Jag har handlat hos Kvarnvideo många gånger nu och för flera tusenlappar totalt. Har även varit i kontakt med deras kundtjänst några gånger och har faktiskt inget negativt att säga om Kvarnvideo. De... Voir plus

Beställde en Blu-ray-box där en av sju filmer inte fungerade. När jag kontaktade kundtjänst fick jag rådet att testa skivan i en annan spelare, något som inte alla kunder har möjlighet att göra.... Voir plus

jag beställde ett paket med 8 filmer och så skrev Postnord att paketet har kommit till min brevlåda, men när jag kollade i brevlådan så var den tom jag ringde till Postnord och kollade... Voir plus

3,3

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

25 avis

Aucune trace de demande d’avis

3,3

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

En trevlig köpupplevelse

Har även varit i kontakt med deras kundtjänst några gånger och har faktiskt inget negativt att säga om Kvarnvideo. De har till och med hjälpt mig att ta in filmer som dom inte har på sin sida vid förfrågan.
Någon gång under vinterhalvåret så har jag fått en film med trasigt fodral, men det är nog mer minusgradernas fel. Kanske ett extra varv med bubbelplast på vintern😁✌

11 juin 2026
Avis spontané

Beställde en Blu-ray-box där en av sju…

Butiken erbjöd sig att undersöka skivan, men endast under förutsättning att jag accepterade en avgift på 150 kr om de bedömde att skivan var felfri. För mig som kund känns det orimligt att behöva ta en ekonomisk risk för att reklamera en produkt som inte fungerar som den ska.

Resultatet blev att det krävdes mer arbete, mer felsökning och en potentiell kostnad från min sida för att få ett fel granskat.

2 juin 2026

Kundservicen är bedrövlig. 118:- i sjön

Priserna är bra och utbudet av filmer. Men min film kom aldrig fram till min brevlåda. När jag kontaktade Kvarnvideo fick jag detta svar:

”Hej!

Vi ser att din beställning levererats till dig av PostNord.

Observera våra köpvillkor vilka du godkänt vid beställning:

"Om försändelse med PostNord Varubrev ej får plats i mottagarens postanordning kommer den att skickas vidare till ett ombud för PostNord.
Vi tar ej ansvar ifall beställning som levereras med PostNord Varubrev kommer bort / blivit stulen EFTER att den levererats av PostNord”

Frågade då hur de kan ”se” det? Att PostNord lämnat brevet i min brevlåda? Om det fanns bildbevis?

Där slutade Kvarnvideo att svara😤

Filmen betaldes i förskott via Swish och jag fick varken ett svar på min fråga eller mina pengar tillbaks.

Rekommenderar inte ⭐️

1 février 2026

Bästa i Sverige!

Suveränt utbud. 75% finns i lager och du har det hemma inom 3-4 dagar. Massor med restaurerade filmer från exempelvis: Criterion, Masters of Cinema, Radiance, BFI, Vinegar Syndrome, 88 Films... Bästa återförsäljaten i Sverige. Bra och snabb Kundservice!

3 septembre 2025
Avis spontané

jag beställde ett paket med 8 filmer…

jag ringde till Postnord och kollade med dom och de bad mig att återkomma om en dag om den skulle dyka upp

jag mejlar till kvarnvideo angående detta och undrar lite vad jag ska göra.

får svar " Ja paketet är 22 centimeter bred så den fick inte plats i din brevlåda, det är väl någon som har snott ditt paket då?"

"vi har inget ansvar över att paket som kommer bort som leverats av Postnord"

Ska jag betala 130 även om paketet är bort då eller?

"ja du skulle nog ha valt ombudsleveranas, det kostar 99 kr"

Vilket dålig service, handlar inte här!!!

20 mars 2025
Avis spontané

Bra företag med bra service

Beställt tre ggr från dom. Helt ok leveranstid, bra packat och fick ta kontakt med kundservice en gång på postens hemska hantering av paket, inga som alls problem, löstes smidigt. Bra service. Rekommenderas.

23 janvier 2025

Alltid pålitliga

Alltid pålitliga! Snabb och säker leverans. Fick en blu-ray film med trasigt fodral häromdagen. Mailade och fick svar inom en timme att de skickat en ny. Fick denna nästa dag.

