Min mand og jeg kan kun varmt anbefale Kvik-Flyt. De kom til den aftalte tid. De 2 flytte mænd vi havde var så vælg engageret og professionelle, smilende, høflige, alt gik i vores tempo inge... Voir plus

Positiv flyttefolk, der passer på vort flyttegods. Ledet fint af den unge mand, der svarede beredvilligt på relevante spørgsmål Et team i godt kan være bekendt. Beredvilligt svar når vi havde s... Voir plus

Hvis du har hemmelig adresse og adresse beskyttelse, så glem det ved brug af dette flyttefirma. Mit navn og adresse faldt i forkerte hænder, og det skyldtes så flyttemanden fra kvikflyt, på trods ag a... Voir plus

Fantastisk god service. nemt at bestille og de 2 mænd der kom d 27/2.26 var rigtig flinke og hurtige, mine ting blev behandlet godt ☺️. Kæmpe ros til kvik-flyt.

1. Entreprise de livraison
  2. Services de déménagement et de stockage
  3. Déménageur

Informations provenant de diverses sources externes

Kvik-Flyt A/S er et firma med mere end 20 års erfaring i flyttebranchen. Vi ønsker at yde vores kunder en god service, vi mener nemlig ikke, at en flytning bare er en flytning. Ofte er det et helt livs minder, der skal flyttes til en ny adresse. Derfor skal der selvfølgelig passes godt på tingene. Kvik-Flyt A/S ønsker at gøre Deres flytning til den perfekte oplevelse. Kvik-Flyt A/S er selvfølgelig medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening - Deres flyttegaranti. Ved hasteopgaver har vi selvfølgelig døgnvagt på telefonen. Bilerne er i forskellige størrelser, fra 2-60m3, så der kommer netop den størrelse, som passer til Deres flytning. Thomas Mikkelsen

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

79 avis

Super godt tilfreds

Super godt tilfreds. Flyttefolkene var meget fleksible og tilbød endda at tage nogle ekstra "tunge" ting med, da der stadigvæk var plads i bilen. De hjalp også til med at samle de møbler vi havde skilt af for at de kunne komme ned af trappen. Super god og behagelig service.

23 mars 2022

Flytning der foregik effektivt og…

Flytning der foregik effektivt og smertefrit. Min mor havde bestilt flytning ved kvik flyt. Især selve flyttedagen var en fornøjelse. Michael og Martin (flyttemændene) var fremragende. De varmeste anbefalinger her fra.

13 octobre 2021

Den bedste anbefaling af Kvik-Flyt

Jeg kan varmt anbefale Kvik-Flyt i Rødekro. Havde en super god oplevelse. Der kom 2 friske flyttefolk, der var venlige og meget positive. Det hele gik bare som smurt. Hurtigt var der flyttet, og alt var 100 % i orden. Anbefaler dem både til venner og bekendte. De lever op til deres navn: Kvik-Flyt.

7 septembre 2021

Kvik-flyt, er super flyt

De kom 2mand stærk, til aftalt tid, og vi var færdig 1 time sener end beregnet, da vi havde mere end angivet.

Super service, flinke folk og arbejds villig.

Vi klart anbefale dem, hvis du skal flytte.

25 août 2021

Kan kun anbefale dette Kvik-Flyt

Kan kun anbefale dette Kvik-Flyt.
Vi skulle flytte fra lejlighde i Nordborg til lejlighed i Sønderborg og det hele klappede som det skulle :-)
De kom til tiden - de var færdige 1.5 time før og jeg vil absolut anvende dem næste gang vi skal flytte.

10 août 2021

En god oplevelse

Har fået en super service fra Kvik flyt. Hurtigt svar på forespørgsel om tilbud. God pris. Flyttekasser leveret i god tid inden flytning. De to gutter der flyttede for os var super effektive, sjove at tale med og gjorde et super effektivt stykke arbejde. Intet ødelagt og alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi anbefaler Kvik Flyt på det varmeste.

5 août 2021

Super fin service

Super fin service, flinke gutter der kom god humor og flittig. De behandlede mine ting med stor respekt det gik hurtig og nemt, findes ikke bedre service, tusind tak

2 juillet 2021

Hurtigt svar på tilbud og på dagen…

Hurtigt svar på tilbud og på dagen mødte Michael og Morten op og udførte flytningen til vores fulde tilfredsstillelse. De gik effektivt og professionelt til opgaven og vi fik endda træbeskæring med i prisen ss . Vi kan varmt anbefale kvik flyt til andre

14 juin 2021

Fair priser og gode flyttemænd

Fair priser og let at hyre - veludført og professionelt forløb med super venlige flyttemænd som arbejdede hurtigt og var fleksible. Vil til en hver tid anbefale firmaet til venner og bekendte !

5 mai 2021

Det bedste flyttefirma

Det bedste flyttefirma . Var på pletten til tiden da mine gamle forældre skulle flytte . Henrik og Morten super flinke og søde Jane fiksede et meget vigtigt problem . Kan kun anbefale kvik flyt . Kunne man give 10 stjerner her fik de 12 .

26 mars 2021

Stor ros til Ole og Ronni

Stor ros til Ole og Ronni, der flyttede for os 1. Oktober.
Meget behagelige og yderst flittige flyttefolk.

Ham der leverede de første flyttekasser til mig er ikke værd at bedømme - ellers havde karakteren været væsentligt dårligere end angivet her.

Jeg håber min ros når videre til de "unge mænd". Stor tak til jer for en meget veludført flytning.

26 octobre 2020

PERFEKT

PERFEKT, INGEN PROBLEMER OVERHOVEDET!
De kom til tiden, arbejdede effektivt.
Flinke folk.
Kan klart anbefales!
Mvh Solveig, Nordborg

10 septembre 2020

Varmeste anbefaling!

Varmeste anbefaling, flytning gik problemfrit og hurtigere end forventet. Ole og Morten var omhyggelige, forsigtige og effektive med både møbler, glasrammer og flyttekasser. Ingen problemer overhovedet!

17 juillet 2020

Vi havde fornøjelsen af

Vi havde fornøjelsen af, at have to folk fra Kvik flyt fra Åbenrå til at flytte for os.
Stor ros til de to meget behagelige mænd. De var meget forsigtige med vores ting.
Dem vil vi helt klart gerne benytte os af en anden gang, og helt klart anbefale.

9 avril 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit