Bad om hjæp via kontaktformular, og en time efter var problemet løst. Hurtigt og meget effektivt!
L'entreprise a répondu
Krak’s gode medarbejder “Charlotte” udførte en effektiv handling som gjorde at jeg hurtigere end med et “knips-med-fingrene” modtog besked, om at Krak fjernede mig fra deres platform som ønsket. I he... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det nye KRAK kort er helt igennem elendigt. Dårligt og utydeligt design og elendig funktionalitet. Jeg har igennem adskillige år brugt KRAK kort som udgangspunkt for ugentlige ture i en vandreklub, og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hej Charlotte Tusinde tak for din besked og forklaring. Jeg sætter stor pris på din indsats og takker for at du ikke kun løste min henvendelse men samtidig hjalp mig med at løse udfordringen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Velkommen til Krak. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med digital markedsføring. Ligesom vores kunder er eksperter på hvert deres område, er vi det også - nemlig, online digital markedsføring. Om end det er en bedre online tilstedeværelse, mere trafik eller øget branding, kan vi hjælpe dig - hvis du vil. Ses online.
Olivia Hansens Gade 3, 1799, København V, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse de Krak
Jeg har betalt Krak fra 2018 1,500kr om måneden at lave markedsføring til min firma. Jeg har optjent ialt 25 kunder hjertelig kommentar super rene 5 stjerne udover Google og Trustpilot kun 3 sabotaged samme personer har anmeldt falske havde ødelægge min 5 stjerne hjertelig kommentar. Jeg var glad min 25 hjertelig kommentar bevare i Krak men man kunne ikke læse dette længere. Der står kun 5 stjerne i Krak. I Google og Trustpilot har aldrig betalt om måneden til Markedsføring og være synlig digitalt men alle kan læse hjertelige kommentar selvom bemærkning om mangler godkendelse i Google og Trustpilot. Hvor er resten er min 20 hjertelig kommentar fra min kunder? Hvorfor kan man kun se 5/5 på firma navn DIVINE SPORTS YOGA MASSAGE hjertelig kommentar men ifølge Krak 5/25 man kan ikke engang læse den. Unfair retur betalt til fremtiden Markedsføring. Venligst find min 20 hjertelig kommentar frem så kan jeg anbefale Krak.

Réponse de Krak
Da jeg ønskede at få et nummer gjort “hemmeligt” skete det nærmest øjeblikkeligt. Så tak for det.
Mvh. Else

Réponse de Krak
skulle have fjernet min mormor fra krak. fik svar inden for få minutter.

Réponse de Krak
Jeg oprettede min virksomhed i Krak telefonisk med en aftalt opsigelse på 3mdr. Da jeg vil opsige er opsigelsesfristen pludselig 2 år. Krak har ikke en mailadresse oplyst, som jeg kan skrive til, og man kan kun kontakte dem telefonisk med en lang ventetid.
Abonnementet er desuden meget dyrere end aftalt. Krak oplyser at jeg kun har mulighed for at klage telefonisk, hvilket besværliggår den juridiske bevisførelse væsentligt.

Réponse de Krak
Jeg havde brug for at opdatere oplysningerne. Jeg skrev til supporttjenesten, og min anmodning blev opfyldt inden for to timer.
Det er meget hurtigt.
Jeg skulle også registrere nye kontakter, og det blev også gjort meget hurtigt.
Tak Charlotte for hjælp
Yderst tilfreds med servicen

Réponse de Krak
Jeg har lige får lave god aftal med krak jeg er glade for vi fandt ud af Mange Tak for vi fik løse det
tak for det samarbejder vi har haft

Réponse de Krak
Meget hurtig ekspedition med tilføjelse af navn, adresse og telefon nummer

Réponse de Krak
Krak.dk har min personlig info og min addresse gør mig bange synes ikke det er sjovt

Réponse de Krak
Hurtigt service, skulle rette et navn og 1 par timer efter var det gjort.

Réponse de Krak
Det er uendeligt svært for privatperson, at få kontakt til Krak...