 uur prison island gespeeld met 4 personen. Het is ruim opgezet met veel kamers. Helaas waren er een aantal kapot maar door de hoeveelheid kamers was er genoeg keuze. Minpunt: flinke klim op ijzeren trappen en de benedenverdieping was koud. Een ontzettend leuke middag gehad.

5 janvier 2025

Te drukke heats

De heats waren veel te druk, waardoor het moeilijk was om normaal te rijden. Blauwe vlaggen werden genegeerd en als je probeerde in te halen, kreeg je vaak een flinke beuk. Met 22 mensen in één heat is het simpelweg te veel, wat zorgt voor veel chaos op het circuit.

4 janvier 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

slechte service en veelste druk.

We hadden twee heats geboekt en stonden bij de eerste ruim op tijd te wachten voor de instructie. Ondanks dat we al 15 minuten voor de deur stonden, werden we niet naar binnen gelaten. Uiteindelijk besloten we zelf maar naar binnen te gaan. Daar kregen we te horen dat we te laat waren, terwijl we al die tijd buiten hadden gewacht. We kregen alleen ons geld terug voor die ene heat.

De heat die we wel konden rijden, was ook niet zoals verwacht. Het was veel te druk met 22 man op de baan, waardoor je geen enkel rondje normaal kon rijden.

4 janvier 2025
Logo de Kartfabrique

Réponse de Kartfabrique

Beste Jona, Gelukkig zijn wij telefonisch tot een geschikte oplossing gekomen! Graag tot de volgende keer! Groeten - Team Kartfabrique

Noté 1 sur 5 étoiles

Hier niet karten met kids onder 13 jaar.

Ik ben gewent van andere kartbanen (zoals teamsport karten in the wall Utrecht, Kartbaan Uden) dat als je met een kind (onder 13 jaar) samen gaat, dat je dan alleen kart met ouders en kids onder 13.

Dit is helaas hier niet het geval, dus was absoluut niet fijn om met je kind te rijden die je wilt leren karten.

Andere bezoekers racen nu dus tegelijk en die gaan natuurlijk vol gas en beuken erop los waar dat kan.
Dat zou ik ook doen als ik zonder kids zou karten. Maar nu was dit dus niet gewenst. Volgende keren gewoon weer elders karten waarbij dit wel (in mijn ogen) goed geregeld is. Dit vond ik nu zonde van m’n geld.

27 décembre 2024

Strak en professioneel georganiseerd

Het kinderfeestje van mijn 11-jarige dochter hier gevierd (kinderfeest arrangement/Prison Island met eten). Ze heeft een topmiddag gehad! Alles was strak georganiseerd; vanaf de ontvangst, het spel tot aan het eten. Wat ik een bonus vond: het personeel was professioneel (en leuk en welbespraakt!), wat een verademing is in een tijd dat veel horeca/evenementlocaties kampen met eem tekort aan goed personeel).

4 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Een aanrader voor elk bedrijf :)

Eenvoudig online te boeken en eenvoudig om een boeking online te wijzigen.
Ook op locatie konden wij het aanvangstijdstip wijzigen.
Vriendelijke en snelle service.
Goede begeleiding en uitleg en een gezellige sfeer.
Voor herhaling vatbaar.

12 décembre 2024

Zooitje ongeregeld

Personeel laat vlaggen liggen op de baan en letten niet goed op. Hierdoor zijn meerdere crashes ontstaan. Helaas was er iets mis met mijn kart na de eerste ronde, eenmaal binnen kreeg ik een nieuwe en zou extra tijd krijgen. De extra tijd was zoals gewoonlijk niet gegeven.

6 décembre 2024

Hartstikke leuk!

Hartstikke leuk! Gaan lasergamen met 2 paar ouders en 3 kinderen. Je wordt ingedeeld en speelt samen tegen andere groepen. Goede instructies! Leuke binnen hal.met verdiepingen.
Alleen dochter was te bang. En ze hielpen haar en mijn man echt goed om haar tot rust laten komen. We kregen ook ons geld terug omdat zij niet hadden deelgenomen. Alleen maar begrip. Zo fijn.

23 novembre 2024
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus