Henvendte mig for at få slettet navn/adresse i søgninger, da nyt tlf selskab ved en fejl ikke var opmærksom på skjult adresse. De reagerede med det samme, og 12 timer senere var alt fikset. Tak for hu... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg havde ved en fejl afmeldt mine data på KRAK, hvorfor jeg henvendte mig til selskabet. Allerede 2 dage efter var jeg opdateret på KRAK. MANGE TAK FOR HURTIG OG NEM GENOPRETTELSE!

L'entreprise a répondu

Krak’s gode medarbejder “Charlotte” udførte en effektiv handling som gjorde at jeg hurtigere end med et “knips-med-fingrene” modtog besked, om at Krak fjernede mig fra deres platform som ønsket. I he... Voir plus

1. Agence de marketing en ligne
  2. Service de marketing Internet
  3. Agence de marketing
  4. Agence de presse et de marketing
  5. Moteur de recherche
  6. Agence de communication pour les réseaux sociaux

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Krak. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med digital markedsføring. Ligesom vores kunder er eksperter på hvert deres område, er vi det også - nemlig, online digital markedsføring. Om end det er en bedre online tilstedeværelse, mere trafik eller øget branding, kan vi hjælpe dig - hvis du vil. Ses online.

3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

1 k avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Super kundeservice

Var lige i kontakt med Krak (og degulesider) kundeservice omkring en udfordring jeg havde.
Super hjælpsom "Charlotte" som gjorde hvad hun kunne samt delte viden der kunne lette mig med mit problem.

14 octobre 2025

Hej Mads.

Tusind, tusind tak for din ros og de 5 flotte stjerner, som vi (og især jeg) sætter stor pris på.
Vi er altid klar til at hjælpe både brugere og kunder, så det glæder os at høre, at du har været tilfreds med vores kundeservice.

Nye KRAK kort elendigt

Det nye KRAK kort er helt igennem elendigt. Dårligt og utydeligt design og elendig funktionalitet. Jeg har igennem adskillige år brugt KRAK kort som udgangspunkt for ugentlige ture i en vandreklub, og har med lethed og fornøjelse kunnet arrangere ture, angive mødested, som er delt med link og kunnet måle nøjagtig distance. Alt det er slut. Nu er der utydelige kort, ubrugelige værktøjer og døde links.

2 octobre 2025

Hej Ditte

Det er vi da bestemt ærgerlige over at du oplever.

Det er stadig muligt, at bruge vores måleværktøj til fx. af danne ture/ruter og bruge 'del-ikonet' i nederste højre side af kortet, så kopieres linket til det kort du har angivet ruten på og dette link kan så sendes via mail eller SMS.

Hvis du har konkrete eksempler, må du gerne uddybe på mail til privacy@krak.dk - meget gerne med skærmdumps - så kan vi undersøge det nærmere.

Ny Besværlig Krakkort

Ny Besværlig Krakkort
Den gamle KrakKort var mindre brugerFjendtlig 🙂
Den nye kan godt bruges med nogle tidskrævende WorkArounds 🙁
I nogle tilfælder vil det være mindre besværligt at bruge Google Earth istedet. 😊

8 octobre 2025

Hej Jens

Det er vi da ærgerlige over at du oplever.
Du er meget velkommen til at uddybe enten på mail til privacy@krak.dk eller via feedback-knappen i nederste højre hjørne af kortet - det hjælper vores teknikere meget.

Så døde Kraks kort. RIP.

