Min ordre blev sendt i to dele og den ene nåede ikke frem til trods for at jeg inden bestilling og levering talte direkte med webshoppen. Jeg har efterfølgende henvendt mig både via mail og deres hjem... Voir plus

Sprød oplevelse at modtage sin pakke fyldt med lækre snacks lynhurtigt !! Jeg købte også nogle Ostepopssokker somvar et kæmpe hit som gave til mine 2 sønner ! Jeg skal bestille mere direkte fra k... Voir plus

L'entreprise a répondu

Alle poser lever til fulde op til vores forventninger og på trods af transport, hvor nogle poser kunne være blevet klemt, så ser alt fint ud. Kan helt klart anbefales. Og så var der hurtig levering ov... Voir plus

L'entreprise a répondu

Dyr og langsom levering. Sender den flere dage efter ordren er langt. Og tager meget høj pris for leveringen.

3,6

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

564 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 68 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

3,6

Tous les avis

76 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Device og mængden af snacks

Fantastisk og og fedt at man kan købe direkte hos Kims

26 mai 2026

Tak for de 5 stjerner😎
Vi er også ret vilde med, at man kan få alle sine KiMs-favoritter samlet ét sted😉

Nemt

Nemt, hurtigt..

25 mai 2026

Tak for din anmeldelse🤩
Sprødt at høre, at det var nemt og hurtigt. Vi håber at ramme den sidste stjerne næste gang😉

En snack aften er bare ikke det samme…

En snack aften er bare ikke det samme efter i har ændret opskrifterne og erstattet ægte smag med kunstige smagsstoffer. Smager kunstigt og ækelt.... Men dyrt, det er det da.

23 mai 2026

Hej Filip!

For filan da.. der findes jo praktisk talt intet mere forfærdeligt, end at blive skuffet over ens yndlingschips - men sådan skal det jo heller ikke være! 😎 Vores produkt skulle gerne være lige så ultimativt sprøde og lækre som altid, så der må helt klart være sket en fejl, og det beklager vi meget! Du må derfor meget gerne oprette en reklamation lige her: kims.dk/kontakt/kundeservice
Så finder vi ud af det!

Vores trofaste kunder skal nemlig aldrig gå skuffede fra en snackoplevelse med os. Vi sigter altid efter, at kvaliteten på vores produkter er lige så smuk som en stjerneklar himmel. Så vi håber, at din næste oplevelse kommer til at smage himmelsk! 😉
Du må ha' det sprødt!

Synes jeres løsning på problemet er en…

Synes jeres løsning på problemet er en total dårligt løsning jeg købte et produkt sendte billeder men det er åbenbart ikke nok i vil nu have jeg skal sende indholdet af posen nu har for længst smidt det ud man smider jo som regel dårligt mad ud og i kunne jo bare sende mig et nyt produkt så var problemet løst

6 mai 2026

Anbefaler

Gode tilbud

24 avril 2026

Tak for anbefalingen og de 5 stjerner🤩
Det gør os virkelig glade at høre!

Jeg synes generelt jeres priser er mega…

Jeg synes generelt jeres priser er mega dyre !!! Det er jo 100% sikker på at de fleste kunder er enige med mig i , så derfor har jeg valgt kun at handle hos under kategorien undgå snackspild , men problemet er bare at udvalget i den kategori er alt for lille og meget begrænset !!! + jeres leveringstid er alt for langsom og jeres leveringspris er lidt for høj !!! Se det hænger slet ikke sammen for mig !!! Også tilbyder i levering med gls hvilket jeg er meget kritisk overfor fordi jeg synes i burde tilbyde andre leverandører som postnord, bring eller dao !!! Især Bring til større ordre !!! Så hvis i vil beholde mig som kunde er simpelthen nød til at ændre på tingene !!! Længere er den ikke !!!

24 avril 2026

Hej Michael!

Tak for din ærlige feedback🙏

Vi forstår godt, at både priser, fragt og levering betyder meget for den samlede oplevelse. Webshoppen kan desværre ikke altid matche butikkernes tilbud, men med “Undgå Snackspild” prøver vi at give ekstra sprøde priser og mindske madspild. Og heldigvis er det jo faktisk kun godt, at udvalget dér ikke er større! Det betyder jo bare, at der ikke er flere snacks, der går til spilde🙌

Vi tager dine kommentarer om leveringstid og fragtmuligheder med videre. Der er altid plads til at gøre tingene lidt sprødere😉

De sprødeste hilsner,
KiMs

Bacon snack uden bacon?

Jeg har altid spist Kims chips, men i dag blev jeg godt nok skuffet. Bacon snack min ynglings chips hvad f… sker der? Der er ingen smag tilbage😱😱😱
Det er en oooommer. Burde give kun 1 for smagen!

5 mai 2026

Hej Torben!

Du må ha' det sprødt!

Hvorfor skal i altid ødelægge hvad der…

Hvorfor skal i altid ødelægge hvad der altid er godt i forvejen. Kims bølge chips er ikke som den plejer at være.Der er ændret i krydderierne,og den smager langt fra som den gjorde før. Det har altid været min yndlings,men efter i har ændret på krydderierne,smager den ganske forfærdeligt. Den smager af røget paprika og som Amerikan grillchips. Som for mange år siden var min favorit,indtil i også ændrede den krydderiblanding. Tror bare at jeg helt vil droppe Kims. For det er godt nok frustrende at i hele tiden ændre på smagssammensætningerne.

29 mars 2026

Hey Aisha

For dippen da! Der findes jo praktisk talt intet mere forfærdeligt end at blive skuffet over ens yndlingschips! 😎

De sprødeste hilsner,
KiMs

Super

Fantastisk, slet ingen problemer

29 mars 2026

Réponse de KiMs

Kort og sprødt, vi kan lide det😉Tusind tak for de 5 stjerner!

Ringe ostepops

Har købt Kims ostepops i mange år. Nu har man valgt at ændre opskriften og udseende så det er af virkelig ringe kvalitet. Ingen ostesmag og en pops fyldt af luft. Det er ikke Kims niveau. Det er på discount niveau ØV

28 mars 2026

Gode tilbud på lækre snacks 😊

Gode tilbud på lækre snacks 😊
Hurtig levering, bestilte torsdag og modtog pakken lørdag 😊

14 mars 2026

Réponse de KiMs

Tak for de 5 stjerner! Lækre snacks og hurtig levering, så kører snack-maskineriet, som det skal😉

Jeres snack chips er simpelthen blevet…

Jeres snack chips er simpelthen blevet for dårlige. Nærmest ingen smag, så hårde at man nærmest ikke kan spise dem uden at blive øm i hele kæften

13 mars 2026

Réponse de KiMs

Åh nej, for dippen da... der er jo næsten ikke noget værre end chips-skuffelser 😬 Og sådan skal det selvfølgelig slet ikke være!

Vores snacks skal være knashamrende sprøde og fulde af smag hver gang – så der er helt sikkert noget, der er gået lidt skævt her. Det beklager vi dæleme!

Hop meget gerne ind og opret en reklamation her: kims.dk/kontakt/kundeservice
Så får vi styr på det lynhurtigt 🧡

For os er det vigtigt, at kvaliteten altid er i top, og at du får den sprøde oplevelse, du forventer. Vi håber derfor, at din næste pose lever op til præcis det🤩

Ha’ en sprød dag😎 🥔