Min ordre blev sendt i to dele og den ene nåede ikke frem til trods for at jeg inden bestilling og levering talte direkte med webshoppen. Jeg har efterfølgende henvendt mig både via mail og deres hjem... Voir plus
Lisez les avis des autres
Sprød oplevelse at modtage sin pakke fyldt med lækre snacks lynhurtigt !! Jeg købte også nogle Ostepopssokker somvar et kæmpe hit som gave til mine 2 sønner ! Jeg skal bestille mere direkte fra k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alle poser lever til fulde op til vores forventninger og på trods af transport, hvor nogle poser kunne være blevet klemt, så ser alt fint ud. Kan helt klart anbefales. Og så var der hurtig levering ov... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dyr og langsom levering. Sender den flere dage efter ordren er langt. Og tager meget høj pris for leveringen.
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Sømarksvej 31-35, 5471, Søndersø, Danemark
- webshop@kims.dk
- www.kims.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 68 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Hurtig levering 5 hverdage sendt fra…
Hurtig levering 5 hverdage sendt fra jer efter 2 dage . Godt pakket

Réponse de KiMs
Prisen er som regel meget højere end…
Prisen er som regel meget højere end vare fra andre producenter, nogen vare endda mere end det dobbelte i pris. Jeg er helt stoppet med at købe vare fra jer, grundet de alt for høje priser.

Réponse de KiMs
God oplevelse chips pakket så det ikke…
God oplevelse chips pakket så det ikke var smuler gør det igen

Réponse de KiMs
Det tager en uges tid med leveringen
Det tager en uges tid med leveringen, men det er helt klart ventetiden værd🥰.
Ikke sidste gang jeg køber her😊😊

Réponse de KiMs
Jeg plejer at købe enten KiMs eller…
Jeg plejer at købe enten KiMs eller Taffel chips. Det bliver 100% Taffel herfra fremover. De putter paprika i deres chips, så nu står jeg med nogle poser uspiselige chips, da det ikke stod på pakken og jeg kan ikke lide paprika. Kundeservice sender standardsvar.

Super produkter
Super produkter. Mega billige. Godt udvalg. Har handlet her før og det er ikke sidste gang.

Réponse de KiMs
Har været glad for mine varer
Har været glad for mine varer. Men de 2 sidste gange har der været fejl..øv

De smager fantastisk
De smager fantastisk. Desværre må jeg begrænse mig, da mit blodtryk stiger betragteligt.

Virkelig dårlig kommunikation
Virkelig dårlig kommunikation. Opdager fredag at der er trukket 538kr fra webshoppen, men har ingen fakturaer på der er købt noget. Ringer så og snakker med webshoppen og får at vide de har fundet gamle ubetalte ordre fra sidste år, maj månede, det drejer sig om ca 50 forskellige ordre, deriblandt en til mig. Man trækker så bare pengene uden at sende mail ang. den fejl der er sket i systemet for et år siden. Synes der burde komme en kompensation med nogle Chips for alt det rod i har lavet og lukket bankkonto da der pludselig bliver hævet penge uden vores godkendelse😡

R.I.P. yndlings chips
Kims snack chips, dem i den gule pose; de var engang de bedste chips i verden.
MEN, det er de så bare ikke længere.
Kims har åbenbart valgt, at spare på krydderiet.
Jeg havde sådan håbet, det bare var en fejl produktion. Men efter 3 poser over de sidste 4-6 måneder, står jeg tilbage med den kunklussion, at det nu er spild af penge.
Så r.i.p. yndlings chips.

Réponse de KiMs
Kims produkter smager rigtig godt
Kims produkter smager rigtig godt. Men deres poser med mix- nødder består stort set kun af peanut, som nok er den billigste nød. Derfor kun 2 stjerner

Køber Aldrig Kims produkter
Køber Aldrig Kims produkter. Lavet på råvarer m pesticider og ringe ingredienser.. Køb i stedet for kvalitet som ånglemarkchips, fra helsebutikker og fra tyske øko netbutikker..
Skidt
Det virker som om jo, mere vi krydrer jo, mere kan vi gemme dårlige råvarer.
Helt ærligt! Kims skidt.
Jeg rejser til Sverige én gang om måneden. Køber med stor fornøjelse: Estrella. Alm chips. Ja tak! Kims? Krøller, hjerte og andre håbløse former. Køber det ikke mere.

Réponse de KiMs
Super service , nem at bestille , bare lidt lang levering (7 dage) , når det er en lille dreng der har været med til at bestille , sine chips . Men nemt .

L’expérience Trustpilot