Tja, så er det slut med at bruge Kraks kort. Det har jeg og mange andre ellers gjort i årtier.
Software producenterne skriger på opdatering og forandring, så de kan holde bixen kørende, og Krak er hoppet på limpinden.
Ofrene er brugerne som får en gang ubrugeligt juks istedet for det eksisterende.
Denne elendighed har så nu ødelagt Kraks kort ligesom den ødelagde Den Blå Avis (DBA) og så mange andre tjenester som var yderst velfungerende og finpudsede.
I forandringens (ikke forbedringens) hellige navn har Krak nu nedlagt det gamle og værdsatte kort og udskiftet det med en dårlig kopi af Open Street Map (OSM).
Krak har brugt en håndfuld svagtbegavede skoleelever til at lave kortet. Disse elever mener at deres Google befængte smartphone kan alt, også lave landkort.
Da eleverne naturligvis kun kender Google Maps vil tilpasningen af OSM naturligvis kreere et misfoster som ingen vil bruge.
Ligesom Google Maps vil fokus ligge på reklamer og dertilhørende snagen. Alt andet har laveste prioritet.
Der vil formodentlig ikke rejse sig den samme Trustpilot storm som Den Blå Avis har fået at føle, da der eksisterer alternativer til Kraks kort. Brugerne vil bare forsvinde.
Nu vil Krak jo naturligvis ligesom DBA nedtone problemet og sige at de arbejder på at "optimere" det nye kort, så brugerne bedes fortælle hvilken funktion de gerne vil have forbedret.
Og brugerne er jo lidt tungnemme og fodslæbende så de er imod alt nyt.
Det er jo værdiløst pølsesnak. Man kan ikke få den slags makværk til at fungere og brugerne har jo ikke bare et enkelt klagepunkt.
Efter et par minutter med det nye kort kan man allerede konstatere at det er 100% håbløst.
Selve kortet er fimset i farverne og mangler helt den kontrast man er vant til, og som iøvrigt var en af de ting der adskilte Kraks kort fra de andre.
Zoom funktionen er absurd dårligt lavet og hvorfor kan man ikke længere trykke på en bygning og få adressen?
Jeg kan kun anbefale Krak at gå tilbage til den gamle version inden brugerne er smuttet...

3 octobre 2025

Hej Peter

Tak for din anmeldelse og de forskellige input du kommer med, vores teknikere vil meget gerne se på alle de forslag, ideer, kommentarer, ris og ros, hvorefter der prioriteres hvilke rettelser der kommer først.

Krak-kort har i en hel del år været baseret på OpenStreetMap og denne nye version er hovedsageligt ændret design, hvor du påpeger de svagere farver. Der arbejdes på, at brugere måske selv kan komme til at vælge farver på kortet.

Det er stadig muligt ,at højreklikke på en bygning på kortet og får vist fx. GPS-koordinater, tilføje bygningen/adressen til en ruteplan, samt se firmaer og beboere på adressen, hvis vi har disse informationer fra offentlige kilder (CVR og teleselskaberne).

Den vigstigte årsag til det nye design er, at kortet kan opdateres løbende, hvor det tidligere kun blev opdaterer 3-4 gange årligt.

Vi håber, at du kan vende dig til det nye design og opfordrer til at bruge feedback-knappen på kortet, så vores teknikere har input fra brugerne at arbejde med.

Charlotte, kundeservce

Bare fordi det ikke skal koste noget…

Bare fordi det ikke skal koste noget bruger man en ny side der ikke giver en lyst til at bruge krak mere dette er gjort flere steder banker /rejseplan osv ,osv ,det ren discount /papirklip mener de burde stoppe med at stille ? til hvad vi bruger syntes i ved godt selv det noget skidt udelukkende for at spare penge, på de gamle sider kunne ikke vises reklamer det årsagen til siden er skiftet ud og blevet til Papirklip. der hopper og danser det gælder alle steder fordi alle dem der ikke bruger smartphone/app /billede genkendelse osv osv skal tilpasses alle de u -smartphones som er vænnet til det hele sejler må dem med stabile computer forstyrres af deres dårlige vaner .

1 octobre 2025

Hej

Det er vi da ærgerlige over at du synes.
Det er hovedsageligt et nyt design, som gør at vi kan opdatere vores kort meget oftere end på den tidligere version, der også havde OpenStreetMap, som kortleverandør.
Reklamer, som også blev vist på den tidligere kortversion, er nok kommet for at blive, de er med til at finansiere gratis tjenester, som fx Facebook, Instagram, Krak og Google.

Charlotte, kundeservice

Det nye kort er ikke opdateret OK

Erkendt jeg savner allerede det gamle kort, men må jo bruge det nye nu.
Det er lidt trist at det ikke en gang har styr på de nye metro stationer. F.eks. mangler både Sluseholmen og Enghave station. Jeg ved at Sluseholmen var på det gamle, er da pinligt at de ikke er med på det nye kort.
Ved søgning på Sluseholmen station, får jeg Nørreport!

1 octobre 2025

Hej Susi

Det er vi da bestemt ærgerlige over at du oplever.

Jeg har lige søgt 'slusenholmen station' og 'enghave brygge station' og finder begge på Krak.dk på kortet.
Vi håber, at du vender dig til vores nye design og er velkommen til at skrive på privacy@krak.dk, hvis du har øvrige spørgsmål vi kan hjælpe med at besvare.

Charlotte, kundeservice

Krak dk vil meget gerne at du giver en reklame et hit

Få sekunder efter ny-ankomst og valg af cookie-indstillinger, ruller søgefeltet ned og erstattes af en reklame.
2 x i træk nudgede hjemmesiden mig således til at give en reklame på sitet et hit, da jeg begge gange lavede et dobbeltab på søgefeltet for at søge 'hvem ringede'. 2 gang var et kontrolbesøg efter sletning af cookies i min browser for at se om det virkelig kunne være rigtigt..
Det er lige en tand for smart Krak..

24 septembre 2025

Hej Mikael.

Tak for dit input, som jeg straks sender videre til vores teknikere.
Reklamer på nettet er med til at finansiere gratis tjenester, som fx Facebook, Instagram, Google og Krak.dk og det skal gerne være sådan at man kan scrolle forbi reklamen for at komme til søgefeltet på Krak.dk

Total mangel på service.

Jeg kan hermed oplyse Krak om at der rent faktisk stadig køre Tog fra Odense til Næstved. Før kunne man se en Ruteplan med tog og tider, det kan man selvfølgelig finde på DSB. og når man nu ikke er en ørn til Computer så er det sgu forvirrende. Jeg tror ikke at i er klar over hvor svært det kan være, men jeg må jo oprette et Firma så jeg kan få hjælp på Telefonen. Kan i ikke oplyse fra start at Telefonnummeret KUN er til Erhvervsdrivende så er man da fri for at tro man kan få Telefonisk hjælp men så ser det måske ud som om jeres service ikke omfatter Telefonservice.

22 septembre 2025

Hej Palle

Det er vi da bestemt ærgerlige over at du oplever.
Vores ruteplan har valgmulighederne mellem bil-, cykel -og gåruter, men ønsker du at finde ruter med offenlig transport, så henviser vi til rejseplanen.dk.
Man er velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, som findes på https://www.krak.dk/kundeservice/private.

Charlotte, kundeservice

Det nye KRAK-kort er simpelthen en…

Det nye KRAK-kort er simpelthen en ommer
Selve kortet er betydelig ringere i udseende og detaljer end det gamle.'
Og I får kun 2 stjerner - 1. fordi kortet trods alt eksisterer - 2. fordi numrene trods alt kan findes -men så er det slut med ros.
Når man som jeg gennem flere år har benyttet KRAK- i en fritidsopgave - til at finde telefonnumre - er det betydeligt vanskeligere end i det tidligere kort - eller for at sige det på jysk "rigtig træls", at overføre numre fra resultat-oversigten på det nye kort til en tekstside. Og resultatet af de overførte numre er noget forvirrende og skal redigeres på tekstsiden for at kunne anvendes. I det gamle kort kunne adresserne bare lyses op og trækkes over.
Det nye kort og dets muligheder er en helt klar nedgradering i forhold til det gamle kort, som jeg vil benytte, så længe det er tilgængeligt - sorry.

19 septembre 2025

Hej Bent.

Tak for din anmeldelse og vi er selvfølgelig ærgerlige over at du ikke synes om vores nye kortversion.

Vil du sende os en mail med skærmdumps af det du savner, på mail til privacy@krak.dk, så kan vi undersøge det nærmere og forhåbentlig finde en løsning.

Krak.dk's rutevejleder

Krak.dk's rutevejleder er simpelthen fantastisk! Brugervenlig, præcis og altid opdateret. Det er en fornøjelse at planlægge ruter og finde lokale tilbud. Jeg kan varmt anbefale den til alle, der ønsker en gnidningsfri og pålidelig vejledning.

12 septembre 2025

Hej Christian.

Vi siger tusind tak for din ros og 5 flotte stjerner.
Vi er glade for at høre, at du har glæde af vores ruteplan og Krak.dk ved søgning i dit lokalområde.

Charlotte, kundeservice

Krak er blevet helt ubrugeligt

Krak er blevet helt ubrugeligt: Deres nye kort er virkelig for dårlige, man ser jo ingenting og ingen detaljer. Søger man på person får man frem helt forkerte uden rette navn.
Jeg skal ikke bruge denne nye Krak - den er Krak!!

4 septembre 2025

Hej Kim

Det er vi da bestemt ærgerlige over at du oplever.
Der skulle gerne være de samme informationer på vores nye kortversion, så du er velkommen til at uddybe hvad du mangler - på mail til privacy@krak.dk, så kan jeg forhåbentlig hjælpe.
Oplysningerne om privatpersoner på Krak.dk og DeGuleSider.dk er baseret på abonnentoplysninger som Krak A/S modtager fra teleselskaberne.
Teleselskaber skal ved lov udlevere alle abonnentdata. Dog ikke abonnenter der er registreret med hemmeligt eller hemmelig/udeladt tlf.nr.
Så oplever du ikke at finde hvad du søger eller få en forkert oplysning, så er det fordi vedkommende ikke har fået det rettet hos sit teleselskab.

Svarede hurtigt og fik løst mit problem

Svarede hurtigt og fik løst mit problem

30 août 2025

Hej.

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, som vi sætter stor pris på.

Helt utilstedeligt

Helt utilstedeligt, at I registerer min adresse, når jeg har fået hemmelig adresse af myndighederne!!! Umuligt at finde kontaktoplysninger på jeres hjemmeside! Hvorfor kan man ikke ringe til JER for et blive slettet med det samme. :-( Lene Aa. Jørgensen

28 août 2025

Hej Lene

En navne/adressebeskyttelse registreret hos kommunen giver ikke automatisk hemmeligt nummer. Det skal man selv bede om hos sit teleselskab og det er fra dem vi har modtaget dine oplysninger.
Vi har tidligere i dag slettet dine oplysninger fra Krak.dk og DeGuleSider.dk på baggrund af din mail, som vi også har besvaret med ovenstående forklaring.
Håber at du allerede har taget fat i dit teleselskab, så de kan sørge for at få dig fjernet fra andre søgesider end vores.

Man er altid velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, som ligger under 'kontakt' på både Krak.dk og DeGuleSider.dk, på mail til kundeservice@krak.dk eller ringe på 88383800.

Stol IKKE på Jens fra Krak

Stol IKKE på Jens fra Krak
Deres sælgere er dygtige til overtale dig til at oprette en virksomhedsprofil hos dem hvor de lover gule og grønne skove, men du får intet ud af det.
På daværende tidspunkt fald jeg i fælden og fik af vide af Jens at prisen er 299 i måneden men han nævnte ikke at det er ex moms
Derudover sagde han at kontrakten ophæves når man lukker sit cvr nr ned, hvilket jeg fandt ud af IKKE passer!
Det er snyd og bedrag og det forventer man ikke fra et så stort firma som krak
Nu sidder jeg fast med en binding og kaster penge ud af vinduet hver måned for ingenting

27 août 2025

Hej Aldin.

Vi er godt nok ærgerlige over, at du sidder tilbage med dette indtryk af Krak.
Vores kundeservice vil se på de nærmere detaljer og vende tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi vil dog gøre opmærksom på, at når man handler mellem virksomheder, så opgives priser uden moms, hvilket også fremgår at den ordre, du har underskrevet.

Opdatering 2.10.2025:
Vi er glade for at du og Maria har været i dialog, hvor I har fået en snak om forløbet og fundet en løsning.

