Stort och spännande sortiment men dyr fraktkostnad. Det sämsta här är att man ofta är tvungen att köpa ett antal av samma produkt. Har man aldrig testat en produkt vill man ju bara köpa en för att pro... Voir plus

Jag beställde varorn den 15 okt och fick dem idag den 19 okt. Snabb leverans och konserverna håller till oktober 2024. Så bara väldigt positivt första köp. Och ett vänlig och trevligt handskrivet... Voir plus

1. Supermarché
  2. Magasin de produits gourmets
  3. Service de livraison des courses
  4. Épicerie

Informations provenant de diverses sources externes

Kolonialvaror har ett stort utbud av prisvärda skafferivaror i storpack och ekonomipack | ✓ God mat från hela världen | ✓ Lång hållbarhet | ✓ Bra priser | ✓ Levererar till hela Sverige

2,3

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

21 avis

Aucune trace de demande d’avis

2,3

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Advertised a product as being in-stock but it wasn't

Advertised a product as being in-stock. After a delay of 4 days I was informed that the product was not actually in stock and they were waiting for a shipment from their supplier. Not impressed and wished I had checked the Trustpilot score before ordering from them...clearly a poorly run business!

23 septembre 2024
Avis spontané

Beställde lite varor med kort datum

Beställde lite varor med kort datum, stod i beskrivningen att de skulle ha ungefär tre månaders hållbarhet. Men när varorna kom så hade samtliga varor med kort datum jag beställt utgånget datum. 1 sås hade t.o.m. gått ut för tre månader sen. När jag mailar dom så får jag inget svar, synd..

18 septembre 2024

Snabb leverans, fick 4 för 2 kimchi
Otroligt nöjd! Dessutom så kändes det väldigt personligt då dom önskade mig god sommar :)

18 juillet 2024

URUSELT

Lade beställning i December. Stod att leveranstid var 2-5 dagar. Avbokade hela beställningen när 2 veckor passerat. Men i januari skickar dom beställningen ändå, även fast jag avbeställt. Skrivit till deras mejler, hej @kolonialvaror.se, avbryt @kolonailvaror.se
Ingen återkoppling alls. Så extremt oseriöst företag.
Nu står paketet hemma, fortfarande oöppnat.
Ändå blir jag tvungen att betala fakturan. Vill ni göra rätt för er får ni GÄRNA höra av er.

24 janvier 2024

Jag beställde lite grejer

Jag beställde lite grejer. Dessa skickas, med DHL. nu ligger varorna, på någon terminal. Eftersom avsändaren är ansvarig, för försändelsen, till dess, att mottagaren hämtat ut den hörde jag, av mig, till Kolonialvaror. Du får själv kontakta DHL eftersom det är ditt paket. Jag påtalade detta, för Kolonialvaror. Får se, vad de svarar. Mycket konstigt, att det inte går, att ringa!

8 novembre 2023
Avis spontané

Så bara väldigt positivt första köp.
Och ett vänlig och trevligt handskrivet meddelande på plocklistan.
För min del så blir det fler köp ⭐️
/Linus

19 octobre 2023

Ännu ej fått leverans

Gjorde en beställning 14 maj - ännu den 8 juni ej erhållit. Försökt få kontakt via alla meiladresser men får endast standard förprogrammerade svar
Försökt annulera ordern men får ingen bekräftelse. Skitdåligt helt enkelt - beställ inte!

8 juin 2023
Avis spontané

Min flickvän handlade hos er

Min flickvän handlade där. Fick fel vara och har mailat och mailat utan svar. För att ringa går ju inte. Dom har ju alltid telefonsvararen på. Helt omöjliga att få tag på. Varnar alla att inte handla där.

1 mars 2023

Fick fel vara

Fick fel vara, reklamerade utan framgång. Dessutom väldigt högt fraktpris.

5 décembre 2022

Gammal mat

Min beställning hos kolonialvaror innehöll varor med passerat utgångsdatum. Försökt få kontakt med dom via telefon och mail men inget svar, rekommenderas ej. Handla mat nån annanstans.

20 décembre 2022

Fruktansvärt oseriöst företag

Fruktansvärt oseriöst företag. Svarar inte på mail eller i telefon. Fraktpriserna är ohyggligt dyra jämfört med andra mycket bättre aktörer på marknaden. Handla hos dom istället.

8 décembre 2022

Bra men kan bli bättre.

Stort och spännande sortiment men dyr fraktkostnad. Det sämsta här är att man ofta är tvungen att köpa ett antal av samma produkt. Har man aldrig testat en produkt vill man ju bara köpa en för att prova.

19 juin 2022
Avis spontané

Oseriösa! Handla inte här.

Gjorde en beställning i december, men varan som jag ville ha fanns inte. Avbokade då hela beställningen. I januari skickar dom beställningen i alla fall, även fast det jag mest ville ha inte kommit i lager.
Försöker kontakta dom på flera olika sätt, lämnar meddelande, men får inget svar. Låter beställningen gå tillbaka.
Ändå blir jag tvungen att betala fakturan.
Uruselt!! Så oseriösa! Handla inte här!

13 avril 2022
Avis spontané

Beställde och betalade 6 stycken 100…

Beställde och betalade 6 stycken 100 grams påsar torkad chili för en månad sedan. De förpackningar jag fick levererade innehöll bara 50 gram styck. Har försökt få kontakt med kolonialvaror via mejl och telefon men det är omöjligt. Rekommenderar inte.

13 janvier 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit