Min datter på 10 år og jeg har haft et fuldstændig vidunderligt ophold. Vi startede med at besøge klatreparken hvor vi fik de lækreste pizza med gode råvarer til frokost. Derefter blev vi mødt af Seba... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det var en dejlig oplevelse. Yderst venlig og informativ modtagelse i receptionen. Værelset var smagfuldt indrettet og der var super rent. Vi spiste i restaurant Blixen, hvor vi startede med en drink... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi kunne holde Bestyrelsesseminar uden bekymringer. Dejlig overnatning, stort og flot lokale vi kunne holde seminaret i. Vi fik lækker mad morgen, middag og aften! Samt masser af gode parkeri... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ånden på Kragerup oser af søde, imødekommende og flinke/hjælpsomme medarbejdere, skabt af ejeren. Vi har haft flere ophold på Kragerup og er altid blevet mødt af venlighed fra alle (havemanden, r... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kragerup Gods ligger på sjælland og er ideelt til konference, møde, fest, bryllup, konfirmation, reception og ferie. Moderne konferencefaciliteter og historiske omgivelser skaber et fredsfyldt arbejdsmiljø. Kragerup kan danne nogle helt fantastiske rammer for jeres bryllup eller fest.
Kragerupgaardsvej 33, 4291, Ruds-Vedby, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Min 80 års fødselsdag var en kæmpe dejlig oplevelse for alle fra 5 år og opefter, værelser i topklasse og en udsøgt middag med et virkelig godt vinmenu, kan stærkt anbefales - alt var i topklasse.

Réponse de Kragerup
Beautiful experience. I have never worked at such a luxurious and well prepared training venue. The rooms are clean and comfortable, the dining experience was excellent and for training, I could not have asked for any more. I found the staff to be helpful and prepared to go above and beyond.
I would encourage any company to consider this venue, only a very easy hour commute from Copenhagen airport.

Réponse de Kragerup
Et uforglemmeligt ophold på Kragerup Gods.
Idylliske omgivelser, og spændende “go High”
Maden var udsøgt, værelserne præsenteret på en helt unik måde, personalet var opmærksomme og venlige.
1000 tak fra
Familien Müller/Williams

Réponse de Kragerup
Vi hade en fantastisk upplevelse på ert vackra gods. Era vackra omgivningar gav en oerhört personlig prägel på vår konferens. De vackra möblerna, tavlor och bilder på människor, tända ljus, öppen brasa och knarrande golv, allt bidrog till att det føltes som hemma. Maten var mycket god, speciellt luncherna! Och personalen, de som gör hela skillnaden var extremt tilmötesgående hela vägen igenom, från bokning till utförande. Jag kommer helt säkert att sprida det vidare till mina kollegor på Maersk. Och inte omöjligt att vi kommer tillbaka. Så bra var det!

Réponse de Kragerup
☀️Endnu et uforglemmeligt ophold på Kragerup Gods🌼.
Vores andet besøg til Kragerup Gods blev mindst ligeså mindeværdigt som vores første. Idylliske omgivelser som tager en tilbage i tiden, om man så nyder kaffe med lækkert hjemmebag eller en drink i de romantiske og historiske stuer eller biblioteket. Sødere, venligere og mere dedikeret personale skal man godt nok lede længe efter. Det er ikke kun gæsten, der bliver kræset om. Maden er flot, smagfuld og præsenteret på en helt unik måde. Hver værelse har sin helt egen stil og kan til hver en tid varmt anbefales. Endnu engang tak til jer alle og på rigtig glædeligt gensyn.
De varmeste hilsner og tanker
Susanne & Kim

Fantastisk ophold.
Vi er 7 veninder, som ønskede at fejre vores 75 års fødselsdag med god mad og overnatning.
Hvilken fejring vi fik, en modtagelse med Champagne og chokolade. Maden var udsøgt og meget veltillavet, og alle personaler var meget venlige, opmærksomme og ikke mindst hjælpsomme. En oplevelse for livet, som vi må gentage.

Réponse de Kragerup
Fantastisk sted med en spændende historie. Fremragende mad i restauranten med virkelig kompetent personale.
Standard værelse var bedre end forventet.
Området omkring godset er flot anlagt.
Og får automatisk pulsen til at falde .
Der er hyggeligt og roligt
Vi takker for en dejlig dag en udsøgt 5 retters menu. Rigtig god morgenmad . Og dygtigt / venligt personale
Flemming og arjean le Fevre

Réponse de Kragerup
Den samlede oplevelse var på er meget højt niveau. Super service, meget lækre lokaler og værelser. Maden var simpelthen rigtig god.

Réponse de Kragerup
Meget smukt og velholdt slot hvor der er kælet for alle detalje. Endnu skønnere er stemningen på stedet. Vi oplevede utrolig stor varme og imødekommenhed fra alle ansatte.
Maden i restauranten var helt sublim.

Réponse de Kragerup
Alt spillede (selv vejret) lige fra vi ankom i marts måned og blev modtaget med stor venlighed og god service - selvom det var meget tidligt på dagen, var der klart og dagen gik med konference, grupperumsopgaver og så den fantastiske omkringliggende natur - servicen var helt i top under middag og om aftenen - som var man "hjemme" i stuerne. De ansatte kender vist hinanden. God oplevelse.

Réponse de Kragerup
Virkelig en dejlig oplevelse med meget lækker med og supergod og kompetent service hele vejen rundt. Kan varmt anbefales!

Réponse de Kragerup
Der var ved tildeling af værelse taget hensyn til at jeg går dårligt. For første gang tror jeg nogensinde ved et hotelophold, udbrød jeg wouuu, da jeg åbnede døren til Kammerherrens værelse. Kæmpe stort, højt til loftet og så smukt indrettet med istandsatte møbler der hører til stedet og tiden.
Godsopholdet var fantastisk fra ankomst til vi forlod stedet dagen efter. Alt var perfekt herunder betjening og kagen til kaffen og maden i Karen Blixen restauranten. Kan varmt anbefale et godsophold på Kragerup Gods.

Réponse de Kragerup
De perfekte forhold i romantiske omgivelser.
Super søde og imødekommende personaler.
Smukke lokaler i autentiske toner.
Et helt igennem fantastisk ophold

Réponse de Kragerup
I forbindelse med min mands 60 års fødselsdag, var vi på ophold på Kragerup Gods, et helt igennem fantastisk ophold. Lige fra vi ankom i receptionen og til aftensmaden var servicen på det højeste. Omgivelserne omkring godset var pragtfulde, om man ville gå en tur eller være aktiv, der var alle muligheder. Vi fik lækkert mad og også her var der en fantastisk tjener der gjorde aften perfekt. Det ikke sidste gang vi kommer på Kragerup Gods, så kan varmt anbefale stedet.

Réponse de Kragerup
Dejligt ophold, fantastisk mad og "Stuepigens hemmelighed" var super god underholdning.
Er STOR fan af Kragerup gods! Vi havde booket et godsophold, og det var fantastisk lige fra modtagelse i receptionen til værelset, maden, skønne hyggelige interessante omgivelser, servicen og udeområdet. Middagen var lækker, betjeningen helt i top og jeg elsker den kreativitet som mødte én overalt både i forhold til grønne tiltag og mulighed for aktiviteter både indendørs og udendørs. En kollega bookede også ophold, og var lige så begejstret. Vi kommer tilbage!

Réponse de Kragerup
Et rigtig fint sted, hvor vi afholdte vores netværksmøde. God mad, smukke omgivelser og dejlige værelser. Vi kommer gerne igen.

Réponse de Kragerup
Alt fremstår flot og vedligeholdt. Det er rent og indbydende overalt på godset. Hyggeligt værelse, skønt poolområde. dejlig vinterstue. Personalet fremtræder venligt og professionelt. Absolut et besøg og gerne flere værd.

Réponse de Kragerup
Smukt sted. Nænsomt vedligeholdt ned til mindste detalje. Virkelig god mad. Meget venligt og imødekommende personale. Glimrende værelse med god madras, pude og dyne. Grønne omgivelser med mulighed for gåture. Gode og velfungerende konference- faciliteter

En perfekt getaway
Smukke og romantiske omgivelser. Vi fik opgraderet værelset, da der ikke var fuldt belagt. Venligt og imødekommende personale over hele linjen. Skønt værelse med udsigt over voldgraven og fantastisk seng. Meget rent og velholdt.
Maden var helt superb - både til aften og morgen.
Til trods for vi bor i lokalområdet, følte vi at vi var langt hjemmefra. Vi kommer helt sikkert tilbage på et godsophold igen.

Réponse de Kragerup
En savoir plus sur les différents types d'avis.