Al sinds jaar en dag naar volle tevredenheid klant bij Kemkens. Korte lijnen duidelijke afspraken. Voor onze nieuwe woning een fantastische adviseur over de vloer gehad. Dhr Wilbert Kruijsen... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Meerdere keren afspraak afgebeld door ziekte personeel . Kan gebeuren maar lastig om een geschikt tijdstip te plannen . Wordt alleen maar doorgegeven wanneer hun kunnen . Hebben ons ook meerdere... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Service d'installation du gaz
- Service de réparation de systèmes de climatisation
- Entrepreneur en énergie solaire
Écrit par l'entreprise
Woont u in Noord Brabant of Zeeland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies over cv-ketels, warmtepompen, zonnepanelen en woningisolatie!
Coordonnées de contact
Merwedestraat 58, 5347 KW, Oss, Pays-Bas
- www.kemkens.nl
A répondu à 97 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Al sinds jaar en dag naar volle…
Al sinds jaar en dag naar volle tevredenheid klant bij Kemkens.
Korte lijnen duidelijke afspraken.
Voor onze nieuwe woning een fantastische adviseur over de vloer gehad. Dhr Wilbert Kruijsen heeft ons zeer ter zake kundig en goed geadviseerd.
Kopen is dan een logisch gevolg van een goed advies.
Zeker met zo,n vaak ingewikkeld maatwerk advies
Wilbert bedankt , jij bent een sieraad voor de installatiebranche.
Alfred Jan van Berkel
Kerkplein 24
Oisterwijk
Ik word voor de gek gehouden
Ik word voor de gek gehouden. Er is tot heden 4 afspraken gemaakt en 4 keer niet nagekomen zonder een excuus of afmelding. En als ik bel zeggen de telefonisten dat ze er jiks aan kunnen doen.

Réponse : Kemkens
Vorige week een super leuke monteur aan…
Vorige week een super leuke monteur aan de deur gehad die alles meteen heeft opgelost. Dankjewel Kevin
Vriendelijke attente werkers
Vriendelijke attente werkers. Goede afwerking. Helemaal tevreden. Zou de werkers die ik heb gehad zeker aanbevelen.
Van begin tot eind: Perfect!
Van begin tot eind, advies tot installatie perfect gegaan. Duidelijk en correct.
Meerdere keren laten zitten …
Meerdere keren afspraak afgebeld door ziekte personeel .
Kan gebeuren maar lastig om een geschikt tijdstip te plannen .
Wordt alleen maar doorgegeven wanneer hun kunnen .
Hebben ons ook meerdere malen laten wachten en uiteindelijk komt er niemand opdagen!
Personeel over het algemeen vriendelijk maar ook enkele zeer onvriendelijk.

zeer tevreden
Hele vriendelijke mevrouw aan de telefoon gehad om de nodige gegevens door te geven en een afspraak te maken. Rustig, nam alle tijd.
Vertegenwoordiger Wilbert aan huis zeer vriendelijk en duidelijk met uitleg en informatie.
Kundige en vakbekwame monteur
Kundige en vakbekwame monteur. Met een duidelijke uitleg op mijn vragen.
Opruimen hoort ook bij onderhoud
Installatie en onderhoud prima. Maar na werkzaamheden werd de “troep” niet opgeruimd. Veegstrepen op installatie en radiator, water op de vloer niet opgedweild met neergelegde handschoenen, radiatoren niet nagelopen voor eventuele ontluchting en gruis wat afkomstig van ketel was niet opgeruimd. Ontluchten moeten klanten voortaan na bezoek Kemkens zelf doen, werd gezegd. Dat hebben wij de afgelopen 30 jaar bij Kemkens niet meegemaakt.

Réponse : Kemkens
Levering en installatie gingen meer dan…
Levering en installatie gingen meer dan prima. Bij offerte was aangegeven dat er spoed was, omdat de oude cv kapot was, waarop de verkoper aangaf dat binnen 2 werkdagen een nieuwe geïnstalleerd kon worden. Dat het uiteindelijk 8 dagen heeft geduurd, terwijl het 's nachts toch 1 graden Celsius koud werd, is dan ook spijtig. De verkoop belofte was dan ook niet correct , hetgeen te verbeteren valt.

