Vi fik en grundig og god rådgivning, top service og fint tilbud. Vi endte med at købe en Vidar Medium fra Dik Geurts. Vi er yderst tilfredse og kan varmt anbefale et besøg i Køge Pejsecenter.
Lisez les avis des autres
Har lige fået en HETA brændeovn med Tobaccosten leveret. Super service i butikken, hvor Kim fortalte og vejledte os perfekt. Han ringede oven i købet til fabrikken, der sendte foto af de sten, vi... Voir plus
Professionel vejledning og super god service hele vejen igennem, montøren kan også sit fag vi kunne stort set ikke se han havde været igang hos os. Kan helt klart anbefales
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Køge Pejsecenter tilbyder vi mere end 25 års erfaring og ekspertise inden for varmeløsninger til hjemmet. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, herunder brændeovne, gas- og biopejse, træpilleovne, pejseindsatse og skorstenssystemer, der passer til enhver boligstil. Vi leverer, måler op og monterer i hele Danmark!
Coordonnées de contact
Københavnsvej 133, 4600, Køge, Danemark
- kim@kica.dk
- www.kica.dk
Grundig og god rådgivning
God og hyggelig service
God og hyggelig service.
Ovnen er rigtig god - og vi modtog omhyggelig vejledning inden vi købte
Professionel rådgivning og fantastisk service
Det har været en stor fornøjelse at handle med Køge Pejsecenter, hvor Kim's mangeårige erfaring er kommet os til gode i forbindelse med at få den helt rigtige løsning. Vi endte op med at købe to HETA Brændeovne og de har fuldt ud levet op til vores forventninger.
Vi kan varmt anbefale Køge Pejsecenter som et af de steder, hvor kvalitet, god service og overholdelse af aftaler stadig er i højsædet.
Tak for hyggelig samtale i dag og ikke…
Tak for hyggelig samtale i dag og ikke mindst god betjening.
Jeg går straks i gang med brændeovnen!
Trods adskillige forsøg på at skrive…
Trods adskillige forsøg på at skrive til dem og ringe er det ikke lykkedes os at høre fra dem. De vender ikke tilbage på mails og telefonen tager de ikke. Derudover ret begrænsede åbningstider.
Yders professionel service
Vi har fået den mest professionelle service af Kim.
Om det er gaspejs eller brændeovn, så ved han alt om dette, vi har fået den bedste hjælp og vil vil anbefale alle at handle i Køge Pejsecenter, der ved de havd de snakker om :-)
Har lige fået en HETA brændeovn med Tobaccosten leveret.
Super service i butikken, hvor Kim fortalte og vejledte os perfekt. Han ringede oven i købet til fabrikken, der sendte foto af de sten, vi kunne få monteret - Kim sendte dem til os, og vi blev nu helt sikre i vores valg.
Fabrikken havde dog glemt at lægge et dæksel i ovnen, men der blev ringet, så de kunne sende det direkte til os.
Vi kan på det varmeste anbefale Køge Pejsecenter, det er ikke mange steder, man oplever sådan en god service.
Super service og altid imødekommende
Super service og altid imødekommende. Har haft brug for jer kun 2 gange, og hver gang en virkelig god service.
Virkelig kompetent vejledning
Virkelig kompetent vejledning, og Kim har viden til at kunne hjælpe med en custom løsning. Kan virkelig anbefales!
Vi købte en pilleovn for 4 år siden
Vi købte en pilleovn for 4 år siden - til 25.000.
1 1/2 år efter begyndte den at larme og gå i stå.
Udover 20.000 kr. i “ serviceaftale “ som er betalt med 5.000 om året for en gang støvsugning af ovnen, som alle selv kan, så har det kostet ca. 25.000 i reparation.
Sneglen i ovnen drillede en del, men Kim i Kica / Køge Pejsecenter ( han har skiftet domænenavn ) påstår hårdnakket, at vi havde tabt en sten ned i ovnen - og at pillerne vi altid har købt i Land og Fritid, var af dårlig kvalitet.
Der har været mange andre fejl på ovnen. Den har været til reparation 2 gange.. Hvilket indbefattede endnu et par regninger og kreative svejsninger på ovnen.
Ubegribeligt så meget ansvar Køge Pejse Center ligger fra sig, samtidig med at de er HELT og aldeles ligeglade med pli og etik.
For dårligt
Desværre kan de slet ikke leve op til selv de mest begrænsede forventninger man må have til en helt almindelig forretning. Personalet kan ikke sige noget om hvornår varene kommer hjem, men får nærmest fornemmelsen af at man er i vejen når man er i butikken, der er rodet og uhumsk og de kan ikke give en fornuftig vejledning. Puha - jeg er glad for at jeg fandt et andet sted at handle.
