Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Der gik otte år,mens du kaldte dig sundheds- og omsorgsborgmester, sad du alle advarsler om de gamle, der sad indsmurt i afføring og tis, overhørig, før du "satte en undersøgelse" i gang. Nu er du o... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hello Komune, if you are already on the hunt at night, then please punish everyone too. attached are the pictures that prove you are wrong, we as residents on peder lykkes vej have tense relation... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Personalet overholer ikke deres aftaler m beboerne, og nu skal kommunen spare lidt småpenge og flytte nogle beboere fra serviceloven par. 108 til 107. (p.s. jeg er psykisk sygni perioderPersonal... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skulle have have udstedt et nyt pas, og efter lidt google'n fandt jeg Borgerservice' side vedr. pas, og bestilte en tid. Fik bekræftelse og reminder på mail & sms. Jeg mødte frem 5 minutter fø... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Dukker op på min adresse pga corona

Dukker op på min adresse pga corona. De mener at jeg ikke har kontaktet patienststyrelsen eller smittesporing da de ikke har mit nummer. Så dukker to personer op uden maske og banker på min dør, og regner med at jeg åbner op, selvom jeg har corona. Jeg giver dem mit nummer og damen spørger de præcis samme ting som patientsyrelsen spurgte mig igår og smitteopsporing spurgte mig i forgårs?! Helt ærlig, hvis i brugte jeres tid på andre ting, ville København være en bedre by at bo i, men istedet sender i klo&@&&@oovvvne afsted , der ikke hører efter hvad jeg siger og kræver mit tlf for at stille spørgsmål jeg har allerede svaret på. Har i ikke noget andet at lave på en søndag? få dog styr på jeres papirer, og lad mig være i fred med feber og dårlig vejrtrækning. Btw hvorfor kontakter i kun mig og ikke min kæreste ? Går kommunen kun efter folk med afrikanske mellemnavne eller minoriteter, eller kvinder? Diskrimination på høj plan

18 juillet 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Københavns Erhvervshus opleves som de…

Københavns Erhvervshus opleves som de hopper over hvor gadet er lavest. Inkompetence indenfor arbejdet med mennesker, er hvad medborgere har oplevet, istedet for at få den rette støtte og hjælp, handler det i høj grad om profilering og mangel på selvindsigt.

21 avril 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Kommunes hjælpe er noget fa... Har skit ud

Hvad fa.... Bilder de sig ind de jo kriminelle jeg alvorlig syg med dårligt hjerte kræft infektion kræf i bugspøtskiltlen en lunge.
Så b'er man om hjælp med noget ansøgning så får man en skideballe over man ikke har stor computer de bruger Mac og jeg har kun lille talbles androg så får man at vide at mand dum og udvide men kan de selv bruge en deres ejen computer Nej
At komme her for at fortælle mand dum og selvforskyldt er 63 år gammel spiser over 100 piller daglig bla. Sløve e og meget stærke medicin har så 3.4 discuskolapser med smerter konstant
Det det de får løn for inde i deres sladder afdeling for arbejde det kan de ikke finde ud af ha ha griner de så af en sådan en idiot
Bor ud til stor vej ikke en kan parkere en bil selv om der plads til en bus kan de ikke parkerer en polo men side og sove det kan de FØJ FøJ
Skam jer
De kun ude på at slå folk ihjel de lover hospitalerne vi hjælper det løng

11 mars 2021

Forældre Betaling

Forældre Betaling

Jeg har haft denne adviserne sag om at både drengenes far og jeg har betalt for vores fælles børns dagsinstitution i møderne september og oktober 2019... det drejer sig om 4000,- som kommunen ikke finde rundt i, hvor beløbet er havnet henne- jeg har sendt alt dokumentation på at vi begge forældre har betalt for disse måneder- selvom det kun var bopæls forældre der skulle betale i Ferrer tilfælde drengenes far. Indtilvidere er jeg bare blevet sendt videre til flere afdelinger som ikke helt selv forstår hvorfor jeg er blevet henvist til dem og dermed er der ingen der tager ansvaret...

9 mars 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Udsøgt service

Igennem en årrække har jeg qua mit hverv haft brug for ekspertise fra Københavns Kommunes byggesagsarkiv, for at gennemgå ejendommes byggesager, finde byggetilladelser m.v. Jeg er altid blevet mødt med et smil og en imødekommenhed som er sjælden og meget værdsat. Der bliver altid svaret hurtigt og fagligt korrekt. Jeg takker Lars M og hans kollegaer for den fantastiske service, bh Henrik Vaseli

4 février 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Deres parkning folk, er kun ude på at stjæle

Deres parkning folk er lige til at skide i. Du skal betale alle steder du holder, hvor der ikke er nogle skilte hvor det stå. Så hvor skal man vide det fra når man ikke selv bor i byen.
Og får det andet fik jeg to parknings bøder inden for 24 timer. (Som man ikke kan ifølge østre landsret)
Men de påstår at jeg har flyttet bilen.

Har aldrig oplevet en kommune i både Danmark, men også i ulandet. Hvor de skider på de flok som kommer og besøger den, og stjæler deres penge.

5 janvier 2021

Praktik til de unge

Velkommen til Københavns kommune.

Vi skal have de unge kontanthjælpsmodtager i arbejde.

Hvis du som ung finder en praktikplads skal vi nok betale din løn i din praktiksperiode.

Jeg har fået en praktikant ind i mit køkken som køkkenmedhjælper og som gør et flot stykke arbejde.

I vores køkken har man ikke lov til at have sin telefon på sig og tag imod private opkald når man er på arbejde som alle andre køkkener.

Den unge mand som jeg har i praktik modtage et opkald fra k-kassen, hvor han ikke besvare da hans telefon låg i hans omklædningsskab.

Han modtog et brev at han bliver trukket i hans udbetaling
FORDI HAN IKKE SVAREDE OPKALDET.

Han ringer så ind efter og fik afvide

DIN BEGRUNDELSE ER IKKE GOD NOK.

Han har aldrig fået afvide at han skulle modtage et opkald og igen HVAD ER IDE’EN AT DE KOMMER I PRAKTIK HVIS DE FORTSAT SKAL VÆRE TIL RÅDIGHED TIL JOBCENTERET.

Efter min forståelse er det for at få dem i arbejde også når de så finder et sted som vil tag dem ind bliver de straffet for det!?

I bliver nød til at gentænke jeres måde at håndtere jeres borgere på, for det her er NO GO.

3 novembre 2020

Skadelig adfærd i Borgercenter Børn og Unge

Borgercenter Børn og Unge i Københavns kommune er livsødelæggende for partnervoldsramte mødre og deres børn. Kvinder som har været udsat for partnervold af den person som hun har barn/børn med, bliver ofte tvunget til at deltage i adfærdsterapi, psykologsamtaler, parterapi, PREP kurser osv. med henblik på, at hun skal lære at acceptere volden som et livsvilkår. Hvis mødre sætter sunde grænser for dem selv og deres børn bliver hun stemplet som usamarbejdsvillig. Det er set i flere af kommunens forvaltninger, at sagsbehandlere og enddog ledelsen truer en voldsramt mor til, at sidde til møder og være sammen med sin overgrebsmand. Tvangsanbringelse af barnet/børnene er den mest almindelige trussel, som bruges af medarbejderne. Der ses INGEN refleksioner vedrørende tilknytning, konsekvenser af psykisk og fysisk vold, adskillelsestraumer etc. hvorfor det må antages at fagligheden er så lille, at det reelt ikke er forsvarligt at Borgercenter Børn og Unge behandler sager, hvori der indgår vold, uden tilsyn af voldsfaglige eksperter. Borgercenter Børn og Unge behandler partnervoldsramte mødre ydmygende og nedladende og når truslerne om tvangsanbringelse af sunde børn i trivsel alene beror på et behov for at underkue en borger, som sætter adækvate grænser i situationen, så kan der være tale om sagsbehandlingsmetoder der mildest sagt er psykisk vold og aldrig nogensinde kan være til barnets bedste. Derudover er de økonomiske udgifter i disse sager tårnhøje, idet medarbejderne konstant iværksætter forkerte og skadelige foranstaltninger. Dette udelukkende fordi man ikke har den nødvendige faglighed i forvaltningerne. Millioner af kroner forstøver i manglen på almindelig sund fornuft, uddannelse og empati.

21 septembre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Københavns kommune Teknik- og… I er ikke seriøse i jeres bevillinger

Københavns kommune Teknik- og Miljøforvaltningen
I har lavet en stor fejl, som I dengang ikke vil indrømme. Nu kommer der offentlig fokus på jeres fejl tilbage til min ulykke 20. juni 2017. Den fejl afstedkom jeg kom meget til skade tidspunkt mellem 11. 35 – 11.55 på Vesterbrogade, ud foran Vesterbrogade 39 og hjørnet op til det Ny Teater.

Jeg genoptager sagen, ulykken sket på Vesterbrogade 39- 40/42 og dermed slettes forældelsen.
Jeg kræver I vedstår jeres ansvar i at godkende entreprisen med Hoffmann A/S ANLÆG og ikke sætte jer ind i, hvilke vejspærringer dette firma ville anvende i midtbyen på et af Københavns mest befærdede vej. Samt at vedkommende der godkendte entreprisen ej heller undersøgte, hvor mange gange i døgnet denne vejafspærring ville blive kontrolleret i at stå korrekt. Det er useriøst overfor borgere der færdes på denne strækning. Samt især at nægte den, der kommer til skade, erstatning.
Det er ansvarspådragende da der både er begået både fejl og forsømmelser fra jeres sagsbehandler:
1 FEJL:
I har i Teknik og Miljøforvaltningen godkendt Hoffmann A/S ANLÆG får en entreprise uden I stiller de korrekte krav til vejafspærring, når der er tale om vejafspærring på et meget befærdet strøg inde i midtbyen, fra Hovedbanen til Føtex på Vesterbrogade.
2. FEJL OG FORSØMMELSE:
Stor fejl og forsømmelse at I også har godkendt at vejafspærringen på denne meget befærdede gade, kun skulle foregå 2 gange om dagen: omkring kl. 5 morgen og efter kl. 14.30 eftermiddag. Hvis der skete skade på personer/eller andet imellem disse 2 tidspunkter, så afviste I, med begrundelsen: det er ikke vores ansvar. Men det er jeres ansvar.

Det er hos jer entrepriserne bliver godkendt. Reglerne for entrepriserne bør den enkelte sagsbehandler også kende. Sagsbehandleren skal kende til hvilke vejafspærringer denne virksomhed havde beskrevet, der ville blive brugt på Vesterbrogade inde midt i København. Dermed burde Hoffmann A/S ikke have fået entreprisen.
Efter min ulykke kørte min familie rundt i København og tog fotos. De andre firmaer der havde entreret med Københavns kommune omkring vejanlæg/vejafspærringer, der anvendte de andre store firmaer Betonklodser som fødder og tungere afspærring opad, som ikke kunne vælte i blæsten, eller hvis personer skubbede til dem.
Efter min ulykke så ved de fremtidige entrepriser så anvendte Hoffmann A/S også Betonklodserne. Så I må have lavet nye regler efter min ulykke.

Jeg vil vide hvordan denne entreprise med Hoffmann A/S kunne blive godkendt hos Københavns kommune, Teknik – og miljøafdeling?

14 juin 2020
Noté 3 sur 5 étoiles

BISPEBJERG KIRKEGÅRD

BISPEBJERG KIRKEGÅRD

Vores far om mor ligger begravet på Bispebjerg Kirkegård. Et åbent græsområde med rækker af gravsten. Det hænder at jeg finder et cigaretskod eller andet som et menneske har "tabt" på gravstenen. Eller noget større som jeg ikke håber et menneske har tabt, men gætter på en hund har efterladt på min fars og mors gravsten. Og mens jeg fjerner portionen kommer jeg til at tænke på, hvor lidt vores sorg betyder for andre. Og hvor meget det betyder for hundeluftere at deres hund har egnede steder at møde andre hunde. Legepladser, idrætsanlæg, kirkegårde o.s.v.

Og så vandrer tankerne tilbage til min fars begravelse, hvor der var overvældende mange smukke blomster, buketter og hilsner. Men da vi dagen efter kom for at se til graven, var alle blomsterne væk. Kikegårdskontoret fortalte os at de var stjålet. Det er noget der sker, sagde de. Man har nok brugt en ladvogn eller stjålet bil, og solgt det hele.

Men en kirkegård er jo ikke tænkt som trænings- eller legeplads for mennesker og dyr, eller et udbud af gratis blomster. Uden at fornærme nogen, er en kirkegård ret beset ment som en gravplads og mindested for sørgende mennesker.

Men kunne man ikke gå på kompromis og afsætte et hjørne af Bispebjerg Kirkegård? En lukket afdeling forbeholdt og reserveret til hundeluftere og blomstertyve?

Ivar Danielsen

18 avril 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal…

Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal sige her en andet borger service i er jo levende døde ??? Ingen skam i er der for at hjælpe folk jeg fatter det ikke er virkelig i shjok over jeres opførsel

29 février 2020

SUNDBY BIBLIOTEK

SUNDBY BIBLIOTEK
Det er ærgerligt at det hedder et bibliotek.
Der er ingen steder man kan sidde og læse ordentligt uden der skal være nogen som snakker. Jeg spurgte i dag bibliotekaren kl. 12:40 på 1. sal om han kunne få nogle der sad og snakkede i 45 minutter - til at tie stille eller flytte sig et andet sted hen idet der sidder 2 andre udover mig der sidder og læser. Derudover har de også et skilt på væggen som fortæller "tal lavt, tag hensyn til andre" hvor der ligeunder denne skrift står "quiet zone". Han fortæller mig så at de da sidder og snakker lavt (hvilket de ikke gør - jeg har høretelefoner i ørene med musik som er skruet højt op og kan stadig hører dem). Normalt kan jeg få de andre bibliotekarer til at flytte dem som snakker eller finde en løsning.. men ham her fortæller mig det er en såkaldt vurderingssag og at man godt må snakke. Man skal åbenbart ikke tage "quiet zone" seriøst fortæller han mig. Det er så her man tænker om det er at bibliotek hvor man kan læse og låne bøger eller om det er en snakke klub - jamen det må vel også være en såkaldt vurderingssag.

Biblioteket burde have en quiet zone idet det ikke er første gang jeg oplever nogle snakke eller endnu flere sure som mig som gerne vil læse. Skiltet burde ligge inden man kommer ind i rummet, da ingen ser hvad der står på væggen og slet ikke når det står med så småt skrift. ELLERS må det ændres til SUNDBY SNAKKEKLUB.

19 novembre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er handicappet og det står i min…

Jeg er handicappet og det står i min sag og jeg har en talefejl så man kan høre det. Det er dårligt, at når jeg ringer ind til kommunen, så spørger de om jeg er handicappet, selvom de burde vide det. Jeg synes også at det er dårlig service og latterligt og, at kommunen er dårlig, når de ikke kan finde ud af hvor jeg skal ringe hen og ender med at sende mig rundt til tre forskellige tlf. numre. De laver det hele tiden om så man ikke kan finde ud af det. I får dårlige anmeldelser fra folk. I skulle selv prøve at blive stillet om så mange gange, hvis I selv var handicappe eller havde et handicappet barn, og bruge så mange timer på at få fat i de rigtige. I skulle skamme jer rigtig meget. Jeg er sur og tosset i hovedet på dem. De behandler handicappede dårligt.
NT

19 novembre 2019

Dårlig!!!

Jeg har holdt parkeret ved skolen der ligger ved gransangervej, hvor jeg her får en parkeringsbøde - jeg er uforstående da der rundt om skolen ikke er skiltet! Jeg har klaget, men Københavns kommune mener at det er nok at der er skiltet på andre veje i området - hvor i alverden skulle man vide fra, hvor længe man må holde når der ikke er skiltet hvor man holder!?
Føj en dårlig behandling!
Hvis jeg kunne give jer mindre end én stjerne havde i fået det!

7 novembre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Har klaget flere gang til kbh kommune…Lærkevej ødelægger folk

Har klaget flere gang til kbh kommune over deres adfærd imod mig.. De hjælper ikke folk over ens situation men de kan kun sanktioner de svageste i samfundet og bruger private folk ud fra kommunen for at holde øje med folk. Magt misbruge og korruption er en af de ting kbh kommune gør mod folk.. Vis i kender folk der arbejder for dem hold jer væk fra dem. De bruger dine oplysning for at skade dig eller jer. Det simpelthen for dårlig af en kommune at bruge magt mod svage borger i samfundet.. Angående at anke dine sager hjælper ikke da de er venner med de fleste folk i ankestyrelsen og man kommer aldrig til at havde medhold da alt bliver råbt højt mellem dem.. Folk har ikke penge til at spise imens de fester for folks penge..

18 septembre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Københavns Kommunes pengemaskine - Klag til Kontant !!!

Samme erfaring som andre brugere. Parkerer i bås på Helsinkigade overfor nr 20. Der er ingen skiltning om parkeringsbegrænsninger nogen steder i nærheden selvom jeg leder efter dem. Så regner med at der er gratis parkering. Men da jeg kommer retur er der faldet en bøde på 510 kr. Der er tidsbegrænsning på en time står der. Når man skal klage skal man fremvise fotodokumentation. Men man må kun uploade 4 mega-byte billeder i jpg format i alt. Så det er meget begrænset hvad man kan uploade af dokumentation. Men det er de jo heller ikke intereseret i at man gør formoder jeg. Jeg kan nu forstå på andre klagere, at jeg skulle have kigget efter nogle skilte, der redegjorde for parkeringsinfo for zonen. Men sådan nogle fandt jeg aldrig. Så de må være godt skjult. Københavns Kommune har med sine systemer skabt en pengemaskine. Det må være en sag for Kontant !!

4 août 2019
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus