Hos Klassiske Lamper har vi af Vibeke fået suveræn rådgivning mht. hvilke lamper, der passer bedst til vores hus. Vibeke er yderst kompetent og særdeles imødekommende, så vi kan kun give vores ab... Voir plus

L'entreprise a répondu
Bedre sent end aldrig. Professionel vejledning og fantastisk service af Vibeke. Hun øjner lige den stil, du kan lide. Smukke lamper og showroom ikke mindst. Vi kommer igen!! Vores bedste anbefalinger... Voir plus
L'entreprise a répondu
Meget flotte lamper, sød betjening. Vi bestilte flere end de havde på lager af den type, og vi blev fint informeret hele vejen igennem hvornår de var på lager og hvornår de ville blive sendt 👌🏼
L'entreprise a répondu
Hjertelig velkommen til Klassiske Lamper ApS - Danmark. Her finder du en masse inspiration til din skønne bolig og dine omgivelser på webshoppen. Et stort udvalg af klassiske eksklusive udendørs- og indendørslamper. I klassisk, nyklassisk, vintage, boheme, retro og designerstil. Derudover finder du også postkasser, solure, vandfontæner og mange andre smukke og nostalgiske herligheder til dit hus og have. På Krebshusgården i Sorø kan du besøge vores 250 m2 store showroom, og med mine 37 års ekspertise, vil jeg med glæde tage imod dig, så vi sammen finder det helt rigtige til netop din ejendom. Ring/sms eller mail til mig, for aftale. Dbh. Vibeke
Krebshusgården, St. Ladegårdsvej 1A, 4180, Sorø, Danemark
Demande des avis aux clients
Fantastisk service og lamper i virkelig god kvalitet.

Réponse de Klassiske Lamper ApS
Fantastisk service og gode klassiske produkter. Jeg har købt lamper i 2024 og igen i 2026 skulle jeg bruge flere og jeg kunne få præcis de samme igen. Måske basalt, men dejligt de ikke er udgået eller ændret på siden :-)

Réponse de Klassiske Lamper ApS
Smukkeste lamper på en smuk gård og med god service og inspiration

Réponse de Klassiske Lamper ApS
Helt fantastisk service! Vibeke er en stjerne. Jeg købte en skærm som var for lille, selvom jeg havde gjort mig umage med at måle den op. Der var intet problem med at bytte, og hun kom endda forbi med skærmen hos mig på vejen til en af hendes mange opgaver. Helt klart ikke sidste gang jeg køber der!

Réponse de Klassiske Lamper ApS
Min oplevelse med at handle hos Klassiske Lamper var rigtig god. Vibekke er en meget hjælpsom person, som var god til at finde den helt rigtige løsning til netop mit behov. Det var nemt og behageligt at handle hos Klassiske Lamper.

Réponse de Klassiske Lamper ApS
Havde bestilt flere ting og deriblandt en malingsstift, men med god service blev den udtaget, fordi der allerede var en inkluderet med et af produkterne.
Så virkelig god service og gode produkter.

Réponse de Klassiske Lamper ApS
Skønt sted med de flotteste lamper man kan tænke sig, samt den bedste venlige og perfekte sevice. Ikke sidste gang jeg handler der.
Mvh.Jane

Réponse de Klassiske Lamper ApS
Virkelig nærværende og god service.
Vi har efterhånden handlet hos Klassiske lamper nogen gangen og vi har ikke en finger at sætte på hverken kvalitet, service eller nærvær.
Vores hus stråler med de flotteste lamper.
Hilsen Morten og Mia
Murermestervilla_1918

Réponse de Klassiske Lamper ApS
Hurtig og effektiv service fra start til slut. Flotte lamper:-)
God og professionel vejledning fra Vibeke-Klassiske Lamper

Réponse de Klassiske Lamper ApS
Godt udvalg af flotte lamper og virkelig god service. Alt forløb uden problemer og vi fik samtidig inspiration til at sætte lamperne rigtigt op.