Super Sted
God service og behandling intet mindre, kan slet ikke identificere de negative ting de tidligere anmeldelser har kommet med??
klart anbefales!
Super service - og altid kæmpe smil
Jeg har nu for 3 gang handlet ovn hos Køge Pejsecenter, og jeg har anbefalet dem til alle dem jeg kender.
Hver eneste gang får man den bedste vejledning, og aldrig er jeg blevet tilbudt noget, jeg ikke skulle bruge - bare fordi der var flere penge i det for firmaet. Jeg har fået præcis det jeg havde behov for. Leveringen har altid været perfekt, og har der været spørgsmål efterfølgende (uanset om der er gået flere år) har jeg aldrig været ude for, at jeg ikke kunne få svar på det - og var der ikke lige svar i telefonen, så var der hurtigt en servicemand klar.
Jeg ved helt sikkert hvor jeg skal handle ovn næste gang også :)
Professionelle fagfolk + super service
Vi var til åbent hus i weekenden. Her skulle vi se på de mange gode tilbud - da vi overvejede at skifte vores gamle brændeovn ud til en anden form for varmekilde. I stedet for at ende op med at købe en helt ny brændeovn, fik vi en så super rådgivning, at vi i stedet er endt op med at supplere/ ombygge vores nuværende brændeovn, så den fremover dækker vores varme behov i hele huset.
Vi har dermed ikke kun fået opfyldt vores behov ang. varme, men også sparet en hel del penge.
Her er der virkelig en virksomhed, der tænker på at hjælpe - og ikke kun på at sælge.
Det er ikke sidste gang, at vi handler hos Kica !!
Super service fra start til slut :-)
Kan helt klart anbefales
Det er skidt
Jeg bestilte en Scan Andersen ovn og bestilte også en isokern skorstensindfatning i december 2012. KICA lovede at ovnen ville være hjemme før jul, og de ville komme og installere isokernen samtidigt. Isokernen kom de og monterede i januar. Desværre lavede de arbejdet forkert, så der nu er et dårligere træk end der kunne være, da de ikke satte røret rigtigt sammen. Dette ved jeg fra Helsingør Pejsecenter, som jeg ringede til i ferbruar for at bestille min Scan Andersen brændeovn efter ikke at kunne få kontakt med KICA. På et enkelt tidspunkt fik vi kontakt, og beskeden var, at de godt kunne forstå hvis vi ville finde en ny leverandør. Fra Helsingør kom min brændeovn i løbet af 14 dage monteret og med kommentaren om, at det var ærgeligt at isokernen ikke var lavet ordentligt. Kære kunde - hold dig væk fra denne amatørvirksomhed - det er simpelthen for dyrt og dårligt et bekendtskab.
Kanonsalg - ingen service
Indehaverne af Kica er tilsyneladende mere interesseret i salg end service - eller er de? Jeg måtte rykke Kica i Køge noget tid efter, Jøtul pf600 pilleovnen skulle have været leveret. Da fik jeg bundet en sang fra de varme lande på ærmene, men jeg er 100% sikker på, at ordren var blevet syltet. Da pilleovnen bliver installleret 5/12-12, er den eksisterende skifferplade for lille og en ny og større bestilles. Der er nu gået over en måned, hvor den burde være kommet - men jeg må åbenbart rykke igen. Sidst jeg talte med dem og fik prisen for pladen, fik jeg at vide - de ikke tjente på den. Måske er det derfor levering af pladen er forsvundet ud i glemslen. Elendig kundeservice, elendig virksomhedsmoral
Kan ikke blive mere elendig service
Edilkamin lilia plus
leveringstiden var længere end lovet, ovnen brænder dårligt og hverken tidsindstilling eller termostat virker som de skal. laver små røg eksplotioner ud i stuen ved opstart. De har set på det 2 gange uden T kunne løse problemerne og nu er det er umuligt at få kontakt med firmaet. De svare ikke på mails og i telefoen får man at vide at der stadig er travlt - ring senere., de ringer ikke tilbage som lovet. Kan kun sige find der er ingen service at hente overhovedet.
helt igennem elendigt
amalfi pilleovn
leveringstiden var længere end lovet, ovnen brænder dårligt og går ud fordi sikkerhedssystemet fungerer, det er umuligt at få firmaet til at leve op til ders forpligtelser inden for garantiperioden, der svares ikke på mails og i telefoen får man at vide at der stadig er travlt - ring senere., de ringer ikke tilbage som lovet
jeg har en mistanke som jeg ikke kan bevise om at kica der ikke mere er på importørens liste, ikke har de fornødne koder til at gå ind i styringssystemet. Jeg håber meget at jeg tager fejl
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.