Charlotte

Anbefaling

Jeg blev for nylig kontaktet af Saif Ali Mehmood fra Krak.dk, og jeg må sige, at han virkelig skiller sig ud som en salgsprofessionel.

Fra første opkald var han professionel, imødekommende og formåede at forklare hele processen på en enkel og overskuelig måde. Han præsenterede en solid plan for markedsføringen af min butik uden at det føltes som et klassisk salgstrick.

Som virksomhedsejer gennem de sidste 10 år har jeg mødt mange sælgere, men kun få med hans niveau af professionalisme og ægte kundepleje. Det, der imponerede mig mest, var, at selv efter jeg blev kunde, og senere kontaktede ham med et problem, lagde han præcis samme indsats og tid i at hjælpe mig, som han gjorde under den første samtale.

Jeg kan på det varmeste anbefale Saif, han er en sand professionel, som skaber tillid og langsigtede relationer.

4 août 2025

Hej.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner.
Det glæder os at høre, at du har fået en professionel rådgivning.
Vi sender straks din ros videre til Saif.

Mange tak for redigeringen

Mange tak for redigeringen.
art is life :o) jørgen🎡

23 août 2025

Hej Jørgen.

Selv tak og stor tak for dine 5 fine stjerner, som vi er meget glade for.

Charlotte, kundeservice

Krak/Robin lover guld og grønne skove

Krak/Robin lover guld og grønne skove – men i virkeligheden leverer de intet, der er pengene værd.

De siger, de “gør alt i verden for at passe på vores virksomhedsprofiler”. Men hvordan kan det så være, at en anden kunde kan bruge min virksomhedsadresse? Det viser tydeligt, at de slet ikke kontrollerer noget som helst. De skovler penge ind uden at yde reel værdi.

Opsigelse er desuden nærmest umulig. Du kan kun kontakte dem telefonisk – mails eksisterer praktisk talt ikke, hvilket gør det umuligt at dokumentere en opsigelse på skrift. Jeg fik kun en mailadresse, fordi en sælger skulle sende mig en tilbudsaftale. Selv da jeg fik nummeret på en ansvarlig, var det umuligt at få fat i vedkommende.

Fakturaer står som betalt i kontrolpanelet, men alligevel bliver de sendt videre til inkasso. Det er både frustrerende og uacceptabelt.

Deres salgstrick med at “få ALLE til at ligge øverst” er i sig selv en joke – for det er jo logisk umuligt, at alle kan ligge øverst på én gang.

Som om det ikke var nok, er prisen steget fra ca. 300–400 kr. pr. måned til over 2.000 kr. pr. måned.

Min klare anbefaling: Hold jer langt væk fra Krak/Robin – de leverer hverken den service eller de resultater, de lover.

22 août 2025

Hej.

Vi er da bestemt ærgerlige over at dette er dit indtryk.
Vores kundeservice er ved at undersøge de nærmere detaljer og vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Der kan sagtens ligge flere firmaer på en adresse og det andet firma, som vi viser på samme adresse kommer fra CVR/Virk. Hvis det ikke er korrekt, så bør du kontakte virksomheden eller CVR/Virk, så adressen kan blive rettet på CVR.dk

Hurtig og effektiv

19 août 2025

Hej Per

Vores fokus er altid på tilfredse brugere og kunder, så derfor glæder det os, at høre du har fået hurtig og effektiv hjælp.

Charlotte, kundeservice

det lrt a lavet a børnehaven sgu ik…

det lrt a lavet a børnehaven sgu ik pproff rager 20 km

13 août 2025

Hej

Er ikke helt sikker på hvad du mener, men du er velkommen til at uddybe det enten via feedback-knappen på Krak.dk eller på mail til privacy@krak.dk.

Hurtigt ekspedition

Hurtigt ekspedition af ønske om ikke længere at have mit private mobilnr tilknyttet et firma, jeg midlertidigt lagde adresse til.

8 août 2025

Hej Astrid

Tusind tak for dine 5 fine stjerner og godt at vi hurtigt fik hjulpet med din rettelse.