Henvendte mig for at få slettet navn/adresse i søgninger, da nyt tlf selskab ved en fejl ikke var opmærksom på skjult adresse. De reagerede med det samme, og 12 timer senere var alt fikset. Tak for hu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde ved en fejl afmeldt mine data på KRAK, hvorfor jeg henvendte mig til selskabet. Allerede 2 dage efter var jeg opdateret på KRAK. MANGE TAK FOR HURTIG OG NEM GENOPRETTELSE!
L'entreprise a répondu
Krak’s gode medarbejder “Charlotte” udførte en effektiv handling som gjorde at jeg hurtigere end med et “knips-med-fingrene” modtog besked, om at Krak fjernede mig fra deres platform som ønsket. I he... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det nye KRAK kort er helt igennem elendigt. Dårligt og utydeligt design og elendig funktionalitet. Jeg har igennem adskillige år brugt KRAK kort som udgangspunkt for ugentlige ture i en vandreklub, og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Velkommen til Krak. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med digital markedsføring. Ligesom vores kunder er eksperter på hvert deres område, er vi det også - nemlig, online digital markedsføring. Om end det er en bedre online tilstedeværelse, mere trafik eller øget branding, kan vi hjælpe dig - hvis du vil. Ses online.
Olivia Hansens Gade 3, 1799, København V, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg fik fremragende hjælp af kundeservice (Charlotte). Vi havde et problem med, at vores kontortelefonnummer stod registreret under mange af de ejendomme, vi administrerer, og jeg ønskede, at det kun skulle vises under vores firmanavn. Charlotte forstod hurtigt situationen, var både venlig, sjov og kompetent, og hun fandt en løsning med det samme. En virkelig positiv oplevelse.

Réponse de Krak
Intet lever op til forventninger hos det nye krak. Skriver jeg mig eget navn - Isabelle Mandel - får jeg Beata Izabella Belura. Skriver jeg min adresse, får jeg besked om, at der ingen bor på denne. Hmmm. Vi bor tre familier på husnummeret.
Jeg håber, der kommer et alternativ til Krak en dag.
Efter svar fra Krak:
Jamen når det er så umuligt for jer at give korrekte oplysninger, synes jeg, I bør oplyse om dette. I kan fx skrive: "Vi aner faktisk ikke, om vores oplysninger er korrekte, så tjek dem, hvis du har brug for andet end kvalificerede gæt".

Réponse de Krak
Min henvendelse blev behandlet hurtigt og effektivt. Resultatet var som ønsket.

Réponse de Krak
Mødte en energifyldt, proaktiv medarbejder. Inspirerende og konkret meget hjælpsom.

Réponse de Krak
God vejledning og hurtig behandling af henvendelse.

Réponse de Krak
Charlotte gav meget god service og hjælp i anledning af mit spørgsmål

Réponse de Krak
Fik svar fra kunde service få minutter efter jeg sende mail. De havde læst mit problem.

Réponse de Krak
God hurtig hjælp til af gøre mine personlige oplysninger skjulte

Réponse de Krak
Jeg har fået meget fin service af Charlotte, hurtigt og godt, hjalp mig med en fjernelse af data, tak for hjælpen.

Réponse de Krak
Det er de dårligste penge jeg nogensinde har brugt på markedsføring. 100% tilsats efter 6 mdr.
Det er nok derfor de er nød til at binde en i 12 mdr. Så de kan tjene lidt penge.
D. 18 /8 talte med en imødekommende Krak medarbejder der gerne vil vende mit resultat. Jeg håber at hendes ideer giver gode restauranter.

Réponse de Krak
Jeg henvendte mig pr mail da tidligere, afdøde ejer af vores nykøbte hus stadig fremgik på adressen.
Det blev hurtigt justeret og en mail herom blev sendt retur til os.
Intet at sætte en finder på.

Réponse de Krak
Dejligt hurtigt svar på min henvendelse og rettelse af oplysninger.

Réponse de Krak
En savoir plus sur les différents types d'avis.