Sämsta elbolsget jag har varit ned om 😡😡 Ringde kundtjänst nu för att ta reda på mitt elpris men det gick inte att få fram för de var förvaltat av någon annan. Fick en räkning nu o den var skyhö... Voir plus

Bluff! Sa upp avtalet helt korrekt fick ändå en faktura på avtalsbrott 1490 kr.. Går ej att logga in på mina sidor. Blev lurad av dem att byta för mitt förra elbolag hade fått så mycket klagomål att d... Voir plus

1,4

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

36 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,4

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

störande telefonförsäljare

Telefonförsäljare från bolaget ringer minst 1 gång om dagen, riktigt störande och med tanke på kommentarerna om bolaget jag läst här är det förmodligen ett väldigt opålitligt bolag också

3 mars 2021

Bluff försöker lura dig

Bluff försöker lura in dig i ett avtal genom att säga att de ringer från ditt nätbolag och vill sänka dina avgifter. Nätet är monopol och går inte ändra, i själva verket skriver du ett nytt elhandelsavtal vilket är något helt annat. Avsluta samtalet snabbt innan de lurar in dig i ett hörn.

25 février 2021

Undvik detta företag !!

Min fru blev uppringd av en försäljare men bad mig gå igenom alla uppgifter. Vi fick ett erbjudande som lät riktigt bra. Eftersom vi inte hann säga upp avtalet i tid så efter 12 månader så blev det 1 år till innan kunde säga upp avtalet i tid och byter till föregående el-leverantör. Då blir vi ombedda att betala en sk " brytargift "för enligt kraftviken.se hade vi 1 dag kvar av vårt avtal när vi återgick till föregående leverantör. Jag fick lusläsa avtalet, gå igenom allt och kom fram till att kraftviken hade fel angående sin sk brytaravgift. Efter många mail konversationer samt 1 samtal med kraftvikens kundservice fick vi rätt och slapp en avgift på 1490 kr.
Jag vill starkt avråda från detta bolag då de i sina avtal i det finstilta läs paragraf 9.1 där de gömmer avgifter som inte framgår i samtal och man måste med förstoringsglas läsa dessa punkter. Några månader fick vi en extra avgift på ca 150 kr som är enligt min mening helt befängda. Det enda positiva är att de som jobbar med kundservice är riktigt trevliga att prata med men jag förstår om det är stor omsättning på personalen.

17 février 2021

Är ett blufföretag

Är ett blufföretag, hopplöst att bli av med avtal. Sa upp avtalet den 19/5 2019 och får fortfarande inkassokrav på avgifter. har fått ringa flertalet gånger och kreditfakturor. Skitdåligt företag. Jarkko

1 février 2021
Avis spontané

Tyvärr det "sämsta" elbolag jag har…

Tyvärr det "sämsta" elbolag jag har haft att göra med på 35 år , villkoren är inte samma som uppgjort , och de kan heller inte styrka sina för mig sämre villkor. Svårt att få tag i ansvarig , handläggare utan befogenhet svarar på mail så gått de kan Byt inte till Kraftviken Energi i Solna

27 décembre 2020

Totalt oseriösa

Totalt oseriösa, blev lovad spot priser av telefon försäljaren men har fått lov att betala mer än det dubbla spot priset. Försökt komma i kontakt med dom och be om en förklaring, ingen respons vare sig per telefon eller E-mail. Ett tips undvik detta bolag som pesten!

4 septembre 2020

VARNING!

VARNING!! Fick erbjudande, men det tillkom massa extra avgifter jag inte bett om.. Plus dom sa dom va billigare, men det stämde inte... ångrade direkt!

28 août 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit