Lisez les avis des autres
Sprød oplevelse at modtage sin pakke fyldt med lækre snacks lynhurtigt !! Jeg købte også nogle Ostepopssokker somvar et kæmpe hit som gave til mine 2 sønner ! Jeg skal bestille mere direkte fra k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alle poser lever til fulde op til vores forventninger og på trods af transport, hvor nogle poser kunne være blevet klemt, så ser alt fint ud. Kan helt klart anbefales. Og så var der hurtig levering ov... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dyr og langsom levering. Sender den flere dage efter ordren er langt. Og tager meget høj pris for leveringen.
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Sømarksvej 31-35, 5471, Søndersø, Danemark
- webshop@kims.dk
- www.kims.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 68 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Syntes det er under alt kritik at i…
Syntes det er under alt kritik at i ikke kan levere de små poser kims chips. havsalt, sourcream mm. og har ikke kunnet det i 3 måneder. troede i var et professionelt firma. så tænker jeg ikke man kan blive ved med at sige at der er noget galt med maskinen der producere dem. hvis man ikke kan få nogle til at lave sin maskine efter 3 måneder. burde en stor virksomhed som jeres købe en ny maskine. hvis det er det folk vil have. men underligt nok kan man sagtens producere dem i store poser. det virker da også som om man bare får den ene røverhistorie efter den anden.
useriøst selskab............
MVH.
Allan Madsen
Dyr og langsom levering
Dyr og langsom levering.
Fantastisk oplevelse og hurtigt frem…
Fantastisk oplevelse og hurtigt frem til mig.
Forsæt det gode arbejde.🙂

Réponse de KiMs
Lad være med at købe deres chips
Lad være med at købe deres chips. Jeg har nu de sidste 3 ud af 3 gange, hvor jeg har købt chips oplevet at poserne ikke er fyldte med det antal gram som står på posen. Det er store afvigelser, når det alligevel sker gang på gang. Kundeservice vil ikke hjælpe, når posen har været åben, men man kan jo ligesom først konkludere at de kun er 1/3 fyldte, når man ser hvor lidt indhold der er. Men folk må fremadrettet veje poserne inden disse åbnes åbenbart ..det er for ringe.
Sprøde chips når vi er lækkersultene
Sprøde chips når vi er lækkersultene, så er de Kims der er fremme.

Réponse de KiMs
Alle poser lever til fulde op til vores…
Alle poser lever til fulde op til vores forventninger og på trods af transport, hvor nogle poser kunne være blevet klemt, så ser alt fint ud. Kan helt klart anbefales. Og så var der hurtig levering oveni 😊👍

Réponse de KiMs
Min ordre blev sendt i to dele og den…
Min ordre blev sendt i to dele og den ene nåede ikke frem til trods for at jeg inden bestilling og levering talte direkte med webshoppen. Jeg har efterfølgende henvendt mig både via mail og deres hjemmeside uden at få svar eller hjælp - bare tavshed!. Ikke fedt at mangle en kasse når man skal holde fest for 150 mennesker - og levering blev lovet! GLS fastholder at Kims ikke fik afsendt ordren i tide!
Rigtig fin webshop
Rigtig fin webshop. Ikke den hurtigste håndtering men produkterne kommer altid frem i god stand og forsvarligt pakket ind.
Anbefaling herfra.

pakken kom hurtigt
pakken kom hurtigt, indholdet svarede til bestillingen og det smagte af Kims

Hurtig leveret
Dejlig hurtig afsendt og ankommet. Eneste minus efter min mening er at det ligner hele bestillingen bare er kastet i kassen.

Réponse de KiMs
Jeg er rigtig glad for at handle…
Jeg er rigtig glad for at handle direkte med jer,

Tilfreds
God og hurtig levering.
Har altid fået det jeg bestiller.
Selv om de er overgået bedst før dato er de fleste af poserne/ chipsene stadig sprøde og lækre.
Enkelt gange har nogen af poserne dog fået lidt for meget tryk, så chipsene er helt små og som krymmel.

Réponse de KiMs
Det er altid en fornøjelse at handle…
Det er altid en fornøjelse at handle hos Kims god service og hurtig levering

Réponse de KiMs
Hvad er det dog I har gjort ved Kims…
Hvad er det dog I har gjort ved Kims Bacon snacks? De smager slet ikke som de plejer og de sidste RIGTIG mange gange jeg har købt dem, med forhåbning om at det nok bare var en dårlig batch og nu prøver jeg lige igen. Så er både teksturen og smagen ikke som den plejer at være. De ser mærkelige og har sådan nogle “rynker” og er ikke så luftige som de plejer at være? Det er ikke mine yndlingschips længere.

L’expérience Trustpilot