14 novembre 2024

Väldigt nöjd köpupplevelse

Första gången som jag handlat hos Kvarnvideo genom hemsidan och det blir definitivt fler gånger. Håller utlovad leveranstid. Dem packade in mina filmer film för att minimera skador. Kundtjänst var också trevliga och snabba på att svara.👍👍 /Stevie

2 janvier 2024

They sent me a Damaged Disc

They sent me a BluRay, that did not come as advertised and one of the discs was damaged. I wrote 101 Films to verify this and they did, stating it was not as advertised and they sent me a new one for free when Kvarn refused! Kvarn also refused to refund me the 350 kr for the damaged film and kept my money! They lost a loyal customer.

7 février 2024

Vägrar byta skadad disk

Min sambo köpte en samlingsbox från dom där en av dom inte fungerade. Var inga problem och kunde skicka tillbaka den då den andra filmen i boxen fungerade men filmen hade en skada på kanten. Kvarnvideo påstår att filmen fungerar och att det är fel på vår spelare trots att hundratals andra filmer fungerar felfritt ink. Filmen i boxen som kom oskadad. Omslaget var också fel vilket dom påstår hände pågrund av pandemin. Vi försökte två gånger utan några svar alls att visa bilder på skadan på en av filmerna och be om en förklaring varför det är ok att vi inte kan få skadad vara utbytt och vi har kvar bilderna om kvarnvideo försöker flagga inlägget som falskt. Vi har nu en skadad samlarbox och tack vare film distributören i England fick vi en film gratis pågrund av kvarnvideos beteende. Riktigt dåligt gjort, min sambo köpte mycket från dom innan men nu vågar han inte göra det igen. Dom kan inte ens svara på mail med bilder och lämnar kunden med en film som inte kan användas el säljas.

5 mars 2024
Avis spontané

Mycket vänlig och hjälpsam kundservice…

Mycket vänlig och hjälpsam kundservice vad det än gäller. När titlar har tagit slut på övriga marknaden så är det kvarnvideo (Dvd Malmö) som har dem, samtidigt sparar de bilder på filmomslag som har utgått ur deras sortiment i menyerna vilket är bra för då vet man ifall titeln har existerat och kan söka den hos någon beghandel. Ett minus är att de aldrig köper in och har Steelbooks i 4K/ Bluray till salu men en liten bagatell i sammanhanget då priserna i deras sortiment nästan alltid är billigast men de är 10kr dyrare i frakten än övriga konkurrenter. Jag skulle önska om de gjorde som Cdon och tog en årsavgift på 189kr och på så sätt gratis frakt året om oavsett beställning för medlemmar men men. I det stora hela är det en toppen butik på nätet. Jag tackar och bockar för de köp jag har gjort hos er under åren.

20 janvier 2024

Mycket bra butik

Jag har beställt flera gånger utan problem.
Priserna liknar amazon.uk eller amazon.de, där jag beställer från. leverans inom 3 dagar.

webshopmeny, profil 3/5
pris 3/5
val 5/5
leveranshastighet 5/5

totalt 4/5

8 février 2024
Avis spontané

Missvisande och vilseledande information och bilder på produkter i webshop, får hem andra utgåvor än vad som visas och informeras om.

Beställde filmer som enligt deras webshop skulle vara nordisk utgåva med svensk text och vanliga tunna blu-ray fodral. Jag fick hem dessa filmer med tjockare blu-ray fodral än vad som säljs här hemma, utländskt fodral och annorlunda utseende på framsidan. Så alla filmer var så här inte t.ex en film. När jag mailar dem får jag bland annat till svar: "Bilderna stämmer inte alltid överens med den levererade produkten och att allt är enligt deras köpvillkor". Jag skulle få utnyttja ångerrätten men jag skulle själv få stå för returfrakten. Detta borde de skriva i sin information på varje film att bilderna inte stämmer överens med deras levererade produkter. Framförallt ska de lägga ut det rätta bilderna och information på det som de säljer! Detta är vilseledande information och marknadsföring. Dessutom ska jag som kund betala returfrakten pga vilseledande information?! Med tanke på att det var filmer på rea jag köpte så kommer det sluta med att jag förlorar på att skicka tillbaka dem, när jag själv ska stå för frakten. Dessutom var det julklappar som kom strax innan julafton, så jag skulle inte hinna beställa nya från en annan sida med tillförlitlig information med rätt produkter. Nä, jag kommer nog aldrig handla härifrån igen efter detta.

22 décembre 2023

Ett bra ställe ...

Samma goda service som förr i den fysiska butiken. Snabb leverans, bra pris och väl förpackat.
Betalning via Klarna passar mig också perfekt.
(Tycker ändå att det är trist att bra, fysiska butiker måste lägga ner.)

6 septembre 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.