Réponse : Kemkens
Ik was thuis en ze belde niet aan en ze…
Ik was thuis en ze belde niet aan en ze belde niet naar de telefoon

Veel wachten & weinig service
Bellen om 08:25 dat ze de afspraak tussen 08:00 en 13:00 moeten afzeggen wegens ziekte. Helaas is dit niet de eerste keer, voorheen al een keer niet op komen dagen en een keer de verkeerde filters mee genomen (ondanks dat bij de firma geregistreerd staat welke modules ik heb). Ernstig jammer aangezien je steeds 5 uur thuis moet zijn en het plannen ook niet al te flexibel is.

Réponse : Kemkens
Wat een waardeloos bedrijf!
Voor 28 jaar 2 grote boilers van Kemkens gehuurd. Deze boilers inmiddels 4x betaald.
Op een dag was er een boiler stuk. Gebeld en er kwam meteen een meneer.
Er moest een nieuwe boiler komen.
Dat kon de volgende werkdag al!
Hiervoor moesten beide boilers er af om de achterste die stuk was te vervangen.
Ik zou opnieuw huren voor een nog hoger bedrag.
En zonder eind datum.
Ik besloot dit niet te doen en elders een boiler te kopen. Kemkens moest dus mijn oude boilers eraf halen en afvoeren.
Nu moest ik opeens 2 maanden wachten.
Hoe dan?
Voor dezelfde handeling als bij de vervanging. Nee, dit betrof een ander team!
Na 2 maanden was vandaag de dag. Ik krijg om 7:15u een sms. De monteur is onderweg. Ik spring in de auto en race naar het adres waar de boilers hangen.
Om 8:30u komt de man aan. Deze loopt rondjes en zegt te moeten wachten op zijn collega die nog moet komen. Om 9:30u komt deze aan. Deze man was erg druk met Snapchat en binnen een half uur was alles eraf.
Ook zouden er volgens hun administratie 3 boilers moeten zijn. Ik zeg als je deze kan vinden dan moet je het me zeggen. Maar de administratie van uw bedrijf is een bende!
Voor mij NOOIT geen Kemkens meer.
Jammer hoor. Na 28 jr trouwe en maandelijks betalende klant!!
Een waardeloos bedrijf.

Vriendelijk en deskundig
Vriendelijke en deskundige monteurs. Werken netjes, gaven goede uitleg van werking nieuwe ketel.

Oplichters en beunhazen.
Oplichters en beunhazen.
Geen kennis.
Onbeschoft en onbekwaam.
Advies: zoek een ander bedrijf

Réponse : Kemkens
Zeer slechte service, het lijkt wel of ze niet eens willen helpen.
Ik heb precies 1 week geleden een mail gestuurd met de volgende vraag maar hier kreeg ik geen reactie op dus heb ik uiteindelijk maar gebeld (zonder resultaat).
Wij wonen op ons adres sinds 15 december 2025 maar toen was er al een storing met onze cv ketel, hiervoor is Kemkens op 18 december langs geweest. Nu hebben wij weer een storing (3 weg klep defect) maar wil ik weten wat er precies op 18 december is gebeurd zodat ik kan checken of het niet hetzelfde onderdeel is.
Kemkens wilt hier echter niks over zeggen puur en alleen omdat ik geen contract op dit moment bij ze heb lopen (maar zij hebben de reparatie toen der tijd wel uitgevoerd).
Edit: Pas nadat ik publiek een negatieve recensie plaatst kan ik opeens wel worden geholpen, erg jammer. Ik weet nu wat ik moet weten maar jammer dat dit via deze weg moet, dit had zo al moeten gaan toen ik de eerste keer al belde.

Goed werk, vriendelijke installateurs
Twee vriendelijke installateurs kwamen de nieuwe ketel hangen.
Vlotjes, vriendelijk en behulpzaam.
Tevens ook nog meegekeken naar de vloerverwarming en de tado, alles werkt weer naar behoren

CV ketel vervangen
Vandaag is door Kemkens onze ketel vervangen. Heel netjes van te voren een sms ontvangen dat de monteurs onderweg zijn. Hele aardige sociale mannen. Leggen alles netjes uit. Het afval (oude ketel en leidingen) word netjes dezelfde dag opgehaald en afgevoerd. Zeer tevreden vandaar 5 sterren.

Nieuwe verwarmingsketel.
Enige tijd geleden ons door Wilbert Kruijsen laten adviseren voor een nieuwe verwarmingsketel.
Alles volgens zijn advies uitstekend uitgevoerd door de monteurs van Kemkens.
Elly van Megen.

Réponse : Kemkens
En savoir plus sur les différents types d'avis.