Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Henvendte mig for at få slettet navn/adresse i søgninger, da nyt tlf selskab ved en fejl ikke var opmærksom på skjult adresse. De reagerede med det samme, og 12 timer senere var alt fikset. Tak for hu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde ved en fejl afmeldt mine data på KRAK, hvorfor jeg henvendte mig til selskabet. Allerede 2 dage efter var jeg opdateret på KRAK. MANGE TAK FOR HURTIG OG NEM GENOPRETTELSE!

Noté 5 sur 5 étoiles

Krak’s gode medarbejder “Charlotte” udførte en effektiv handling som gjorde at jeg hurtigere end med et “knips-med-fingrene” modtog besked, om at Krak fjernede mig fra deres platform som ønsket. I he... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Det nye KRAK kort er helt igennem elendigt. Dårligt og utydeligt design og elendig funktionalitet. Jeg har igennem adskillige år brugt KRAK kort som udgangspunkt for ugentlige ture i en vandreklub, og... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de marketing en ligne
  2. Service de marketing Internet
  3. Agence de marketing
  4. Agence de presse et de marketing
  5. Moteur de recherche
  6. Agence de communication pour les réseaux sociaux

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Krak. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med digital markedsføring. Ligesom vores kunder er eksperter på hvert deres område, er vi det også - nemlig, online digital markedsføring. Om end det er en bedre online tilstedeværelse, mere trafik eller øget branding, kan vi hjælpe dig - hvis du vil. Ses online.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Fremragende hjælp

Jeg fik fremragende hjælp af kundeservice (Charlotte). Vi havde et problem med, at vores kontortelefonnummer stod registreret under mange af de ejendomme, vi administrerer, og jeg ønskede, at det kun skulle vises under vores firmanavn. Charlotte forstod hurtigt situationen, var både venlig, sjov og kompetent, og hun fandt en løsning med det samme. En virkelig positiv oplevelse.

8 août 2025

Hej Daniel

Tusind, tusind tak for din ros og de 5 flotte stjerner, som vi (og især jeg) sætter stor pris på.
Vi er altid klar til at hjælpe både brugere og kunder, så det glæder os at høre, at du har været tilfreds med vores kundeservice.

Noté 1 sur 5 étoiles

Intet lever op til forventninger hos…

Intet lever op til forventninger hos det nye krak. Skriver jeg mig eget navn - Isabelle Mandel - får jeg Beata Izabella Belura. Skriver jeg min adresse, får jeg besked om, at der ingen bor på denne. Hmmm. Vi bor tre familier på husnummeret.
Jeg håber, der kommer et alternativ til Krak en dag.

Efter svar fra Krak:
Jamen når det er så umuligt for jer at give korrekte oplysninger, synes jeg, I bør oplyse om dette. I kan fx skrive: "Vi aner faktisk ikke, om vores oplysninger er korrekte, så tjek dem, hvis du har brug for andet end kvalificerede gæt".

4 août 2025

Hej Isabella.

Oplysningerne om privatpersoner på Krak.dk og DeGuleSider.dk er baseret på abonnentoplysninger, som Krak A/S modtager fra teleselskaberne.
Teleselskaber skal ved lov udlevere alle abonnentdata. Dog ikke abonnenter der er registreret med hemmeligt eller hemmelig/udeladt tlf.nr., hvilket formodentlig er derfor du og din familie ikke vises.
Hvis I ønsker at blive vist på Krak.dk og DeGuleSider.dk skal du kontakte jeres teleselskab og bede dem om at udlevere jeres oplysninger til os.

Grunden til, at du får vist et andet resultat ved søgning på dit navn er, at vi ved søgning uden resultat, prøver at hjælpe med fx. fejlstavning og her finder vi en Izabella, som bor i Vandel (så i stedet for 'isabella mandel' er resultatet 'izabella vandel')

Opdatering 8.8.2025:
Oplysningerne om privatpersoner stammer, som nævnt fra teleselskaberne og vi har kun mulighed for at vise de informationer, som ikke er hemmelig/udeladt markeret, hvilket dine og de andre familier på adressen tilsyneladende er.
Der er bestemt ikke tale om gæt, men de faktuelle oplysninger fra teleselskaberne, som abonnenterne selvfølgelig selv har ansvaret for er korrekte.
Vores søgemaskine og algoritmer vil altid prøve at hjælpe brugeren med at finde et resultat, da der jo kan være tale om stavefejl ved søgning. Så derfor prøver vi at give et lignende resultat, hvis vi ikke har et eksakt match på brugerens søgning. Hvilket i dit eksempel ved søgning på dit navn resulterer i denne tekst (Viser resultater for "isabella vandel", da "isabelle mandel" ikke gav resultat) over det altarnative resultat, som vi foreslår.

Noté 5 sur 5 étoiles

Min henvendelse blev behandlet hurtigt…

Min henvendelse blev behandlet hurtigt og effektivt. Resultatet var som ønsket.

Hej.

Vi siger tusind tak for din ros og stjerner.
Dejligt at vi hurtigt fik løst din henvendelse.

Energifyldt og proaktiv medarbejder

Mødte en energifyldt, proaktiv medarbejder. Inspirerende og konkret meget hjælpsom.

Hej

Tusind tak for din ros og de 5 flotte stjerner, som vi (og især jeg) sætter stor pris på.
Vi er altid klar til at hjælpe både på mail, telefon og når vi, som i dette tilfælde, mødtes på jeres skønne museum og kom til at tale om opdatering af oplysninger på Krak.dk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig og smooth service.

Super hurtig og smooth service.

Hej Finn

Vi siger tusind tak for 5 fine stjerner og ros - og er glade for at vi hurtigt fik hjulpet med din henvendelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

God vejledning og hurtig behandling af…

God vejledning og hurtig behandling af henvendelse.

Hej Helle.

Vi er altid klar til at hjælpe, så derfor sætter vi stor pris på din anmeldelse og de 5 flotte stjerner.

Hurtig hjælp

Hej Aleksandra.

Dejligt at vi hurtigt fik hjulpet, så tusind tak for både ros og 5 fine stjerner.

god og hurtig service

Hej Kurt

Stort tak for dine 5 flotte stjerner, vi er glade for at vi hurtigt fik hjulpet med din henvendelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Charlotte gav meget god service og…

Charlotte gav meget god service og hjælp i anledning af mit spørgsmål

28 juillet 2025

Hej Henrik

Vi er altid klar til at hjælpe både brugere og kunder, så det glæder os at høre, at du har været tilfreds med vores hjælp og service.

Meget tilfreds

Meget tilfreds

25 juillet 2025

Hej Lee

Vi sætter pris på din anmeldelse og er glade for at du er tilfreds med vores håndtering af din henvendelse.

Hurtigt og effektivt behandling

Hurtigt og effektivt behandling

27 juillet 2025

Hej Thanh

Vi siger tusind tak for din ros og stjerner.
Dejligt at vi hurtigt fik løst din henvendelse.

Hurtig kundeservice

Fik svar fra kunde service få minutter efter jeg sende mail. De havde læst mit problem.

25 juillet 2025

Hej Anne

Tusind tak for din ros og 5 stjerner.
Dejligt at vi hurtigt fik hjulpet med din rettelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

God hurtig hjælp til af gøre mine…

God hurtig hjælp til af gøre mine personlige oplysninger skjulte

Hej Anne-Mette

Tusind tak for dine 5 flotte stjerner.
Din ros glæder os meget, da vi altid har fokus på tilfredshed i samarbejdet med vores brugere og kunder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået meget fin service af…

Jeg har fået meget fin service af Charlotte, hurtigt og godt, hjalp mig med en fjernelse af data, tak for hjælpen.

18 juillet 2025

Hej Marianne.

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er de dårligste penge jeg…

Det er de dårligste penge jeg nogensinde har brugt på markedsføring. 100% tilsats efter 6 mdr.
Det er nok derfor de er nød til at binde en i 12 mdr. Så de kan tjene lidt penge.

D. 18 /8 talte med en imødekommende Krak medarbejder der gerne vil vende mit resultat. Jeg håber at hendes ideer giver gode restauranter.

18 juillet 2025

Hej Finn

Vi er godt nok ærgerlige over, at du sidder tilbage med dette indtryk,
Vores kundeservice vil undersøge de nærmere detaljer og vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Opdatering 18.8.2025:
Efter du igen har været i dialog med en af mine kolleger, så kan jeg forstå at I sammen har fundet en løsning.

Charlotte, Krak

Adresse

Jeg henvendte mig pr mail da tidligere, afdøde ejer af vores nykøbte hus stadig fremgik på adressen.
Det blev hurtigt justeret og en mail herom blev sendt retur til os.

Intet at sætte en finder på.

Hej Sisse.

Vi er altid klar til at hjælpe både brugere og kunder, så derfor sætter vi stor pris på din anmeldelse og 5 flotte stjerner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt hurtigt svar på min henvendelse…

Dejligt hurtigt svar på min henvendelse og rettelse af oplysninger.

Hej Bodil.

Vi siger tusind tak for din anmeldelse med de 5 flotte stjerner.
Vores fokus er altid på tilfredse brugere og kunder, så derfor glæder det os, at høre du har fået hurtig hjælp.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus