Den meste asociale kommune med deres latterlige åbningstider og låste døre. Ser kun fremtiden i de rige i køge og tænker ikke på den hårdt arbejdende mellemklasse som bor i Alm bolig og er enlige ..
Lisez les avis des autres
I disse tider, hvor det offentlige ofte er under pres, og mange oplevelser går på lange behandlingstider og generelt dårlige oplevelser, her lige et stort skulderklap til TMF/Køge Kommune. Ifm. med k... Voir plus
Information om parkering i kommunen er gemt i en PDF online istedet for ved selve parkerings pladserne. Så på trods af at man har købt en dagsbillet for parkering så får man stadig en bøde fordi m... Voir plus
Manglende information om parkering på parkerings pladsen
Så på trods af at man har købt en dagsbillet for parkering så får man stadig en bøde fordi man ikke har parkeret i den rigtige zone.
Info om zonen står ikke nævnt nogensteder udover i den tidligere nævnte PDF.
Easy Park appen foreslog endda dags billetten på trods af at min GPS visning var korrekt.
Jeg tænker at det er gjort med vilje for at skrabe penge sammen som en misinformerende pengemaskine.
Køge kommune overholder ikke forvaltningsloven.…
Køge kommune overholder ikke forvaltningsloven!
Mindre end 5 minutter efter modtagelse af underbygget klage svarer P-afdelingen i Køge kommune, at den trufne afgørelse fastholdes. Køge kommune havde tydeligvis forsømt at undergive klagen den mest nødtørftige sagsbehandling og havde dermed forbrudt sig mod forvbaltningsloven.
Køge Kommune total elendig behandling…
Køge Kommune total elendig behandling af jobcenteret...
Skulle til møde med sagsbehandler vedr. forberedelse til rehabiliteringsteamet i dag kl. 10 - kommer 10 minutter før og sidder pænt og venter..... kl. bliver 10.10 og en medarbejder der har set vi venter spørg om vi er kommet i god tid. Forklare at vi sådan set er over tid og hun vil lige undersøge hvorfor jeg ikke er kaldt ind..... hun kender så ikke engang navnet på hende jeg skal tale med og må kigge nærmere i systemet.... hun kommer så tilbage og fortæller mødet er aflyst pga sygdom (hvilket jo kan ske) men om ikke jeg har fået besked om det i e-boks....ÅHHH NEJ DET HAR JEG IKKE - HAR IKKE FÅET NOGEN SOM HELST BESKED NOGEN SOM HELST STEDER. Fik i går besked 2 gange om at jeg skulle huske mit møde, men at sørge for at give besked om aflysning kan I ikke finde ud af.... dælme ikke god stil eller god behandling af folk der i forvejen er nervøse over at være havnet i det system - nu kan jeg så fortsætte med at gå og være nervøs over at skulle til møde på et eller andet tidspunkt når det passer jer at indkalde til et nyt👿👿👿 HVIS IKKE I ER KLAR OVER DET, SÅ ER JEG HAMRENDE ARRIG
OPDATERING: HAR LIGE MODTAGET SMS OM AFLYSNING - KL. 11.24🤬🤬👺👺
Ordentlig og sober håndtering af borgeres henvendelser
De sidste par år har min hustru og jeg ofte besøgt Køge især om onsdagen på grund af et hyggeligt og kundevenligt "Marked". Vi har besøgt "Borgerservice i Køge" bl.a. i forbindelse med "valg", forespørgsler om kørekort, pas, "it", Covid vacc. o.a. - og her har vi hver gang oplevet en utrolig kundeorienteret, venlig og vedkommende behandling. Min hustru og jeg er bosiddende i Københavns Kommune, og det er karakteristisk, at "kunde- eller borgervenligheden"ofte har særdeles gode kår i "provinskommuner" bl.a. også i "Grenaa Kommune"
Vi ser frem til flere besøg i Køge og venlig hilsen
Pia Schjørmann og T. Thorsen
Terrible
The definition of incompetence and beauricratic mess.
Terrible. I've learnt to expect bad service, false promises, inaccurate advice, zero culpability or responsibility when missinformed.
When told they will call back, call back yourself, you will wait in vein.
A really badly managed, structured disorganized mess. Representative of general Danish institutions.
I've lived in 5 countries, one third world. Køge kommune has a lot in common with that one.
Kæmpe skulderklap til TMF-Køge Kommune
Ifm. med kommende byggeri, samt salg af nuværende hus, har jeg været i kontakt med TMF. en del gange igennem de sidste ca. 6-8 måneder, hvor jeg har oplevet super hurtige og konstruktive svar fra Eva Schønnemann, Brian Mortensen indenfor få timer, samt i dag Zeynep Ozkul og ikke mindst Dorthe Bjørnsten Lindhardt, som responderede 1 gang telefonisk, samt 2 gange på mail indenfor 1 time, og sagen blev løst på under 2 timer.......Kæmpe roser til TMF-Køge Kommune :-)
Når man ringer til kommunen for at få…
Når man ringer til kommunen for at få hjælp får man besked på at man skal gå ind på en hjemme sides og skrive en klage. Men damen der giver meddelelse ved ikke hvilken hjemmeside og kan ikke hjælpe videre. Kunne ikke omstille eller tage imod besked.
Vi betaler over vores ejendomsskat for at få tømt vores septiktank og den bliver ikke tømt. Når man prøver at få løst problemet er der ingen hjælp at hent. ØV en dårlig service.
Grotesk P-bøde foran eget hus!
Til stor overraskelse har jeg i dag fundet en parkeringsafgift på 510,- foran mit eget hus på en privat villavej.
Jeg har som husejer ansvar for at rydde mit fortorv for sne, samt klippe hæk og fjerne grene. I den forbindelse har jeg parkeret min bil på vejen, så jeg kunne få traileren ud af garagen, for at samle de afklippede grene fra hækken. Mens jeg kortvarigt er inde i huset for at besørge, holder bilen da på vejen, halvt på fortorvet for at genere mine naboer mindst muligt (vi er sidste hus på en blind vej!). Bilen er jf. afgiften observeret kl 9:13:32 til 09:14:57, dvs. 1 minut og 25 sekunder!
Da jeg kommer ud til bilen igen er der en "hilsen" fra Køge Kommune på 510,- kr. med henvisning til færdselsloven §28 stk. 3, der forbyder parkering på fortorvet. Jeg tænker først at dette må være en practical joke, men nej - den er god nok.
Det er noget ualmindeligt svineri af Køge Kommune, der i forvejen er finansieret af bl.a. mine skattekroner, at blive behandlet så helt åbenlyst urimeligt. Når man tager i betragtning at vejen er "privat", dvs. at Køge Kommune fx ikke rydder sne på vejen med henvisning til at den er privat, men til gengæld finder det rimeligt at udstede afgifter til vejens beboere, ja så er det helt afmarcheret. En fuldstændig grotesk situation. Det kan slutteligt undre at Køge Kommune har ressourcer afsat til at tjekke parkeringer på privat villavej, i stedet for at anvende ressourcerne på fx ældreområdet. Føj!
Alt er snart sparet væk
Kommunen interesserer sig kun for Køge torv
Alt uden om interesserer dem ikke.
Alt bliver sparet væk.
Busser bliver fjernet fra byerne omkring køge. Men flere kommer til centrum
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.